Fusion Odesláno 14. srpen 2007 Autor Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Fusion Když povezu něco v autě (v tomto případě na pickupu) a bude to přečouhávat, od kolika cm musím dát vlajku? Nemůžu to nikde najít a učebnici autoškoly sem někomu dal Lepší je se zeptat, než pak mít nějaké problémy (např. pokuta, zakázaná další jízda apod.). Tak tak. Lepší se připravit než pak čučet jak z jara a řešit zbytečný problémy Citovat
aka Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Mila_S Vendulko, prosím tě, při tvým vzdělání, jaká je povinná výbava na motorku? A kam ji mám dát, když na motorce nejsou žádné úložné prostory? Pouze slušnou odpověď! :D:D Ale Milo, ja nejsem zadna poradna :)navic motorku bych si asi musela vymyslet a to by takhle po ranu mohlo mit skvostne vysledky Citovat
Kurt Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Mila_S Vendulko, prosím tě, při tvým vzdělání, jaká je povinná výbava na motorku? A kam ji mám dát, když na motorce nejsou žádné úložné prostory? Pouze slušnou odpověď! :D:D Ona se ti to aka stydí napsat sama, tak jí ti sem vložím to, co mi poslala, jo? Povinná výbava pro motocykly * jedna náhradní pojistka * po jedné náhradní žárovce od každého druhu žárovek používaných pro vnější osvětlení a světelnou signalizaci vozidla a nářadí k jejich výměně * příslušný druh lékárničky pro poskytnutí první pomoci (zdvořilostní fráze odstraněny) Citovat
Mila_S Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Mila_S Vendulko, prosím tě, při tvým vzdělání, jaká je povinná výbava na motorku? A kam ji mám dát, když na motorce nejsou žádné úložné prostory? Pouze slušnou odpověď! :D:D Ale Milo, ja nejsem zadna poradna :)navic motorku bych si asi musela vymyslet a to by takhle po ranu mohlo mit skvostne vysledky Ale Vendulko, já jsem vycházel z toho, že to máš v hlavě a když jsi tady utrpěla takovou chválu, že se budeš chtít blejsknout znovu, ach jo, to je zklamání.... :D:D Citovat
Mila_S Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Mila_S Vendulko, prosím tě, při tvým vzdělání, jaká je povinná výbava na motorku? A kam ji mám dát, když na motorce nejsou žádné úložné prostory? Pouze slušnou odpověď! :D:D Ona se ti to aka stydí napsat sama, tak jí ti sem vložím to, co mi poslala, jo? Povinná výbava pro motocykly * jedna náhradní pojistka * po jedné náhradní žárovce od každého druhu žárovek používaných pro vnější osvětlení a světelnou signalizaci vozidla a nářadí k jejich výměně * příslušný druh lékárničky pro poskytnutí první pomoci (zdvořilostní fráze odstraněny) Děkuju ti Kurtíku, že jsi odhalil další Vendulčinu dobrou vlastnost - a tou je SKROMNOST. Ta je tak skromná, že to radši pošle přes tebe, než aby byla zase chválená celým kolektivem. Btw, co to bylo za zdvořilostní fráze, pokud vynecháš sprostá slova? Citovat
aka Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Milo, ja se neblejskam, pac pak by me naka straka urcite chtela cornout..... jinak Kurt neskonale keca, ale nechame si to pro sebe, ju? Citovat
Mila_S Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: aka Milo, ja se neblejskam, pac pak by me naka straka urcite chtela cornout..... jinak Kurt neskonale keca, ale nechame si to pro sebe, ju? Njn, to potvrzuje moji doměnku o tvé neuvěřitelné skromnosti. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Mila_S Vendulko, prosím tě, při tvým vzdělání, jaká je povinná výbava na motorku? A kam ji mám dát, když na motorce nejsou žádné úložné prostory? Pouze slušnou odpověď! :D:D Klidně odpovím. Nevadí, že nejsem Vendulka? Citovat
aka Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: aka Milo, ja se neblejskam, pac pak by me naka straka urcite chtela cornout..... jinak Kurt neskonale keca, ale nechame si to pro sebe, ju? Njn, to potvrzuje moji doměnku o tvé neuvěřitelné skromnosti. jeste chvilku a zjistime ze jsem dokonala :D:D Dodo: stejne si nas pletou.... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Tak díky, Vendulko.... Mám to povolený. Takže povinná výbava motorky je: 1, motolékárnička 2, náhradní pojistky, od každého druhu jedna 3, náhradní žárovky, od každého druhu jedna 4, drobnej vercajk na opravy A kam to dát? To je tvoje věc. Máš to mít u sebe, nebo si koupit lepší motorku.... :aut:D [upravil dne 14/8/07 Autoškolič Dodo] Citovat
Fusion Odesláno 14. srpen 2007 Autor Odesláno 14. srpen 2007 To be se nějak nacpalo do helmy nad hlavu ne? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Fusion To be se nějak nacpalo do helmy nad hlavu ne? Helmu s uloznym prostorem.... Citovat
Pata Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Tak díky, Vendulko.... Mám to povolený. Takže povinná výbava motorky je: 1, motolékárnička 2, náhradní pojistky, od každého druhu jedna 3, náhradní žárovky, od každého druhu jedna 4, drobnej vercajk na opravy A kam to dát? To je tvoje věc. Máš to mít u sebe, nebo si koupit lepší motorku.... :aut:D [upravil dne 14/8/07 Autoškolič Dodo] Dodo a nema to byt naradi na vymenu zarovek, popr. pojistky? Citovat
NIKOBUS Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 naradie mas na sedadle pred sebou ale tie žiarovky??? Citovat
Mila_S Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Tak díky, Vendulko.... Mám to povolený. Takže povinná výbava motorky je: 1, motolékárnička 2, náhradní pojistky, od každého druhu jedna 3, náhradní žárovky, od každého druhu jedna 4, drobnej vercajk na opravy A kam to dát? To je tvoje věc. Máš to mít u sebe, nebo si koupit lepší motorku.... :aut:D Tak to je pěknej průser, protože na lepší motorku nemám. :myslim btw: ono to má nějaké pojistky?:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.