Neon Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee Super, můžeme vydírat Neona:D:D:D Hele táto woe ... Neon se vydírat nebude ... to ví každej, že po ránu vypadá idiotsky A ty si koukej změnit v popisu nálady z awaiting a child -> geting from the monkey, nebo něco v tom stylu ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 2 Dundee , stím vydíránim bych tady mooc se nerozepisoval ,všechny fotky jsem ti neposlal:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 mrzí mě, že jsem nedorazila...až do 21:45 jsem byla v práci Citovat
Pata Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 sakra, hned bych sel taky oslavovat :myslim:myslim :D:D Jinak vybrali jste opravdu kráásnéé jmééno :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk :D:D:D:D:D Citovat
Kdo Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Sice opožděně, ale přesto přeji za nás všechny doma ať je vše OK. A pro malého prince takový malý "vinš"do kolébky: Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo tebe se smáli. Žij tak, abys až budeš z tohoto světa odcházet, měl na tváři úsměv a všichni okolo tebe plakali. Ještě jednou gratulace a všechno nejlepší vám všem. Citovat
aka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 trosku pozde, ale prece HURAAAA a ackoli em tipy byly zcela mimo misu, mam z nej radost Citovat
Guest DD Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Ja teda taky opozdene - GRATULUJU!!! Citovat
John Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Tak opožděně se také přidám ke gratulaci... jinak pěkné fotky z oslavy.. :super Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Tak oslavicka se moc povedla, dik Dundeemu za pozvani, skoda ze sem nemohl bejt do rana:( a navrhuji po prokazanych schopnostech jmenovat Pe.Tra vrchnim bulvarnim fotografem PC:aut:D Citovat
Dundee Odesláno 1. červenec 2007 Autor Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: buml navrhuji po prokazanych schopnostech jmenovat Pe.Tra vrchnim bulvarnim fotografem PC:aut:D To já teda radši ne, protože nevim, co má ještě ze včerejška schováno v rukávu a snad radši ani vědět nechci... EDIT: Net: Klidně jsi mohla přijet, já odpadl až kolem půl druhé Jinak dneska jsem byl za Mončou, oba jsou v pořádku, Patrikovi moc nejede glukóza (vždycky trochu vrátí ) a Monča už od rána kojí (nebudou s tím aspoň starosti) [upravil dne 1/7/2007 Dundee] Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 tak to je super, rozkojeni se, znamena ze jsou oba v pohodicce a bez nervu:super Citovat
Dundee Odesláno 1. červenec 2007 Autor Odesláno 1. červenec 2007 Přesně tak, dneska už si Monča dělala skoro ze všeho srandu a Patrik opět skoro celou mojí návštěvu prospal (kromě cca půl hodiny celkem):D Citovat
Péťa Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Pozdě, ale přeci jen gratuluji. Kluků není nikdy dost (vím, co píšu) Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: Peta Pozdě, ale přeci jen gratuluji. Kluků není nikdy dost (vím, co píšu) No tak to já si myslím, že se jich v poslední době rodí podstatně víc než holek Citovat
aka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 v mem okoli taky kluci prevazujou....bohuzel ten vek nic moc Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: aka v mem okoli taky kluci prevazujou....bohuzel ten vek nic moc Kdo si počká, ten se dočká aneb šetři, šetři a budeš - li mít ve slamníku dostatečně nabité vkladní knížky, uvidíš, jak budeš za 30 let dnešními miminy vyhledávaná - přímo bych řekl, že budeš žhavé podpultové zboží Citovat
Péťa Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd No tak to já si myslím, že se jich v poslední době rodí podstatně víc než holek Jen SUPERAdmin musí být zase výjimka Citovat
aka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Medo, takovou starenku by ti vasi kluci nechteli!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.