djgeorge Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Hele, chlapi !! Zásadní info. Pokud má to tažný oddělávací kouli, tak ji oddělej a nemusš nic řešit s TP. Protože když nemáš v TP zapsaý tažný, tak ti nesmí jen trčet ven koule. Takže tak. Citovat
oddie Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: djgeorge Hele, chlapi !! Zásadní info. Pokud má to tažný oddělávací kouli, tak ji oddělej a nemusš nic řešit s TP. Protože když nemáš v TP zapsaý tažný, tak ti nesmí jen trčet ven koule. Takže tak. Pěkná hovadina. Polovina techniků, co znám, tě za to vymete na tři doby, a zcela oprávněně - a ta druhá polovina to začne postupem času dělat taky, až budou mít za pr*elí kameru, a poprvé je někdo za nějaký puštěný případ zjezdí. Citovat
oddie Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 U mě se třeba posledně technik dost vztekal nad tím, že jsem měl v TP zapsanou kouli, ale na autě nebyla (celé tažné se válí v garáži, nějak nebyli lidi, aby tam po "výměně kastle" to tažné namontovali). Když jsem mu říkal, že takovou blbost snad řešit nemusí, odpověděl že přesně tohle je třeba na kameře vidět a je dohledatelné, ať mu pokud možno tyhle viditelné věci nedělám, pokud to není vyloženě nutné, aby pak nebyly zbytečné problémy kvůli takovýmhle vyloženým pitomostem. No další termín to má teď za čtvrt roku, to abych to tažné snad už oprášil nechat ho vyškrtávat se mi nechce... třeba ho ještě nový majitel ocení. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. srpen 2007 Odesláno 17. srpen 2007 K tomu tažnýmu! Pokud nemáš schválení, zeptej se táty, kde to tažný kupoval popř. výrobce tažnýho a požádej ho o zaslání nového schválení. Neměl by v tom být problém! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.