Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Mahel: no gufera samy o sobe tak 300 +- Ted otazka, jestli budes sundavat i hlavu... :myslim

Jo 300, jestli to má 1.8 16V tak jedno stojí cca 90 kč, a je jich 16.

Mahel: Napiš pro jaký je to motor;)

Odesláno
Původně zaslal: Mahel

Motor 1.6 8 ventil r.v 1998

Mělo by to být toto -Autokelly -

VR 12-26058-02 těsnění dříku ventilu, sada VICTOR REINZ -

Maloobchodní cena

139 Kč bez DPH

166 Kč s DPH

Na obrazku je všech 8 ks, takže pohoda

Odesláno

Mozno som prisiel na to kam sa straca olej. Na obrazku je vzduchovi filter pri ktorom som nasiel trocha oleja tak som to rozobral a zistil som ze je tam viac toho oleja. Na obrazku v kruzku je miesto v ktorom sa nachadza nejaky filter alebo co to je a ten asi prepusta olej z motora asi ako taha vzduch tak stade taha aj olej. viete mi povedat ci sa da ten filter alebo co to je kupit a na co to je?

olej-64e1.jpg

Odesláno

Máš na motoru zvětšený únik tlaku kolem pístních kroužků, samozřejmě že gufera budou ztvrdlá a bude je třeba vyměnit. Napiš jaký olej používáš. Zdenek

Odesláno
Původně zaslal: Radio

Máš na motoru zvětšený únik tlaku kolem pístních kroužků, samozřejmě že gufera budou ztvrdlá a bude je třeba vyměnit. Napiš jaký olej používáš. Zdenek

No olej mam ten co mi dali v Pežote SHELL ale neviem presne aky.
Guest Trebble.cz
Odesláno

Tak to se přidávám.. Koukal jsem a okolo filtru to tam mám od oleje. Jinak nikde jinde jsem nenašel viditelný únik. Olej mi dost mizí hlavně při otáčkách 3000 a výš.. takže cesta po dálnici mě finačně dost bolí. :( Budu muset s tím něco udělat....

Odesláno

ahoj mam 1,6 8v ted o vikendu budu delat tesneni ventilu + hlava dolu jinak to snad nejde.a u toho filtru mi to haze sakra hodne ale tlaky OK.. ?čím to? tlaky jsou kolem 14 + -

jeste sem zjistil ze ty gufírka jsou 2 druhy jedny jsou 5,5 a druhe 7

jedno vyslo asi na 19kc tesnení hlavy 1100

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...