Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj musim měnit kotouče a na kelly jsem našel dvě cenově přístupné značky FERODO A STARLINE obě jsou do 500kč za ks.

a chci se zeptat jaké by jste mi doporučily vy.značce se nebráním rozhoduje cena

Odesláno
Původně zaslal: wena99

ahoj musim měnit kotouče a na kelly jsem našel dvě cenově přístupné značky FERODO A STARLINE obě jsou do 500kč za ks.

a chci se zeptat jaké by jste mi doporučily vy.značce se nebráním rozhoduje cena

starline nebrat ! to tam radši nech ty staré. Koukej po Ferodo, Lucas, ATE apod.

Odesláno

ja pred 14ti dny daval na stejnou 106ku jako mas ty Ferodo kotouce + Ferodo premier desticky, taky jsem je kupoval v Kelly a spokojenost

Na 406tce mam tu samou kombinaci uz asi 6 000km a brzdi to dobre, zadne kopance do volantu, desky taky moc nespini elektrony a vadnuti pri delsim a prudkym brzdeni nepozoruju

[upravil dne 21/8/07 Ferry]

Odesláno

Starline je obchodní značka Auto Kelly na neznačkové díly , které prodává. Výrobce, kvalita a životnost neznámá, pouze cena je příznívá. Já doporučuji Ferodo , značka a kvalita výborná. Ferodo Target je základní druh směsi brzdových desek , Ferodo premier vyšší kvalita, lepší vlastnosti, neodírají brzdové kotouče a nepískají. Na brzdách nešetři, může se to nevyplatit.

Odesláno
Původně zaslal: wena99

Starline je sice druhovyroba, ale za svoji karieru vetsina lidi chce podle ceny, takze starline. A zatim zadna reklamace. Pokud si z Melnika, ja sem z kel, tak mi cinkni muzu Ti je vzit se slevou.

Odesláno

Vazeni STARLINE vyrabi pro AUTOKELLY FERODO, tak tu nemlzte takovejma hovadinama, hlavne vase vymysly muzou vest k nemalejm problemum viz § pomluva !!!

Odesláno

To PP205: Ze Starline vyrábí pro Kelly je jako záruka kvality? Tak to teda koukám:o To jsem opravdu neděděl... Stačí si ale přečíst pár seriózních článků o značce Starline a zkušenosti s těmito výrobky nebo zeptat prodejců a mechaniků, kteří tyto díly pak na autech mění... Třeba brzdové destičky, že? Přes tuto "reklamu" na Starline si tento zážitek nechám na svém autě ujít:D

Odesláno

Starline je obchodni znacka autokelly a pro autokelly vyrabi kotouce pod jmenem starline ferodo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...