Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z jaký strany jsi to fotil? Když jsem se pokušel dostat na tenhle náhon, tak jsem to musel udělat po hmatu:o Zítra na to zkusím mrknout, ale mám takový tušení, že tam tyhle matice vůbec nemám, ale jistej si tim vůbec nejsem...

Odesláno

takhle se pulej stary nahony pro vlozeni snimace otacek pro impulsy taxametru, ale existuje mezikus, kterej se tam vlozi a jede to v poho. Zkus se zeptat taxametraru jestli ho nemaj, akorat ted nevim odkud jsi ze bych ti naky poradi v Praze

tak uz to vidim > Trnava tak u vas bych asi schanel v Blave tam jich par urcite bude:myslim

[upravil dne 5/6/07 buml]

Odesláno

To už je jednodušší tam strčit jinej náhon, je za pár kaček. Jinak dobré auto, je na něm vůbec alespoň něco jakž takž v pořádku? Podle toho, co na tom popisuješ za závady, snad muselo být zadarmo, ne?

Odesláno

Ma dobrou kastly a vybavu jak piše Ondra:D Sorry, že se směju ale nevím jestli to byla dobrá koupě, ale o tom už sme se bavili:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Ma dobrou kastly a vybavu jak piše Ondra:D Sorry, že se směju ale nevím jestli to byla dobrá koupě, ale o tom už sme se bavili:xvul

Ty to mas na vymenu predku, koukam :myslim:myslim:myslim :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Mišak

Ty to mas na vymenu predku, koukam :myslim:myslim:myslim :nevim

Pata neboj to je fotka před zimou kdy sem to rozbil.Předek už je vyměněn a vyšlo to na 3000Kč bez laku samozřejmně na ten šetřím kačky bude to kotel peněz:nevim

Odesláno

ondris: Dneska jsem přetěsňoval čerpadlo, tak jsem zkusil mrknout na ten náhon, ale úplně jsem se k němu nedostal a na pohmat jsem snad ani necítil tu převlečnou matici :myslim Zkusil jsem ten prostor i vyfotit, ale fotky na dvě věci...:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...