Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

Nebudes litovat :super jednou za rok nebo 2x vyjmes umyjes zandas, a znova krasa :super papirak je suks :D;)

Nemáš náhodou nějak líp vyřesenej přívod vzduchu do boxu?? z toho podběhu je to takový na nic..

Odesláno

Tak ja mam 306 takze nevim jak to mas ty, lae ja to mam udelany klasika, ani bych to nako neresil, prootze upravy na motoru zatim nedelam, tak to necham tak jak to je z tovarny vyrobeny, jinak max co by slo udelat je to uroznout a dat primej privod s podmasky, ale pokud se chci nako vyradit s autem ktery ma vetsi vykon pucuju s tatovo bawko:D naposledy sem ani nevim jak projel na cvicaku 1500Kc bena :myslim:D

Odesláno

JJ, ja byl taky natesenej, :aut:D potom sem radil , abych zkusil jak to jede, a jeste dalsi vec od ty doby nemam tak zasranej krokac! S papirakem pravydelny cisteni pri vymene heh teda menil sem ho 2x :D a 2x sem cistil predbezne krokac, jen tak na oko, cely sme to nerozdelavali

Odesláno

JJ, ja byl taky natesenej, :aut:D potom sem radil , abych zkusil jak to jede, a jeste dalsi vec od ty doby nemam tak zasranej krokac! S papirakem pravydelny cisteni pri vymene heh teda menil sem ho 2x :D a 2x sem cistil predbezne krokac, jen tak na oko, cely sme to nerozdelavali

No já mam objednanej ještě vejfuk, alarm, prahový lišty v chromu a ted ještě filtr GREEN no a objednal jsem si brzdový destičky FERODO Premium..

takže si budu hrát :aut:super ale nemůžu se dočkat :roll

Odesláno

a myslíš že já spim nebo co?? jsem zvědavej na ten filtr a na ty destičky.. všichni říkali FERODO FERODO nejlépe Premier nebo jak se jmenujou tak sem je objednal.. uvidíme.. Že bych přestal konečně pískat jak autobus?? :super;):myslim

Odesláno

já mám taky sport.filtr v autě ale jen univerzál žádná značka.jelikož mám filt za motorem směrem dolů(jinak to u mě nejde)tak jsem řešil přívod vzduchu.ve 106tce neni žádný místo.taková felicie tam jen vyndáš ten origo a nahradíš konusem a nic neřešíš páč je to daleko od motoru a je to hned za světlem

Odesláno

J ferodo sou dobry ale DS2000 , ta cena ale neodpovida normalnim jezdeni sou to desky na zavody do vrchu, ty premium sou taky dobry, ale jak na cem :aut

ja ma ATE powerdisk i s deskama a nemuzu si vynachvalit.

Tady je cteni o deskach a brzdach jako celek: http://www.h-fans.cz/index.php?url=dokumenty.php&params=art_ostatni/ostatni_30_06_2005_brakes2

musis to zkopirovat cely nebere to celej link ;)

[upravil dne 30.7.07 Jogin]

Odesláno

J ferodo sou dobry ale DS2000 , ta cena ale neodpovida normalnim jezdeni sou to desky na zavody do vrchu, ty premium sou taky dobry, ale jak na cem :aut

ja ma ATE powerdisk i s deskama a nemuzu si vynachvalit.

Tady je cteni o deskach a brzdach jako celek: http://www.h-fans.cz/index.php?url=dokumenty.php&params=art_ostatni/ostatni_30_06_2005_brakes2

musis to zkopirovat cely nebere to celej link ;)

[upravil dne 30.7.07 Jogin]

No myslim že jakýkoli budou lepší než tam mam.. Jde mi o to aby to brzdilo tak jak má a hlavně aby to nepískalo.. mam tam teď Lockhead Delphi a je to hrůza..

Odesláno

Delphi , a to ses nebal ze se zabijes? Jen pozor aby ty feroda nepiskali taky, :aut ale urcite to nebude takovej sajrajt co si tam mel to ne! A kotouce mas jaky? Protoze nevim jestli v tomhle pripade by nebylo lepsi koupit i novy kotouce, protoze tyhle desky ti ty kotouce soucasny mnohem rychleji sjedou, pokud brzdis casto a dost a potom bys musel koupit zase novy desky , tak jeste tohle by stalo za uvazenou, na tyhle desky se nabyzej dobry , ATE sport, nebo ATE powerdisk a nebo bremba obyc, nebo bremba max performance drazkovany, ale ty sou drazsi.

Odesláno

Delphi , a to ses nebal ze se zabijes? Jen pozor aby ty feroda nepiskali taky, :aut ale urcite to nebude takovej sajrajt co si tam mel to ne! A kotouce mas jaky? Protoze nevim jestli v tomhle pripade by nebylo lepsi koupit i novy kotouce, protoze tyhle desky ti ty kotouce soucasny mnohem rychleji sjedou, pokud brzdis casto a dost a potom bys musel koupit zase novy desky , tak jeste tohle by stalo za uvazenou, na tyhle desky se nabyzej dobry , ATE sport, nebo ATE powerdisk a nebo bremba obyc, nebo bremba max performance drazkovany, ale ty sou drazsi.

Bál sem se že se zabiju! Je to strašnej sajrajt., ale ty Feroda by pískat neměli.. a kotouče sou ještě dobrý.. stejně mam v plánu tak do roka maximálně udělat komplet pořádný brzdy.. teď to chci dodělat jak to je s pořádnejma destičkama a pak udělam komplet výměnu..

Btw.: kde na ty informace chodíš?? pošli link pokud je to z netu..

[upravil dne 30.7.07 stalmik]

Odesláno
Původně zaslal: Pata

2tis za filtr? to ja bych si radeji priplatil za vrtane kotouce :super:papa:papa:papa

ten filtr už potřebuje vyměnit asi 1500km tak je lepší připlatit za filtr kterej bude stačit vyčistit a jede se dál.. výrobce udává životnost až 100000km což je super!!

Odesláno

2tis za filtr? to ja bych si radeji priplatil za vrtane kotouce :super:papa:papa:papa

Auto musí jet a né brzdit :aut

Já jsem prozatím řešil vzduchový filtr :rokera udává se že u kitu přímého sáni pokuď je potrubí dlouhé, tak to jde poznat při nižších otáčkách a naopak, pokuď bude konusák kousek od klapy tak při vysokých otáčkách,

Já jsem zvolil dlouhé potrubí :D a 1,4 8V mi pěkně táhne od

1 750 ot./min a jak mu dám tak ten zvuk jde opravdů slyšet.:mrk

Na závěr: spotřeba je stejná neli málo nižší, tahá od spodu, má pěkný zvuk (aspoň pro moje uši:mrk), ale musí mít dostatek čerstvého chladného vzduchu, teplý mu nešmakuje a pak táhnout nechce :aut

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

Auto musí jet a né brzdit :aut

Já jsem prozatím řešil vzduchový filtr :rokera udává se že u kitu přímého sáni pokuď je potrubí dlouhé, tak to jde poznat při nižších otáčkách a naopak, pokuď bude konusák kousek od klapy tak při vysokých otáčkách,

Na závěr: spotřeba je stejná neli málo nižší, tahá od spodu, má pěkný zvuk (aspoň pro moje uši:mrk), ale musí mít dostatek čerstvého chladného vzduchu, teplý mu nešmakuje a pak táhnout nechce :aut

Ideální je když jezdí a brzdí podle toho co zrovna potřebuješ.. JInak co tam máš teda za filtr?? Náhradu za origo v boxu nebo konusák nebo jak to máš udělaný???

Odesláno

Já jsem to vyřešil takto:

snmky118bk2.jpg

snmky119lb7.jpg

Jelikož nemám ABS a zcela jsem vykuchal sání,tak tam mám dost místa na umístění nového filtru :papa

Odesláno

Nárazovým sáním se dá dosáhnout zajímavé věci - místo toho aby si musel motor vzduch sát, dostane se průtok vzduchu na takovej bod, kdy "profoukne" zpomalení kvůli filtru a motor už nemusí sát ale má vzduch jakoby bylo potrubí a filtr úplně pryč. Při vyšších rychlostech pak teoreticky může dojít k tlačení vzduchu do motoru tlakem a k značnýmu nárustu výkonu.

Já to plánuju do 605 jen tak ze srandy, jen to chce udělat několik měření tlaku vzduchu na určitý místa na nárazníku (tam pak začne potrubí) a měření teplot na různých místech při různých rychlostech.

Jediný co nevím je co na to řekne čidlo průtoku vzduchu. Při nejhorším by se muselo ošidit a "nakecat" mu nějakou rozumnou hodnotu.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Nárazovým sáním se dá dosáhnout zajímavé věci - místo toho aby si musel motor vzduch sát, dostane se průtok vzduchu na takovej bod, kdy "profoukne" zpomalení kvůli filtru a motor už nemusí sát ale má vzduch jakoby bylo potrubí a filtr úplně pryč. Při vyšších rychlostech pak teoreticky může dojít k tlačení vzduchu do motoru tlakem a k značnýmu nárustu výkonu.

Já to plánuju do 605 jen tak ze srandy, jen to chce udělat několik měření tlaku vzduchu na určitý místa na nárazníku (tam pak začne potrubí) a měření teplot na různých místech při různých rychlostech.

Jediný co nevím je co na to řekne čidlo průtoku vzduchu. Při nejhorším by se muselo ošidit a "nakecat" mu nějakou rozumnou hodnotu.

a k cemu si s tou chudou smesi pomuzes?

Odesláno

taky jsem si tam dal filtřík :D , ale já mám tu výhodu , že mi vzduch jde ještě přes IC :D.

Jinak rozdíl je znát až ve vyšších otáčkách :)

post-0-14109596097669_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...