Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak po roce relativniho klidu se mi minuly tyden objevil stary problem, ktery ( jak jsem marne doufal ) byl jiz odstranen. Opet mi zacal chcipat motor, a to za situace kdy vyslapnu spojku nebo zaradim neutral. Predminuly tyden v nedeli, pri ceste z Brna, jsem odbocil z dalnice na benzinku a pri dojizdeni na parkoviste to chciplo poprve. Pak cely tyden nic, zadny naznak kolisani otacek, az vcera cestou z prace to chciplo trikrat. Dnes se chystam na diagnostiku, nenapada vas cim to muze byt? Je to hodne nepravidelne ( zatim, oproti tomu co se delo vloni ), takze se obavam ze v servisu se to neprojevi... asi nemusim psat jak jsem pekelne nasr... :grr

Odesláno

no asi tě nepotěším - já to řešil resp. řeším u golfa 1,4i cca 2 roky - vyměneny 2x rozvody, klínové řemeny, svíčky, výfuk a chcípe to pořád - na diagnostice cca 6x a vždy "OK" - nikdo si s tím neví rady:roll

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

no asi tě nepotěším - já to řešil resp. řeším u golfa 1,4i cca 2 roky - vyměneny 2x rozvody, klínové řemeny, svíčky, výfuk a chcípe to pořád - na diagnostice cca 6x a vždy "OK" - nikdo si s tím neví rady:roll

No krome vyfuku mam vsechno co popisujes cca 4 mesice nove...

Odesláno

hmm poradím ti ak môžeš zbav sa toho, my sme mali ten istý problém vymenili ale 5 vecí nič nepomohlo auto vždy išlo týždeň a zas všetko od znova. Či sme s tým boli v pežote alebo nie nikto na to neprišiel :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Minooo

hmm poradím ti ak môžeš zbav sa toho, my sme mali ten istý problém vymenili ale 5 vecí nič nepomohlo auto vždy išlo týždeň a zas všetko od znova. Či sme s tým boli v pežote alebo nie nikto na to neprišiel :myslim

Docela radikalni reseni, ktere nepreferuji. Celkove jsem s autem dosti spokojen, duvod k prodeji tedy nevidim...

Odesláno

Ted jsem si vzpoměl, že něco podobného řeší kamarád na Fordu Mondeo... Auto jede jede a najednou chcípne a nejde nastartovat, pak cca po 3 hodinách zase chytne...Měnil pal. filtr ale žádná změna....Ted to má v servisu, tak kdyžtak napíšu co to bylo..Ale je možné, že to spolu nemá nic společného..

Odesláno

Jemu to chcípe jak bez plynu, tak pod plynem ( jako by se začne dusit motor)...

Odesláno

soused řešil na octávce,tomu to chcípalo na neutrál,ale už si nepamatuji čím to bylo,něco podobného se řešilo i u Lagun II,taky chcípne na neutrál a tam za to asi může čidlo horní úvratě(snímač otáček)podívej se- www.renaultclub.cz ,sekce Laguna II,podívej se i po jiných clubech,možná tě trochu poradí:papa,ale mechanický problém to asi nebude,spíš nějaké to čidlo,vadný konektor atd

[upravil dne 14.8.07 zaza]

Odesláno

mě to ďálo taky ale mám šikovnýho mechanika-vzal ňákej sprej zastrčil ruku za motor-1,6 benzín poručil mě ať držím otáčky na 3000 a párkrát někam cáknul a od tý doby mám pokoj-cca 3 měsíce ještě si vzpomínám že mluvil něco o ňáký klapce tak hodně štěstí

Odesláno

tag ale sám vidíš za čo sme vymenili :) ostali sme pri svojom :P len novšom a dieslovom :D

ne ze by to melo nejakou souvislost, ale zacal jsem pokukovat po 407 :D, jen kdyby nebylo tak drahe...

Odesláno

.....z vlastní zkusenosti ti radím to samé, hlavně než začneš sypat prachy do černé díry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...