Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, chlapi !! Zásadní info. Pokud má to tažný oddělávací kouli, tak ji oddělej a nemusš nic řešit s TP. Protože když nemáš v TP zapsaý tažný, tak ti nesmí jen trčet ven koule. :D Takže tak.

Odesláno
Původně zaslal: djgeorge

Hele, chlapi !! Zásadní info. Pokud má to tažný oddělávací kouli, tak ji oddělej a nemusš nic řešit s TP. Protože když nemáš v TP zapsaý tažný, tak ti nesmí jen trčet ven koule. :D Takže tak.

Pěkná hovadina. Polovina techniků, co znám, tě za to vymete na tři doby, a zcela oprávněně - a ta druhá polovina to začne postupem času dělat taky, až budou mít za pr*elí kameru, a poprvé je někdo za nějaký puštěný případ zjezdí.

Odesláno

U mě se třeba posledně technik dost vztekal nad tím, že jsem měl v TP zapsanou kouli, ale na autě nebyla (celé tažné se válí v garáži, nějak nebyli lidi, aby tam po "výměně kastle" to tažné namontovali). Když jsem mu říkal, že takovou blbost snad řešit nemusí, odpověděl že přesně tohle je třeba na kameře vidět a je dohledatelné, ať mu pokud možno tyhle viditelné věci nedělám, pokud to není vyloženě nutné, aby pak nebyly zbytečné problémy kvůli takovýmhle vyloženým pitomostem. No další termín to má teď za čtvrt roku, to abych to tažné snad už oprášil :) nechat ho vyškrtávat se mi nechce... třeba ho ještě nový majitel ocení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...