Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už se narodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEW INFO

Recommended Posts

Odesláno

V 6:45 přibyl další Pežoťák ... to bude ratolestí na klubu ... a já tušim, že někd kolem ledna se to ještě rozroste ... ;)

Hodně štěstí a zdraví Páťovi i Mamině přejí všichni Neoni ... :papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

V 6:45 přibyl další Pežoťák ... to bude ratolestí na klubu ... a já tušim, že někd kolem ledna se to ještě rozroste ... ;)

Hodně štěstí a zdraví Páťovi i Mamině přejí všichni Neoni ... :papa

Že Ty ses někde zdržel dýl než je zdrávo, viď?

Odesláno

Takže dnes ráno v 6:45 se na svět poprvé podíval náš syn Patrik, váží 3,25kg a měří 51cm.

Porod by nám prý co do délky mohla závidět leckterá druhorodička, ale Monča si vytrpěla hodně. Voda jí praskla v 1:40, cca od 3:00 jsme byli na porodním sále a byl to fakt zážitek. Hlavně díky tomu, že Monča měla křížový bolesti a jakýkoliv zásah od sestry či doktorky snášela opravdu dost špatně. Nakonec se ale podařilo a synátor je na světě. Jsem moc rád, že jsem tam mohl být s ní a zažít, co to obnáší, přivést na svět dítě. Je to zázrak.

Samozřejmě určitě nemusím nikomu vysvětlovat, že je Patrik nejhezčí miminko na světě.

Jinak výhercem tipovací soutěže se stal pekar, se svým tipem 29.6. ve 12:30.

Pro zvědavce nějaká ta fotečka;)

post-0-14109595893731_thumb.jpg

Odesláno

Jinak tedy musím trochu omluvit svou neúčast: Včera jsem byl od osmi ráno jako na trní, odpoledne jsem vyrazil za Mončou na návštěvu (dorazil jsem tam přesně ve 14:00, kdy začínají:D), celou návštěvní dobu jsme prochodili po schodech a parkovišti, ke konci už byly stahy silnější, vše vypadalo nadějně. Jelikož dorazila známá s manželem ze St. Bol., jeli jsme k nim a čekali, co bude (po mně tam skákaly obě jejich ratolesti, takže k nervům mi přibilo i pár kopanců do břicha apod.). Od devíti večer se bolesti začaly stupňovat, tak jsem byl totálně na nervy. No a když mi kolem 1:45 dorazila SMS, že jí rupla voda, na nic jsem nečekal a mazal do Brandýsa. Zbytek znáte z předchozího příspěvku...

Jinak musim podotknout, že nezamhouřit oka 14 hodin a z toho dobrou polovinu prostát na místě je vážně libovka...

Odesláno

A ještě jsem zapomněl: Ta dnešní "oslava" by se teoreticky konat mohla, návštěvy jsou do 18:00 (musim tam zajet:D:D:D), pak ještě musim nakoupit nějaký ty patrony (ať tady necinkaj skleničky s vodou), maso na gril apod., takže pokud byste souhlasili s dneškem kolem 20:00, může být. Jinak bysme to museli nechat na zítřek, což není zrovna moc dobrej den na slavení...

EDIT: Teď si půjdu trochu schrupnout a nacpu do sebe nějaký jídlo, abych byl aspoň trochu ready;):D

[upravil dne 30/6/2007 Dundee]

Odesláno

Tak velká gratulace taťko, moje manželka podle fotky prorokovala syna a povedlo se......super... škoda, že bydlíš tak daleko mohly jsme to přijet zapít mrňouska....:o))) tak ať roste a jsou s maminou v pořádku....Mázovi:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Strejda NEON taky dorazí ... :papa

My s Bumlem nezname přesnou adresu ,dáme někde srazek?

Já jedu přes Líbeznice, Kostelec, Všetaty, tak někde tam?? Pro vás, jestli pojedete z Nera, tak asi ty Všetaty?? 7:45? Pošli mi na sebe číslo a já písnu, až tam budu, kde ... viděl bych to u busu ... moje je 737 161 744

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

Strejda NEON taky dorazí ... :papa

My s Bumlem nezname přesnou adresu ,dáme někde srazek?

Já jedu přes Líbeznice, Kostelec, Všetaty, tak někde tam?? Pro vás, jestli pojedete z Nera, tak asi ty Všetaty?? 7:45? Pošli mi na sebe číslo a já písnu, až tam budu, kde ... viděl bych to u busu ... moje je 737 161 744

ok , ale viděl bych to na benzince joker za Kostelcem ne směr Všetaty, dejme tomu ve 19:45? jinak 739544607

Odesláno

Sice si teď benzinku "JOKER" nevbavuju, ale snad ji uvidim ... kde je? Cestou z Kostelce na Všetaty?? Jinka 19:45 je OKey time ...

projedeš kostelec přes náměstí směr všetaty a na konci je benzinka po levestraně ,je tam i restaurace. ok budeme tam. Ještě někdo se přidá?

Zatím :

Medvěd

Neon

Buml

Pe.Tr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...