Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr to by mě zajimalo co bude s motorem dělat. Snad jen s půlkou motoru, ne? Musíš ho říznout podélně v půli, ne příčně (kvůli zachování užitných vlastností poloviny majetku:D:D:D) Citovat
Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 Nějak se nám to tu zvrtlo, měli bychom toho nechat:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 ok . STOP:D a to ani nebyl planý poplach, jako že byste už jednou jely do porodnice? to je divný. Aby to pak nevyvolavali injekcema. co řikaly na kontrole? to už ma minimalně 4-5cm nee? Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 5 cm se mi zdá na porod málo :myslim:myslim Citovat
Hhonza Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Takže to už musí být na spadnutí.....můj druhý tip je 25.6. v 07:30 hod. Citovat
secouver Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd 5 cm se mi zdá na porod málo :myslim:myslim Ono je to podajný :D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 na prvni porod jsme přijeli s 6cm Natalka 3,7kg a 51cm na druhy 4cm Martin 52cm a 4 kila Citovat
Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr a to ani nebyl planý poplach, jako že byste už jednou jely do porodnice? to je divný. Aby to pak nevyvolavali injekcema. co řikaly na kontrole? to už ma minimalně 4-5cm nee? Do porodnice jsme ještě nemuseli, vždycky se to uklidnilo... V Brandýse injekce nemaj, dávaj maminkám nějaký tablety či co fungující stejně. Kolem těch pěti cenťáků už to bude určitě, jen se to třeba zdá mímu málo a čeká na nějakej zázrak nebo co:myslim Citovat
Escaper Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Nebo ceka na pristavaci plochu s navadecimi svetly a cervenym kobereckem :D Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Pe.Tr a to ani nebyl planý poplach, jako že byste už jednou jely do porodnice? to je divný. Aby to pak nevyvolavali injekcema. co řikaly na kontrole? to už ma minimalně 4-5cm nee? Do porodnice jsme ještě nemuseli, vždycky se to uklidnilo... V Brandýse injekce nemaj, dávaj maminkám nějaký tablety či co fungující stejně. Kolem těch pěti cenťáků už to bude určitě, jen se to třeba zdá mímu málo a čeká na nějakej zázrak nebo co:myslim žena řika jestli to prej blbě neproštouchavaš, kdy se mám stavit ti to ukázat?:D:D Citovat
Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr žena řika jestli to prej blbě neproštouchavaš, kdy se mám stavit ti to ukázat?:D:D Ukazovat mi nemusíš nic:D, ale stavit se klidně můžeš Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Pe.Tr žena řika jestli to prej blbě neproštouchavaš, kdy se mám stavit ti to ukázat?:D:D Ukazovat mi nemusíš nic:D, ale stavit se klidně můžeš no určitě jo ,ale ted je to takove divoke ,uvidime jak to vyjde ale chtělbych. Citovat
Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 Uklidni divočinu, skoč do auta (klidně i s rodinou) a hotovka. Tady jsi do 15ti minut;) Dám vařit vodu na kafe;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Uklidni divočinu, skoč do auta (klidně i s rodinou) a hotovka. Tady jsi do 15ti minut;) Dám vařit vodu na kafe;) abysme tu vodu nepotřebovaly na něco jiného. připrav i prostěradla. se pak domluvíme , ted vas tam nebudem otravovat,ale dik za pozvani. Citovat
jeník Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Ta malá přijde na svět 24.6.2007 7,45 hod. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: jeník Ta malá přijde na svět 24.6.2007 7,45 hod. Ta malá...chobotnička... přijde na svět 24.6.2007 7,45 hod :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 jeník: Tvůj tip je zanesen Pe.Tr: Buď rád, že teď Monča odešla od monitoru, asi by ti okamžitě roztrhala avatar:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Původně zaslal: Dundee jeník: Tvůj tip je zanesen Pe.Tr: Buď rád, že teď Monča odešla od monitoru, asi by ti okamžitě roztrhala avatar:D:D:D ta mě už musi nenavidět, a ty mě zveš na návštěvu:Dmě pak roztrhá live:D Citovat
Dundee Odesláno 23. červen 2007 Autor Odesláno 23. červen 2007 Neboj, v těhotenství má z nějakýho nepochopitelnýho důvodu sklerózu;) Jsem jí v pondělí řekl, že ve čtvrtek jedu na Džbán a ve čtvrtek se strašně divila, kam se to chystám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.