Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už se narodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEW INFO

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 1Maza

Apropo ty bydlíš v Neratovicích? Já tam jedu v pátek 22.6. na kliniku na konzultaci kvůli operaci žalůdku:nevim:(

jojo , v Nera , držim palce. vem si hodně časopisu a ledove pití. je tam většinou nedychatelno a že by se tam nějak spěchalo sem si taky nevšiml.

ale když to bude dělat primář Hnuta tak to bude pohodička.:super , snim jsem byl spokojenej a nejen ja.

[upravil dne 14/6/07 Pe.Tr]

Odesláno

jj díky. tak hlavně vám noc plnou vášně a rychlý porod. A jestli to bude kluk nebo holka je jedno protože je úžasný když přijde na svět malej človíček:papa

Odesláno

Pe.Tr + 1Maza: Nerozvracejte mi vlákno, loupežníci :D:D:D

Schody taky nemáme, okna nejsou nijak vysoko a poslední možnost taky nějak nevychází (Monča je poslední dobou trochu nerudná):( Holt to musíme nechat na přírodě;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

pozdě ,ale nevadí:D:myslim

stop!!!:D

:D:D:D Máš štěstí! A přístě neříkej, že Vendulka někomu rozvrací téma, loupežníku! :D:D:D

1Maza: Díky, pochopil jsem ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: aka

tak dundee, tys ji to rozmluvil!

Nerozmluvil, měl jsem ještě návrhy na uspíšení porodu a ty byly striktně zamítnuty, vůbec nechápu proč:myslim nebyl v tom žádný zlý úmysl;)

Jé, tak jsem chtěl bejt za chytrýho, jakože vím, jaks´ to myslel a on to tady Pe.Tr vyplácl na plnou hubu (ty schody nemyslím) :D:D:D:D:D

[upravil dne 15.6.07 Mila_S]

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

PS: treba se to Dundeelovim uz davno narodilo a ted nas jenom napina kulisak jeden :D:D:D

Takovej kulišák a soukromník nejsem :D:D:D Jen nevim, v jakym pořadí pak budu postupovat. Asi to bude takhle nějak: Chlast, telefonování, chlast, psaní na net, chlast :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Hle Dundee už dlouho neškrt žádnej termín, že by se to už narodilo:myslim

Na včerejšek byly dva tipy bez času, tak jsem musel počkat až do dneška ;) Zatím to vypadá, že to vyjde strejdovi Kurtovi nebo Bohoušovi. Nu což, uvidíme:D

Odesláno

Já jsem totiž děsně vychca*** a s tipem jsem si počkal, ale zase jsem už mohl přijít s křížkem po funuse - což mě v tomhle případě přijde jako nic moc přirovnání, ale jiné mě v rychlosti nenapadá :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...