Neon Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 V 6:45 přibyl další Pežoťák ... to bude ratolestí na klubu ... a já tušim, že někd kolem ledna se to ještě rozroste ... Hodně štěstí a zdraví Páťovi i Mamině přejí všichni Neoni ... Citovat
Medvěd Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Neon V 6:45 přibyl další Pežoťák ... to bude ratolestí na klubu ... a já tušim, že někd kolem ledna se to ještě rozroste ... Hodně štěstí a zdraví Páťovi i Mamině přejí všichni Neoni ... Že Ty ses někde zdržel dýl než je zdrávo, viď? Citovat
Dundee Odesláno 30. červen 2007 Autor Odesláno 30. červen 2007 Takže dnes ráno v 6:45 se na svět poprvé podíval náš syn Patrik, váží 3,25kg a měří 51cm. Porod by nám prý co do délky mohla závidět leckterá druhorodička, ale Monča si vytrpěla hodně. Voda jí praskla v 1:40, cca od 3:00 jsme byli na porodním sále a byl to fakt zážitek. Hlavně díky tomu, že Monča měla křížový bolesti a jakýkoliv zásah od sestry či doktorky snášela opravdu dost špatně. Nakonec se ale podařilo a synátor je na světě. Jsem moc rád, že jsem tam mohl být s ní a zažít, co to obnáší, přivést na svět dítě. Je to zázrak. Samozřejmě určitě nemusím nikomu vysvětlovat, že je Patrik nejhezčí miminko na světě. Jinak výhercem tipovací soutěže se stal pekar, se svým tipem 29.6. ve 12:30. Pro zvědavce nějaká ta fotečka;) Citovat
Netopýrka Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 :mrk:mrk:mrk jůůůů, klásný, všichni a všechno! Citovat
Dundee Odesláno 30. červen 2007 Autor Odesláno 30. červen 2007 Jinak tedy musím trochu omluvit svou neúčast: Včera jsem byl od osmi ráno jako na trní, odpoledne jsem vyrazil za Mončou na návštěvu (dorazil jsem tam přesně ve 14:00, kdy začínají), celou návštěvní dobu jsme prochodili po schodech a parkovišti, ke konci už byly stahy silnější, vše vypadalo nadějně. Jelikož dorazila známá s manželem ze St. Bol., jeli jsme k nim a čekali, co bude (po mně tam skákaly obě jejich ratolesti, takže k nervům mi přibilo i pár kopanců do břicha apod.). Od devíti večer se bolesti začaly stupňovat, tak jsem byl totálně na nervy. No a když mi kolem 1:45 dorazila SMS, že jí rupla voda, na nic jsem nečekal a mazal do Brandýsa. Zbytek znáte z předchozího příspěvku... Jinak musim podotknout, že nezamhouřit oka 14 hodin a z toho dobrou polovinu prostát na místě je vážně libovka... Citovat
buml Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Tak tatko a mamko, gratulujeme z celeho srdce, krasnej klucina, akorat si dal trosku na cas:D At vam dela jenom radost a roste do spravnyho chlapa:super:D Citovat
Dundee Odesláno 30. červen 2007 Autor Odesláno 30. červen 2007 A ještě jsem zapomněl: Ta dnešní "oslava" by se teoreticky konat mohla, návštěvy jsou do 18:00 (musim tam zajet:D:D:D), pak ještě musim nakoupit nějaký ty patrony (ať tady necinkaj skleničky s vodou), maso na gril apod., takže pokud byste souhlasili s dneškem kolem 20:00, může být. Jinak bysme to museli nechat na zítřek, což není zrovna moc dobrej den na slavení... EDIT: Teď si půjdu trochu schrupnout a nacpu do sebe nějaký jídlo, abych byl aspoň trochu ready;) [upravil dne 30/6/2007 Dundee] Citovat
buml Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Tak sem to probral s Petrem a radi vecer dorazime, v tento cas samo jen chlapi bez rodin:D Citovat
1Maza Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Tak velká gratulace taťko, moje manželka podle fotky prorokovala syna a povedlo se......super... škoda, že bydlíš tak daleko mohly jsme to přijet zapít mrňouska....))) tak ať roste a jsou s maminou v pořádku....Mázovi:papa Citovat
OK406 Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Ať je to zdravé a dělá vám jen samou radost. A řádně to zapij.....:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Béďa Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 velka gratulace, tak at se ma cile k svetu a dela vam samou radost:papa Citovat
Medvěd Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Též se připojuju do fronty na oslavu, popřál jsem už o něco dřív, nerad se opakuju Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Neon Strejda NEON taky dorazí ... My s Bumlem nezname přesnou adresu ,dáme někde srazek? Citovat
Neon Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Neon Strejda NEON taky dorazí ... My s Bumlem nezname přesnou adresu ,dáme někde srazek? Já jedu přes Líbeznice, Kostelec, Všetaty, tak někde tam?? Pro vás, jestli pojedete z Nera, tak asi ty Všetaty?? 7:45? Pošli mi na sebe číslo a já písnu, až tam budu, kde ... viděl bych to u busu ... moje je 737 161 744 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Neon Strejda NEON taky dorazí ... My s Bumlem nezname přesnou adresu ,dáme někde srazek? Já jedu přes Líbeznice, Kostelec, Všetaty, tak někde tam?? Pro vás, jestli pojedete z Nera, tak asi ty Všetaty?? 7:45? Pošli mi na sebe číslo a já písnu, až tam budu, kde ... viděl bych to u busu ... moje je 737 161 744 ok , ale viděl bych to na benzince joker za Kostelcem ne směr Všetaty, dejme tomu ve 19:45? jinak 739544607 Citovat
buml Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 a ja mam telefon zasifrovany v podpisu:mad: ta benzinka je good Citovat
Neon Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Sice si teď benzinku "JOKER" nevbavuju, ale snad ji uvidim ... kde je? Cestou z Kostelce na Všetaty?? Jinka 19:45 je OKey time ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Neon Sice si teď benzinku "JOKER" nevbavuju, ale snad ji uvidim ... kde je? Cestou z Kostelce na Všetaty?? Jinka 19:45 je OKey time ... projedeš kostelec přes náměstí směr všetaty a na konci je benzinka po levestraně ,je tam i restaurace. ok budeme tam. Ještě někdo se přidá? Zatím : Medvěd Neon Buml Pe.Tr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.