stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 Původně zaslal: Jogin Nebudes litovat jednou za rok nebo 2x vyjmes umyjes zandas, a znova krasa papirak je suks ;) Nemáš náhodou nějak líp vyřesenej přívod vzduchu do boxu?? z toho podběhu je to takový na nic.. Citovat
Jogin Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 Tak ja mam 306 takze nevim jak to mas ty, lae ja to mam udelany klasika, ani bych to nako neresil, prootze upravy na motoru zatim nedelam, tak to necham tak jak to je z tovarny vyrobeny, jinak max co by slo udelat je to uroznout a dat primej privod s podmasky, ale pokud se chci nako vyradit s autem ktery ma vetsi vykon pucuju s tatovo bawko:D naposledy sem ani nevim jak projel na cvicaku 1500Kc bena Citovat
stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 ok necham to taky tak.. nicméně se těšim.. Citovat
Jogin Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 JJ, ja byl taky natesenej, potom sem radil , abych zkusil jak to jede, a jeste dalsi vec od ty doby nemam tak zasranej krokac! S papirakem pravydelny cisteni pri vymene heh teda menil sem ho 2x a 2x sem cistil predbezne krokac, jen tak na oko, cely sme to nerozdelavali Citovat
stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 Původně zaslal: Jogin JJ, ja byl taky natesenej, potom sem radil , abych zkusil jak to jede, a jeste dalsi vec od ty doby nemam tak zasranej krokac! S papirakem pravydelny cisteni pri vymene heh teda menil sem ho 2x a 2x sem cistil predbezne krokac, jen tak na oko, cely sme to nerozdelavali No já mam objednanej ještě vejfuk, alarm, prahový lišty v chromu a ted ještě filtr GREEN no a objednal jsem si brzdový destičky FERODO Premium.. takže si budu hrát :super ale nemůžu se dočkat Citovat
wena99 Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 to stalmik - bych snad ani nespal dokud by to nepřišlo:D:D Citovat
stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 a myslíš že já spim nebo co?? jsem zvědavej na ten filtr a na ty destičky.. všichni říkali FERODO FERODO nejlépe Premier nebo jak se jmenujou tak sem je objednal.. uvidíme.. Že bych přestal konečně pískat jak autobus?? Citovat
wena99 Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 já mám taky sport.filtr v autě ale jen univerzál žádná značka.jelikož mám filt za motorem směrem dolů(jinak to u mě nejde)tak jsem řešil přívod vzduchu.ve 106tce neni žádný místo.taková felicie tam jen vyndáš ten origo a nahradíš konusem a nic neřešíš páč je to daleko od motoru a je to hned za světlem Citovat
Jogin Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 J ferodo sou dobry ale DS2000 , ta cena ale neodpovida normalnim jezdeni sou to desky na zavody do vrchu, ty premium sou taky dobry, ale jak na cem ja ma ATE powerdisk i s deskama a nemuzu si vynachvalit. Tady je cteni o deskach a brzdach jako celek: http://www.h-fans.cz/index.php?url=dokumenty.php¶ms=art_ostatni/ostatni_30_06_2005_brakes2 musis to zkopirovat cely nebere to celej link [upravil dne 30.7.07 Jogin] Citovat
stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 Původně zaslal: Jogin J ferodo sou dobry ale DS2000 , ta cena ale neodpovida normalnim jezdeni sou to desky na zavody do vrchu, ty premium sou taky dobry, ale jak na cem ja ma ATE powerdisk i s deskama a nemuzu si vynachvalit. Tady je cteni o deskach a brzdach jako celek: http://www.h-fans.cz/index.php?url=dokumenty.php¶ms=art_ostatni/ostatni_30_06_2005_brakes2 musis to zkopirovat cely nebere to celej link [upravil dne 30.7.07 Jogin] No myslim že jakýkoli budou lepší než tam mam.. Jde mi o to aby to brzdilo tak jak má a hlavně aby to nepískalo.. mam tam teď Lockhead Delphi a je to hrůza.. Citovat
Jogin Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 Delphi , a to ses nebal ze se zabijes? Jen pozor aby ty feroda nepiskali taky, ale urcite to nebude takovej sajrajt co si tam mel to ne! A kotouce mas jaky? Protoze nevim jestli v tomhle pripade by nebylo lepsi koupit i novy kotouce, protoze tyhle desky ti ty kotouce soucasny mnohem rychleji sjedou, pokud brzdis casto a dost a potom bys musel koupit zase novy desky , tak jeste tohle by stalo za uvazenou, na tyhle desky se nabyzej dobry , ATE sport, nebo ATE powerdisk a nebo bremba obyc, nebo bremba max performance drazkovany, ale ty sou drazsi. Citovat
stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 Původně zaslal: Jogin Delphi , a to ses nebal ze se zabijes? Jen pozor aby ty feroda nepiskali taky, ale urcite to nebude takovej sajrajt co si tam mel to ne! A kotouce mas jaky? Protoze nevim jestli v tomhle pripade by nebylo lepsi koupit i novy kotouce, protoze tyhle desky ti ty kotouce soucasny mnohem rychleji sjedou, pokud brzdis casto a dost a potom bys musel koupit zase novy desky , tak jeste tohle by stalo za uvazenou, na tyhle desky se nabyzej dobry , ATE sport, nebo ATE powerdisk a nebo bremba obyc, nebo bremba max performance drazkovany, ale ty sou drazsi. Bál sem se že se zabiju! Je to strašnej sajrajt., ale ty Feroda by pískat neměli.. a kotouče sou ještě dobrý.. stejně mam v plánu tak do roka maximálně udělat komplet pořádný brzdy.. teď to chci dodělat jak to je s pořádnejma destičkama a pak udělam komplet výměnu.. Btw.: kde na ty informace chodíš?? pošli link pokud je to z netu.. [upravil dne 30.7.07 stalmik] Citovat
Pata Odesláno 30. červenec 2007 Odesláno 30. červenec 2007 2tis za filtr? to ja bych si radeji priplatil za vrtane kotouce :papa:papa Citovat
stalmik Odesláno 30. červenec 2007 Autor Odesláno 30. červenec 2007 Původně zaslal: Pata 2tis za filtr? to ja bych si radeji priplatil za vrtane kotouce :papa:papa ten filtr už potřebuje vyměnit asi 1500km tak je lepší připlatit za filtr kterej bude stačit vyčistit a jede se dál.. výrobce udává životnost až 100000km což je super!! Citovat
Kulíšek Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: Pata 2tis za filtr? to ja bych si radeji priplatil za vrtane kotouce :papa:papa Auto musí jet a né brzdit Já jsem prozatím řešil vzduchový filtr :rokera udává se že u kitu přímého sáni pokuď je potrubí dlouhé, tak to jde poznat při nižších otáčkách a naopak, pokuď bude konusák kousek od klapy tak při vysokých otáčkách, Já jsem zvolil dlouhé potrubí a 1,4 8V mi pěkně táhne od 1 750 ot./min a jak mu dám tak ten zvuk jde opravdů slyšet. Na závěr: spotřeba je stejná neli málo nižší, tahá od spodu, má pěkný zvuk (aspoň pro moje uši:mrk), ale musí mít dostatek čerstvého chladného vzduchu, teplý mu nešmakuje a pak táhnout nechce Citovat
stalmik Odesláno 31. červenec 2007 Autor Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: Kulíšek Původně zaslal: Pata 2tis za filtr? to ja bych si radeji priplatil za vrtane kotouce :papa:papa Auto musí jet a né brzdit Já jsem prozatím řešil vzduchový filtr :rokera udává se že u kitu přímého sáni pokuď je potrubí dlouhé, tak to jde poznat při nižších otáčkách a naopak, pokuď bude konusák kousek od klapy tak při vysokých otáčkách, Já jsem zvolil dlouhé potrubí a 1,4 8V mi pěkně táhne od 1 750 ot./min a jak mu dám tak ten zvuk jde opravdů slyšet. Na závěr: spotřeba je stejná neli málo nižší, tahá od spodu, má pěkný zvuk (aspoň pro moje uši:mrk), ale musí mít dostatek čerstvého chladného vzduchu, teplý mu nešmakuje a pak táhnout nechce Ideální je když jezdí a brzdí podle toho co zrovna potřebuješ.. JInak co tam máš teda za filtr?? Náhradu za origo v boxu nebo konusák nebo jak to máš udělaný??? Citovat
Pepito Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Já jsem prozatím řešil vzduchový filtr :rokera udává se že u kitu přímého sáni pokuď je potrubí dlouhé, tak to jde poznat při nižších otáčkách a naopak, pokuď bude konusák kousek od klapy tak při vysokých otáčkách, Já jsem zvolil dlouhé potrubí a 1,4 8V mi pěkně táhne od 1 750 ot./min a jak mu dám tak ten zvuk jde opravdů slyšet. Na závěr: spotřeba je stejná neli málo nižší, tahá od spodu, má pěkný zvuk (aspoň pro moje uši:mrk), ale musí mít dostatek čerstvého chladného vzduchu, teplý mu nešmakuje a pak táhnout nechce Já jsem to vyřešil takto: Jelikož nemám ABS a zcela jsem vykuchal sání,tak tam mám dost místa na umístění nového filtru Citovat
Fusion Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Nárazovým sáním se dá dosáhnout zajímavé věci - místo toho aby si musel motor vzduch sát, dostane se průtok vzduchu na takovej bod, kdy "profoukne" zpomalení kvůli filtru a motor už nemusí sát ale má vzduch jakoby bylo potrubí a filtr úplně pryč. Při vyšších rychlostech pak teoreticky může dojít k tlačení vzduchu do motoru tlakem a k značnýmu nárustu výkonu. Já to plánuju do 605 jen tak ze srandy, jen to chce udělat několik měření tlaku vzduchu na určitý místa na nárazníku (tam pak začne potrubí) a měření teplot na různých místech při různých rychlostech. Jediný co nevím je co na to řekne čidlo průtoku vzduchu. Při nejhorším by se muselo ošidit a "nakecat" mu nějakou rozumnou hodnotu. Citovat
.mycTD Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: Fusion Nárazovým sáním se dá dosáhnout zajímavé věci - místo toho aby si musel motor vzduch sát, dostane se průtok vzduchu na takovej bod, kdy "profoukne" zpomalení kvůli filtru a motor už nemusí sát ale má vzduch jakoby bylo potrubí a filtr úplně pryč. Při vyšších rychlostech pak teoreticky může dojít k tlačení vzduchu do motoru tlakem a k značnýmu nárustu výkonu. Já to plánuju do 605 jen tak ze srandy, jen to chce udělat několik měření tlaku vzduchu na určitý místa na nárazníku (tam pak začne potrubí) a měření teplot na různých místech při různých rychlostech. Jediný co nevím je co na to řekne čidlo průtoku vzduchu. Při nejhorším by se muselo ošidit a "nakecat" mu nějakou rozumnou hodnotu. a k cemu si s tou chudou smesi pomuzes? Citovat
Miku Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 taky jsem si tam dal filtřík , ale já mám tu výhodu , že mi vzduch jde ještě přes IC . Jinak rozdíl je znát až ve vyšších otáčkách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.