Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na severozápadě Čech (Chomutovsko) asi jako v Budějicích. Jen párkrát sprchlo a bouřilo uto u sousedů v Deutchlandu, tam to vypadalo za kopcema dost blbě. Hold Doupov a Krušňáky jsou k něčemu dobrý.:D

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tady klid cca do 16:00 klid a pak to začalo nevinným větříčkem.

A pak se přihnal od jihu takovejdle mrak:

Lokalni mrak? :D Ale vypada to fakt dost dobre.. vetsi foto asi nemas co..

U nas bylo toto (6,5MB) lepsi to nejdriv ulozit a pak spustit.. nebo pockat nez se to cely dotahne.. nejak to kloudne nebuferuje :)

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: Dave_k

Tady klid cca do 16:00 klid a pak to začalo nevinným větříčkem.

A pak se přihnal od jihu takovejdle mrak:

Lokalni mrak? :D Ale vypada to fakt dost dobre.. vetsi foto asi nemas co..

U nas bylo toto (6,5MB) lepsi to nejdriv ulozit a pak spustit.. nebo pockat nez se to cely dotahne.. nejak to kloudne nebuferuje :)

Pár foteček je tady. Mám i krátký video, ale nevím jak to zkomprimovat na rozumnou velikost. :myslim

Odesláno

Dneska jsem jel kolem 19:30 hod. přes Kolín a jen tak slabě mrholilo, nic výraznýho...Ale než jsem dojel domů, tak se objevilo i pár lokálních mraků :D a stihl jsem si auto umejt i ze spodu. Ale celkově slabý, když se se mnou honil novej Mercedes-Benz AMG slušnejma zatáčkama při 210 km/h a s mym autem to ani nehlo... :papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Dneska jsem jel kolem 19:30 hod. přes Kolín a jen tak slabě mrholilo, nic výraznýho...Ale než jsem dojel domů, tak se objevilo i pár lokálních mraků :D a stihl jsem si auto umejt i ze spodu. Ale celkově slabý, když se se mnou honil novej Mercedes-Benz AMG slušnejma zatáčkama při 210 km/h a s mym autem to ani nehlo... :papa

210km/h s 306tkou v zatackach ani nehlo, jo? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

2 Pata: Opravdu ani nehlo, docela jsem se tomu sám divil, protože při 190 km/h na suchu mam občas ve stejných zatáčkách malinké problémy, ale to může být tim, že jezdim furt na zimákách.... ;):papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

2 Pata: Opravdu ani nehlo, docela jsem se tomu sám divil, protože při 190 km/h na suchu mam občas ve stejných zatáčkách malinké problémy, ale to může být tim, že jezdim furt na zimákách.... ;):papa

ehm ty se nemáš asi moc rád, co ????

přece jen honit se s 306kou 210 km/hod ve "slušnejch zatáčkách" je tak trochu o ústa........:myslim:myslim

Odesláno
ehm ty se nemáš asi moc rád, co ????

přece jen honit se s 306kou 210 km/hod ve "slušnejch zatáčkách" je tak trochu o ústa........:myslim:myslim

Ty jsi ještě asi nejel s AKCZ co? :D:D:D

Odesláno

secouver - ne, ale jel jsem s mým bráchou a AKCZ ví co to obnáší. Ale rychlosti 210 jsme se v zatáčkách nikdy ani nepřiblížili.......prostě se mám rád :mrk:mrk

Odesláno

Vim co to obnasi a cestou sem sepisoval zavet :D Ale je pravda ze clovek jako spolujezdec proziva cestu jinak nez jako ridic a sam se sebou bych taky obcas nechtel jet :aut

Odesláno

jj, souhlasim s AKCZ, ale já se sebou jezdim rád, protože si myslim, že jezdim rychle, ale jen tam, co vim, že si to můžu dovolit a když vim, že tim nikoho neohrozim... :super

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Jak je u vás??

[upravil dne 21.6.2007 secouver]

Tak o této oblasti mi ani nemluv, včera 21.6. jsem jel v parnu do Pardubic, po 17:30 začlo tak pršet, že ani stěrače nestíhali! Byl jsem rád, že vím kudy jet. Pak jsem vyrazil domu a když jsem byl v Kolíně, tak už přestalo. Jenže pak zase k večer (20:30) začlo a byl problém se udržet na silnici!

No teď se tomu směju, ale v té chvíli mi do smíchu moc nebylo...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: secouver

Jak je u vás??

[upravil dne 21.6.2007 secouver]

Tak o této oblasti mi ani nemluv, včera 21.6. jsem jel v parnu do Pardubic, po 17:30 začlo tak pršet, že ani stěrače nestíhali! Byl jsem rád, že vím kudy jet. Pak jsem vyrazil domu a když jsem byl v Kolíně, tak už přestalo. Jenže pak zase k večer (20:30) začlo a byl problém se udržet na silnici!

No teď se tomu směju, ale v té chvíli mi do smíchu moc nebylo...

Je to fakt hnusný když Tě to takhle chytne, to pak není vidět na krok....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...