Netopýrka Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 co to, co to? vždyť my jsme slušné dívky, kvůli srazům na Džbáně nestíháme odpolední výuku náboženství a vy o nás takto hanebně, mizerové! Citovat
Kdo Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 Původně zaslal: Netopýrka ...a vy o nás takto hanebně, mizerové! Původně zaslal: oddie ..doma ukaž ve fóru fotku, kde na tom srazu bude Netopejr s Akou, sranda bude ještě větší Že jóó, že to úplně vypadá, jako by Oddie myslel, že když bych tu fotku doma ukázal, žena se na ni koukla a řekla by: "tak to jó, to jsem klidná" ???? :D Citovat
Ferry Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 Vyrazim smer Bulovka, tak nashle v hospode Citovat
John Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Tak jsem čekal nějaký ohlasy ohledně toho jaký to tam bylo a koukám,že od 7.8 žádná odpověď... TAK CO JAKÝ TO JE NA KORÁBĚ??????????? Citovat
Medvěd Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Původně zaslal: John Tak jsem čekal nějaký ohlasy ohledně toho jaký to tam bylo a koukám,že od 7.8 žádná odpověď... TAK CO JAKÝ TO JE NA KORÁBĚ??????????? Tak si pořiď brejle, páč ohlasy jsou Citovat
Pata Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Původně zaslal: Netopýrka co to, co to? vždyť my jsme slušné dívky, kvůli srazům na Džbáně nestíháme odpolední výuku náboženství a vy o nás takto hanebně, mizerové! Tak ted jsem si poprskal monitor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Netopýrka co to, co to? vždyť my jsme slušné dívky, kvůli srazům na Džbáně nestíháme odpolední výuku náboženství a vy o nás takto hanebně, mizerové! Tak ted jsem si poprskal monitor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D můžu ti pujčit stěrku na okna:D Citovat
John Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: John Tak jsem čekal nějaký ohlasy ohledně toho jaký to tam bylo a koukám,že od 7.8 žádná odpověď... TAK CO JAKÝ TO JE NA KORÁBĚ??????????? Tak si pořiď brejle, páč ohlasy jsou Promin ale nějak jsem to přehlédl.. spíš jsem nekoukal do sekce POKEC.... :o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.