Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už se narodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEW INFO

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

to by mě zajimalo co bude s motorem dělat.:D

Snad jen s půlkou motoru, ne? Musíš ho říznout podélně v půli, ne příčně (kvůli zachování užitných vlastností poloviny majetku:D:D:D):super

Odesláno

ok . STOP:D

a to ani nebyl planý poplach, jako že byste už jednou jely do porodnice? to je divný. Aby to pak nevyvolavali injekcema. co řikaly na kontrole? to už ma minimalně 4-5cm nee?

Odesláno

a to ani nebyl planý poplach, jako že byste už jednou jely do porodnice? to je divný. Aby to pak nevyvolavali injekcema. co řikaly na kontrole? to už ma minimalně 4-5cm nee?

Do porodnice jsme ještě nemuseli, vždycky se to uklidnilo... V Brandýse injekce nemaj, dávaj maminkám nějaký tablety či co fungující stejně. Kolem těch pěti cenťáků už to bude určitě, jen se to třeba zdá mímu málo a čeká na nějakej zázrak nebo co:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Do porodnice jsme ještě nemuseli, vždycky se to uklidnilo... V Brandýse injekce nemaj, dávaj maminkám nějaký tablety či co fungující stejně. Kolem těch pěti cenťáků už to bude určitě, jen se to třeba zdá mímu málo a čeká na nějakej zázrak nebo co:myslim

žena řika jestli to prej blbě neproštouchavaš, kdy se mám stavit ti to ukázat?:D:D:D

Odesláno

žena řika jestli to prej blbě neproštouchavaš, kdy se mám stavit ti to ukázat?:D:D:D

Ukazovat mi nemusíš nic:D, ale stavit se klidně můžeš;)

Odesláno

Ukazovat mi nemusíš nic:D, ale stavit se klidně můžeš;)

no určitě jo ,ale ted je to takove divoke ,uvidime jak to vyjde ale chtělbych.

Odesláno

Uklidni divočinu, skoč do auta (klidně i s rodinou) a hotovka. Tady jsi do 15ti minut;) Dám vařit vodu na kafe;)

abysme tu vodu nepotřebovaly na něco jiného. :D

připrav i prostěradla.:D

se pak domluvíme , ted vas tam nebudem otravovat,ale dik za pozvani.

Odesláno
Původně zaslal: jeník

Ta malá přijde na svět 24.6.2007 7,45 hod.

Ta malá...chobotnička... přijde na svět 24.6.2007 7,45 hod

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

jeník: Tvůj tip je zanesen ;)

Pe.Tr: Buď rád, že teď Monča odešla od monitoru, asi by ti okamžitě roztrhala avatar:D:D:D

ta mě už musi nenavidět, a ty mě zveš na návštěvu:Dmě pak roztrhá live:D

Odesláno

Neboj, v těhotenství má z nějakýho nepochopitelnýho důvodu sklerózu;) Jsem jí v pondělí řekl, že ve čtvrtek jedu na Džbán a ve čtvrtek se strašně divila, kam se to chystám...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...