Dundee Odesláno 3. srpen 2007 Odesláno 3. srpen 2007 Tak se přiznejte, komupak toto patří? P.S.: Dovolil jsem si foto lehce upravit (SPZ a webovka) [upravil dne 3/8/2007 Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 3. srpen 2007 Autor Odesláno 3. srpen 2007 Pe.Tr: woe Radek: To je nová náhrada do busů MHD:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2007 Odesláno 3. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr tady maš toho majitele :D:D Má i brejle ňáký divný Citovat
Dundee Odesláno 3. srpen 2007 Autor Odesláno 3. srpen 2007 Díky, určitě ho poznávám, když v době vzniku tohoto snímku jsme se tady s Marcelem snažili vydolovat palubky z 305ky:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 4. srpen 2007 Odesláno 4. srpen 2007 Původně zaslal: Dundee Díky, určitě ho poznávám, když v době vzniku tohoto snímku jsme se tady s Marcelem snažili vydolovat palubky z 305ky:D:D:D Palubky? Já myslel, že tam byli koberce, žádných dřev jsem si tam nevšiml... Citovat
Dundee Odesláno 4. srpen 2007 Autor Odesláno 4. srpen 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Dundee Díky, určitě ho poznávám, když v době vzniku tohoto snímku jsme se tady s Marcelem snažili vydolovat palubky z 305ky:D:D:D Palubky? Já myslel, že tam byli koberce, žádných dřev jsem si tam nevšiml... Chybička se vloudila:D Ale nebylo by krásný, kdyby třeba na dveřích byly palubky? Citovat
nemec.cb Odesláno 4. srpen 2007 Odesláno 4. srpen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Proč má vzadu to držadlo? :D Cestující sou povinni za jízdy se držet. Citovat
Sektor Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 Pockejte, nejezdi tohle po severni morave, resp. Hlucin a okoli ? Nedavno jsem se s nim prohanel pres zel. prejezd 130 a chtel me predjet .... fakt newim kdo to je, ale mel bych strach se vedle nej postavit ... podle zvuku (ikdyz to byl asi ladak) bych cekal odfuk na stranu a bum do me Citovat
Trundik Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Proč má vzadu to držadlo? :D To je pro bruslaře a skateboardisty Citovat
Sektor Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Tak teď jsem se fakt zasmál :-D *Jezdím na biku a taky by se to dalo využít možná Citovat
Hasis Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 btw: proc to ma tak skarede nastrikane tim sprejem Citovat
Maverick Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Původně zaslal: Hasis btw: proc to ma tak skarede nastrikane tim sprejem Třeba zaškodila národností menšina:D:D:D Citovat
Hasis Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: Hasis btw: proc to ma tak skarede nastrikane tim sprejem Třeba zaškodila národností menšina:D:D:D myslis tahle mensina nebo ta 4%. Nee samozrejme, ze vim kterou myslis.Ale nevim no, na tu mensina to jeste je krasny nastrik Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Ja ho viděl live a myslim že auto je ve stadiu připrava na montaž nejen new zadniho narazniku ale i new laku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.