bigosak Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Na severozápadě Čech (Chomutovsko) asi jako v Budějicích. Jen párkrát sprchlo a bouřilo uto u sousedů v Deutchlandu, tam to vypadalo za kopcema dost blbě. Hold Doupov a Krušňáky jsou k něčemu dobrý. Citovat
AKCZ Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: Dave_k Tady klid cca do 16:00 klid a pak to začalo nevinným větříčkem. A pak se přihnal od jihu takovejdle mrak: Lokalni mrak? Ale vypada to fakt dost dobre.. vetsi foto asi nemas co.. U nas bylo toto (6,5MB) lepsi to nejdriv ulozit a pak spustit.. nebo pockat nez se to cely dotahne.. nejak to kloudne nebuferuje Citovat
OK406 Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 AKCZ: pěkné video. To je něco pro naše spoluobčany. Namydlit a šup ven pod sprchu. Jinak pěkná průtrž. Citovat
Dave_k Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Dave_k Tady klid cca do 16:00 klid a pak to začalo nevinným větříčkem. A pak se přihnal od jihu takovejdle mrak: Lokalni mrak? Ale vypada to fakt dost dobre.. vetsi foto asi nemas co.. U nas bylo toto (6,5MB) lepsi to nejdriv ulozit a pak spustit.. nebo pockat nez se to cely dotahne.. nejak to kloudne nebuferuje Pár foteček je tady. Mám i krátký video, ale nevím jak to zkomprimovat na rozumnou velikost. Citovat
Stifler Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Dneska jsem jel kolem 19:30 hod. přes Kolín a jen tak slabě mrholilo, nic výraznýho...Ale než jsem dojel domů, tak se objevilo i pár lokálních mraků a stihl jsem si auto umejt i ze spodu. Ale celkově slabý, když se se mnou honil novej Mercedes-Benz AMG slušnejma zatáčkama při 210 km/h a s mym autem to ani nehlo... Citovat
Pata Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: Stifler Dneska jsem jel kolem 19:30 hod. přes Kolín a jen tak slabě mrholilo, nic výraznýho...Ale než jsem dojel domů, tak se objevilo i pár lokálních mraků a stihl jsem si auto umejt i ze spodu. Ale celkově slabý, když se se mnou honil novej Mercedes-Benz AMG slušnejma zatáčkama při 210 km/h a s mym autem to ani nehlo... 210km/h s 306tkou v zatackach ani nehlo, jo? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 2 Pata: Opravdu ani nehlo, docela jsem se tomu sám divil, protože při 190 km/h na suchu mam občas ve stejných zatáčkách malinké problémy, ale to může být tim, že jezdim furt na zimákách.... Citovat
Bohouš Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: Stifler 2 Pata: Opravdu ani nehlo, docela jsem se tomu sám divil, protože při 190 km/h na suchu mam občas ve stejných zatáčkách malinké problémy, ale to může být tim, že jezdim furt na zimákách.... ehm ty se nemáš asi moc rád, co ???? přece jen honit se s 306kou 210 km/hod ve "slušnejch zatáčkách" je tak trochu o ústa........:myslim Citovat
secouver Odesláno 22. červen 2007 Autor Odesláno 22. červen 2007 ehm ty se nemáš asi moc rád, co ???? přece jen honit se s 306kou 210 km/hod ve "slušnejch zatáčkách" je tak trochu o ústa........:myslim Ty jsi ještě asi nejel s AKCZ co? :D:D Citovat
Bohouš Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 secouver - ne, ale jel jsem s mým bráchou a AKCZ ví co to obnáší. Ale rychlosti 210 jsme se v zatáčkách nikdy ani nepřiblížili.......prostě se mám rád :mrk Citovat
AKCZ Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Vim co to obnasi a cestou sem sepisoval zavet Ale je pravda ze clovek jako spolujezdec proziva cestu jinak nez jako ridic a sam se sebou bych taky obcas nechtel jet Citovat
Stifler Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 jj, souhlasim s AKCZ, ale já se sebou jezdim rád, protože si myslim, že jezdim rychle, ale jen tam, co vim, že si to můžu dovolit a když vim, že tim nikoho neohrozim... Citovat
Marcel505 Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: secouver Jak je u vás?? [upravil dne 21.6.2007 secouver] Tak o této oblasti mi ani nemluv, včera 21.6. jsem jel v parnu do Pardubic, po 17:30 začlo tak pršet, že ani stěrače nestíhali! Byl jsem rád, že vím kudy jet. Pak jsem vyrazil domu a když jsem byl v Kolíně, tak už přestalo. Jenže pak zase k večer (20:30) začlo a byl problém se udržet na silnici! No teď se tomu směju, ale v té chvíli mi do smíchu moc nebylo... Citovat
secouver Odesláno 22. červen 2007 Autor Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: secouver Jak je u vás?? [upravil dne 21.6.2007 secouver] Tak o této oblasti mi ani nemluv, včera 21.6. jsem jel v parnu do Pardubic, po 17:30 začlo tak pršet, že ani stěrače nestíhali! Byl jsem rád, že vím kudy jet. Pak jsem vyrazil domu a když jsem byl v Kolíně, tak už přestalo. Jenže pak zase k večer (20:30) začlo a byl problém se udržet na silnici! No teď se tomu směju, ale v té chvíli mi do smíchu moc nebylo... Je to fakt hnusný když Tě to takhle chytne, to pak není vidět na krok.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.