Hadra Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=8732 Sice je to už nějakej ten pátek natočený, ale fascinující Citovat
Béďa Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 to jsou pekny cesticky.. ten tukanec o tu zidku vybral paradne:super Citovat
OK406 Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Tak to by byla cesta na orientační závod. Vím u nás o cestě, kde se dříve jezdili závody do vrchu! Hněvkovice - Horní Kněžeklady.:super Citovat
chuck11 Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 Vybral to fakt s přehledem,spolujezdec se sice trošku zapovídal:D ale zvládl to taky:D Citovat
Bohouš Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 asi bych to jako spolujezdec nedal :roll Citovat
Guest Ludweek Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 easy leva easy prava..vy z toho nadelate :D Citovat
Maverick Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 Původně zaslal: Ludweek easy leva easy prava..vy z toho nadelate :D Jump ahead......oh no......crash GAME OVER :D:D Citovat
John Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 Fakt pěkný... tomu se řiká umět...... takový cesticky..... :o :potlesk Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 moc pekne, joo anglie. Zvlast na severu a ve Skotsku je spousta takovychle peknych cesticek, lemovanych bud zidkama a nebo travnatym popr. kamenitym svahem. Jel jsem tam po takovyhle ceste asi 20km s kamosovym autem s pravostrannym rizenim a muzu rict ze se pekne blbe zvyka na to, ze mate tu vetsi pulku auta na druhe strane, navic hejbat fofrklackem levou rukou, taky nic moc. No pres rychlost 35mil/hod ( cca 60kmh ) jsem se nedostal, proste jsem se bal, ze to nekde ocisnu :D a jeste jedna perlicka, zvyklej pred startovanim kontrolovat jestli je zarazenej neutral, vzdy pred otocenim klicku jsem pravou rukou prastil do dveri, v sile zvyku, ze tam mam saltrpaku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.