Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pls smašte muj Učet

Recommended Posts

Odesláno

smažte muj učet ked smazavate přispievky ohledne slovakou a jich obhajoby

Odesláno

komu mam poslat veci z E.shopu ja tu končim tak ako vy aj ja s potporovanim cz klubu

Odesláno

Tyjo ... ZILO, rozmysli si to - byla by to skoda. Zkus se nachvilku odlogovat a zapomenes na vsechny ty blbiny, co te nastvaly. Kazdy obcas vybuchne, ale tohle je myslim nesmyslne rozhodnuti.

Proste to promysli, az se Ti uklidni emoce.

Odesláno

Netopýrka :D nejde o nič ale uš je to na moje kosti strašne vela :(

Odesláno

no kvoli nečomu to začat muselo a je to na 100% že tu končim akurat čakam na to komu predat e-shop a padam odtut

Odesláno

Zilo - toto je dost ukvapené rozhodnutí ne? Nikomu nevadí tvoje obhajoba slováků, pouze někomu vadí ty vulgarity, přiznám se že vadí i mě. Kdyby nebylo těch vulgarit, tak je vše v pohodě.

Odesláno

pokud ti jde primarne o zruseni uctu, tak nechapu, proc nekontaktujes nekoho z adminu, nebo proste neprestanes prispivat.

Nebo pokud mas nejakej konkretni problem, tak to mas napsat narovinu a nedelat sceny.

Odesláno

jo jasne zase sem to jaaa preto končim a budete tu mat o jednoho snaživca menej

Odesláno

Dospelej clovek resi konkretni problem, misto aby ze sebe delal chudacka a obvinoval vsechny kolem.

Stejnetak ledaskomu z cechu mohli vadit tve nadavky v threadu o samolepkach a taky to tu nikdo nerozebira.

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

Dospelej clovek resi konkretni problem, misto aby ze sebe delal chudacka a obvinoval vsechny kolem.

Stejnetak ledaskomu z cechu mohli vadit tve nadavky v threadu o samolepkach a taky to tu nikdo nerozebira.

:super

Odesláno

Ehm pani, nestihol som tu cast ked sa zvrtol moj prispevok na nejake hadky, ale som velmi nerad ze to tak skoncilo :(

Neviem ani ocom ste sa hadali, ani co sa dialo, a pravdu povediac ani ma to nezaujima.... ja som chcel nalepku a zohnal som ju na tom spominanom webe (snad mi pride)...

Skuste sa nato vykaslat a nerieste to uz dalej...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...