Dave_k Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 No mě to fachalo bezproblémů 3 roky co jsem měl auto. A pak najednou (naštěstí před barákem) vyklopím klávesnici a chci ťukat kód a ono nic. Ani pípnutí a pořád svítila červená. Jsem to rozebral stáhnul tu ochrannou punčošku z kablíků a našel 2 přelomený. Sletoval jsem je z5 k sobě a od tý doby vše zase OK. Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Klavesnici nech vyradit. Akorat to dela problemy, co vim, tak ot maj vetsinou vsichni odpojeny. Jinak pocitej s tim, ze se ti to vysere v tu nejhorsi dobu - sobota vecer 500km od domu... Citovat
zaxon Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Imo se dá vyřadit přímo na řj,v peugeotu asi za 1500. Citovat
Petr X Odesláno 20. červen 2007 Autor Odesláno 20. červen 2007 No koukam, ze tady je sakra hodne prispevku od ty doby, co jsem tu nebyl. Musim na nocni, takze nemam cas si to ted vsechno precist,takze si to prectu zitra. Pokud jde o startovani, tak po druhy to normalne slo. Takze jsem to nastartoval. Jen na poprve to neslo. Musel jsem vzdycky klicek vypnout a zapnout znova. ALE UZ JSEM TO VYRESIL. Ja totiz na ty kabely vubec nekoukal a zacal jsem se nejdrive ptat vsude kolem Stacilo by to rozdelat a podivat se. Ty kabely jsou vsechny polamany, rozdelal jsem to a maknul na to a dva normalne upadly, tak jsem to provizorne zamotal .... fuj, prasecina ... a uz to normalne funguje. Takze zitra vezmu pajku a udelam to poradne a zaizoluju. Asi 4 kabliky byly prelamany, dva z toho drzely jen za kousek. Ted je to v pohode, hlavne ze byla zahada jen v tomhle. Je to holt takovy blbe vyreseny, protoze se to pri kazdym odklopeni klavesnice láme. Kazdopadne uz s tim majitel prede mnou neco delal, protoze uz ty kabliky byly jednou zaizolovany a opravovany. Citovat
MJSytic Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Tak vidíš Pořešíno;) Teď už se můžeš soustředit na další opravy ... Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 este jedna rada pájkované spoje v aute nikdy nevydrzia dlho lebo sa otrasú a polámu treba to cakat po case znova, preto automobilky vsade dávajú konektory, a pažoty sú na toto asi náchylné najviac Citovat
Petr X Odesláno 21. červen 2007 Autor Odesláno 21. červen 2007 No porad lepsi pajene spoje nez kdyz jsou ty kabliky zkroucene Jinak pokud jde o to soustredeni, tak pokud jde o moje auto, tak je porad nad cim se soustredit Citovat
Yantschi Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Tiez mi to blblo, tak som to rozobral, boli polamane 4 kable, spojil som ich (ale bacha, aby sa spajali vzdy s rovnakym cislom) len tak na sucho a zaiziloval, ale dlho to nevydrzalo, tak mi to kamos z P spravil a zatial to facha. Netreba sa nicoho bat, len rozoberat a skusat. Citovat
Kdo Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: Yantschi ....Netreba sa nicoho bat, len rozoberat a skusat...... Blbý je, že tohle člověk neřeší, když to fachá, ale když se to po..re. Takže zákon schválnosti velí.... v neděli večer, pár km od domova a po tmě. Já si tohle čtu a dumám, jestli to preventívně rozebrat, nebo čekat, až ten zákon dopadne na mně, bo to taky používám. BTW: víte proč neustále funguje zákon schválnosti??? Bo se na něj naši poslanci dosud nepodívali. Citovat
martys07 Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Ja jsem jsi se svým imo taky užil svý.Nechalo mě to naštěstí v garáži,ale za to měsíc.Všichni elektrikáři se na to akorát chodili koukat a říkat jakej je to prů-er.Nakonec jsem si našel servis v praze,kam jsem odvezl pouze ř.j.za 1500.- odblokovali.Klavesnici jsem odpojil a drandim vesele dal,r.v.98 kdo by to kradl vždytˇ už to nestojí ani 100tisíc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.