1Maza Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Apropo ty bydlíš v Neratovicích? Já tam jedu v pátek 22.6. na kliniku na konzultaci kvůli operaci žalůdku:nevim:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Kurt Koukám, samej gynekolog amatér! To ne ,ale můžu se podívat!:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: 1Maza Apropo ty bydlíš v Neratovicích? Já tam jedu v pátek 22.6. na kliniku na konzultaci kvůli operaci žalůdku:nevim:( jojo , v Nera , držim palce. vem si hodně časopisu a ledove pití. je tam většinou nedychatelno a že by se tam nějak spěchalo sem si taky nevšiml. ale když to bude dělat primář Hnuta tak to bude pohodička. , snim jsem byl spokojenej a nejen ja. [upravil dne 14/6/07 Pe.Tr] Citovat
1Maza Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 jj díky. tak hlavně vám noc plnou vášně a rychlý porod. A jestli to bude kluk nebo holka je jedno protože je úžasný když přijde na svět malej človíček:papa Citovat
Dundee Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Pe.Tr + 1Maza: Nerozvracejte mi vlákno, loupežníci :D:D Schody taky nemáme, okna nejsou nijak vysoko a poslední možnost taky nějak nevychází (Monča je poslední dobou trochu nerudná) Holt to musíme nechat na přírodě Citovat
1Maza Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Jé promiň sem to poplet ta noc plná vášně a to o děťátku patřilo tobě Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: 1Maza Jé promiň sem to poplet ta noc plná vášně a to o děťátku patřilo tobě pozdě ,ale nevadí:myslim stop!!! Citovat
Dundee Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr pozdě ,ale nevadí:myslim stop!!! :D:D Máš štěstí! A přístě neříkej, že Vendulka někomu rozvrací téma, loupežníku! :D:D 1Maza: Díky, pochopil jsem Citovat
Mila_S Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: aka tak dundee, tys ji to rozmluvil! Nerozmluvil, měl jsem ještě návrhy na uspíšení porodu a ty byly striktně zamítnuty, vůbec nechápu proč nebyl v tom žádný zlý úmysl;) Jé, tak jsem chtěl bejt za chytrýho, jakože vím, jaks´ to myslel a on to tady Pe.Tr vyplácl na plnou hubu (ty schody nemyslím) :D:D:D:D [upravil dne 15.6.07 Mila_S] Citovat
Dundee Odesláno 15. červen 2007 Autor Odesláno 15. červen 2007 Mila_S: To víš, někteří jsou z těch, co se s tím nepářou, prostě co na srdci, to na jazyku :D:D:D Citovat
Escaper Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 Jak se tak divam tak me to taky nevyslo tak hlavne zdravi!!!!!!!!!!! PS: treba se to Dundeelovim uz davno narodilo a ted nas jenom napina kulisak jeden :D:D Citovat
Dundee Odesláno 15. červen 2007 Autor Odesláno 15. červen 2007 Původně zaslal: Escaper PS: treba se to Dundeelovim uz davno narodilo a ted nas jenom napina kulisak jeden :D:D Takovej kulišák a soukromník nejsem :D:D Jen nevim, v jakym pořadí pak budu postupovat. Asi to bude takhle nějak: Chlast, telefonování, chlast, psaní na net, chlast :D:D Citovat
Mila_S Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Hm, hm, zdá se, že jsem se taky netrefil, to bude určitě kluk (nechce se mu ven do těch veder) :D:D Citovat
marshall Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Bude to slečna a přijde co nevidět. Necháme ji ještě chvilku parádit. Citovat
Maverick Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Hle Dundee už dlouho neškrt žádnej termín, že by se to už narodilo:myslim Citovat
Dundee Odesláno 18. červen 2007 Autor Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Hle Dundee už dlouho neškrt žádnej termín, že by se to už narodilo:myslim Na včerejšek byly dva tipy bez času, tak jsem musel počkat až do dneška Zatím to vypadá, že to vyjde strejdovi Kurtovi nebo Bohoušovi. Nu což, uvidíme:D Citovat
Bohouš Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Já jsem totiž děsně vychca*** a s tipem jsem si počkal, ale zase jsem už mohl přijít s křížkem po funuse - což mě v tomhle případě přijde jako nic moc přirovnání, ale jiné mě v rychlosti nenapadá Citovat
Pata Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Dundee: abys nemusel vypisovat jeste druhe kolo :myslim:myslim :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.