Guest ZILA Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: .mycTD Dospelej clovek resi konkretni problem, misto aby ze sebe delal chudacka a obvinoval vsechny kolem. Stejnetak ledaskomu z cechu mohli vadit tve nadavky v threadu o samolepkach a taky to tu nikdo nerozebira. CHAPEŠ TO ŽE MAM SLOVENSKY e-SHOP JA TY CHITREJ A DOSPELEJ:grr:grr:grr
Guest ZILA Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: .mycTD Dospelej clovek resi konkretni problem, misto aby ze sebe delal chudacka a obvinoval vsechny kolem. Stejnetak ledaskomu z cechu mohli vadit tve nadavky v threadu o samolepkach a taky to tu nikdo nerozebira. PREČITAJ SI TO PORIADNE PLS:potlesk A POTOM VKLADAJ PRISPEVOK
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě
Pata Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě Souhlasim s bratrem vidlakem, myslim ze je zbytecne delat ukvapene zavery
Maverick Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: OK406 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě Souhlasim s bratrem vidlakem, myslim ze je zbytecne delat ukvapene zavery Tak tak moje řeč
ERIKA Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Zila uš vam neodepiše uš je odhlašenej tak sa tu majte:papa:papa:papa:papa:papa
komisar Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě vypnout smazat a pc hodit do vody a máš klid.Zasmát já se nesměji už pořádně 10 let
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: OK406 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě Souhlasim s bratrem vidlakem, myslim ze je zbytecne delat ukvapene zavery Tak tak moje řeč Na vesnici (vidlákově) se používá selský rozum. Jinak to nejde!! Ať žije sláma a chlévská mrva. Ale to zase Pražáci neví, co to je.:D
Maverick Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: OK406 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě Souhlasim s bratrem vidlakem, myslim ze je zbytecne delat ukvapene zavery Tak tak moje řeč Na vesnici (vidlákově) se používá selský rozum. Jinak to nejde!! Ať žije sláma a chlévská mrva. Ale to zase Pražáci neví, co to je.:D A když nepomůže selskej rozum tak se válčí vidlema:D:D:D
buml Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tak sem tu asi prilil oleje do ohne ale nevim co se tam delo dal, celej thread je fuc?
Hadra Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: OK406 Ale pánové, je to všechno zbytečné. Chovej te se jako dospělí lidé. Nejlepší je ted vypnout počítač a jít se projít a zchladit si hlavu např. procházka se psem. Večer pak usednou k počítači, pustit si fórum P-C a všemu se zasmát. Vždyť jsme do nedávna byli bratři!!!! Já se dělit nechtěl!! Tak ZILA, určitě je u Vás krásně, tak vypni počítač a jdi si např. umýt a naleštit svoje krásné nové autíčko a pak přijit zpět a budeš vidět, že bude vše v pohodě Souhlasim s bratrem vidlakem, myslim ze je zbytecne delat ukvapene zavery Tak tak moje řeč Na vesnici (vidlákově) se používá selský rozum. Jinak to nejde!! Ať žije sláma a chlévská mrva. Ale to zase Pražáci neví, co to je.:D A když nepomůže selskej rozum tak se válčí vidlema:D:D:D sem tam i hraběma.... ale označit vesnici obecně jako vidlákov je taky docela odvážný.
Hafity Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Čumim! Co se stalo? Bratrovražedný boj? Nerozumím....
Fusion Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Člověk, kterej zná jak Česká pošta funguje a kolik stojí posílání na SK, natož na dobírku ví, že to není žádná prdel. Mimo to je ČP v posledních měsících totálně mimo, nic nechodí jak má, něco nedorazí vůbec, a kolik vrátí pošta peněz? 11 korun. A dělat kvůli tomu "hysterickou babu" na foru, to je podivuhodný (slušně řečeno).
Mila_S Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Pata Fusion: ono to bylo kvuli necemu jinemu... Jj, chytly saze, a ouplně zbytečně.
Fusion Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Pata Fusion: ono to bylo kvuli necemu jinemu... No já to proletěl tak letmo ale poslední věta platí
buml Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tak tak, zacalo to u samolepek a nutkanim predelavat si dle sveho logo PC. Ale to uz se bohuzel nedocteme co se tam delo dal. Kdosi s opravnenim to stahnul z webu. [upravil dne 13/6/07 buml]
ERIKA Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: buml tak tak, zacalo to u samolepek a nutkanim predelavat si dle sveho logo PC. Ale to uz se bohuzel nedocteme co se tam delo dal. Kdosi s opravnenim to stahnul z webu. TY stichni !! nevieš čitat po slovensky :potlesk:potlesk Čo to trepeš o logu stale tam šlo o nalepku RC 207 a ty tam trepeš o logu a upravach
buml Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 sklidni hormon, slo v uvodu o nutkani upravovat logo PC a o to ze ste se domahali svobody v moznosti editace loga, nato sem reagoval tak jak sem reagoval a za tim si stojim a stat budu i mezi ctyrma ocima!!!
Recommended Posts