Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

Tak na přelepení štítku se raději vyprdni, nemuselo by to dobře dopadnout:nevim, stejně by jsis moc nepomohl...

na prednych dverach mozes mat aj 4 atesty ked to je raz zakazane tak to je zakazane iba co si dos.... folie a ked ta stretnu fíz.. daj vediet ako si dopadol.:super Kamosovi za pasok na celnom skle zobrali technicak a mal to za 2 litre (fúú za 2 litre mam skoro plnu nadrz!!!!!)

Odesláno

Tak na přelepení štítku se raději vyprdni, nemuselo by to dobře dopadnout:nevim, stejně by jsis moc nepomohl...

Tak kamarád co má na autě fólie 5 a 15 prošel technickou a pokud byl úplatek, tak malej kolem 500 stovky, ale možná, že ani nebyl (nevím určitě).

Jednoho kámoše, který má ten stejný odstín co já chytli benga a na fólie mu nic neřekli. Má ve předu taky nalepený ATEST z boků. Stačilo jim ukázat Typový list a nechali ho.

A třetího kámoše co měl propustnost 5% chytli a ukecal je na symbolickou 100,- Kč.

Záleží na koho člověk narazí:nevim

Ale já řídím čtvrtý rok, ročně najezdím kolem 20 tis. mě policajti zastavili - ANI JEDNOU:D . Pouze pokuty za parkování a jednou zákaz vjezdu ( No to mě vlastně zastavili), takže jednou.

Ale,jak psal Pe.Tr: ohrožuji tím někoho-né. Je to můj problém, když \" hůř\" uvidím, nebo nebudu viděn.

Spíš by měli trestat blbečky, kteří mají zvedlá světla, nebo silnější žárovky a oslňují ostatní řidiče - to mi přijde NEBEZPEČNÉ a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna:roker

[upravil dne 30.5.2008 Lachtis]

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Stres3d

Zdravim chci se jen radsi zeptat - na zadni bocni okna + zadni sklo muzu dat i treba 5% folie? Musim mit na ne atest?:myslim

chtel bych tam tyhle http://auto-doplnky.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1095&category_id=323&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=28

vsechny folie musi mit nejak atest k tomu aby mohly byt pouzity na aute. Problem je, ze ty 5% maji atest jen na zadni okno a zadni bocni skla v predu musis mit propustnost 75%.

Odesláno

A kdyz je u nich psano : \"Výrobek je shodný s typem

schváleným MD ČR, č.osv. 2689\" Tak to staci nebo v aute musim mit pod tim nejakou nalepku nebo snad mam mit nejakou karticku u sebe? na predni vubec sahat nechci pouze zadni dvere na 100% a u zadniho skla se jeste chci rozmyslet jestli tam mam dat nejakou svetlejsi, nebo ji tam snad vubec nedavat - abych tam taky videl ze...

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: Stres3d

Zdravim chci se jen radsi zeptat - na zadni bocni okna + zadni sklo muzu dat i treba 5% folie? Musim mit na ne atest?:myslim

chtel bych tam tyhle http://auto-doplnky.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1095&category_id=323&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=28

vsechny folie musi mit nejak atest k tomu aby mohly byt pouzity na aute. Problem je, ze ty 5% maji atest jen na zadni okno a zadni bocni skla v predu musis mit propustnost 75%.

no kdyz prisu ze to chci jenom na zadek...

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

na zadek si muzes dat co chces, tam to nikdo nikdy kontrolovat nebude. Klidne si tam dej misto oken kus plechu a kazdymu to bude sumak...

Až tak jednoduché to není, ale PČR to neřeší ...

Odesláno
Původně zaslal: robozv

na prednych dverach mozes mat aj 4 atesty ked to je raz zakazane tak to je zakazane iba co si dos.... folie a ked ta stretnu fíz.. daj vediet ako si dopadol.:super Kamosovi za pasok na celnom skle zobrali technicak a mal to za 2 litre (fúú za 2 litre mam skoro plnu nadrz!!!!!)

to tam mate nejake divne cajty.Ja mel na celnim skle taky pasek a nerekli nic.Je to protislunecni pruh a ve viditelnosti ti nebrani.Nektera auta to maji uz z vyroby.

Odesláno

brslen: řeč je nejspíš o vyplotrovaným pruhu (nejspíš v barvě auta), přes kterej je vidět 0 a nic.

Za sluneční (namodralej) průh samozřejmě nemůžou říct ň.

Odesláno

Mam celé auto ve folii zadek 15,přední dveře 35.Atest nalepen na všech 5dveřích,je na něm tip a tmavost.Viditelnost ven je uplně v pohodě i v noci a přes tu 35 jsem vidět u ja uvnitř,tak to policejty nedráždí.Hodně dělá i barva interiéru,mam světlej a někdy si říkam,že jsem mohl dát zadek i do tmavší.

[upravil dne 29/8/08 Harlley]

post-0-14109601884101_thumb.jpg

Odesláno

a co znacka foliie? je v nich nejakej rozdil? teda pokud beru pouze ty co sem nasel a to Solar Optik, SunTek, Llumar. :myslim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdarec, taky něco přihodím. Co se týče lepení doma, nebo firma, je to jen na uvážení káždého individuálně. Pokud nechce folie dopředu (má tónování origo), může si je nalepit sám (na zbytek), cití-li se na to a někdy to dělal. Na poprvé lze dát asi boky, ale zadní pokud nepůjde ven, tak až na několikátý pokus. Nikoho tím nepodceňuju, ale mluvím z vlastní zkušenosti. Lepil jsem 306 sedan, Hondu Civic sedan, Octávku kombi a teď se chystám na 306 break. Chce to dát folie s atestem a máte klid, nejsou-li na předních bočních oknech. Jinak já skla vyndavám a mám to pak nalepený kompete všude. I tak je to ale \"pakárna\".:cool:

Zadní okna jsem dělal u 306 sedan a u oktávky, a předem je to vopruz. 306 jsem nalepil vpoho, ale folii jsem i nejdřív vytvaroval horkovzduškou zevnitř a poté ve dvou lidech nalepoval. Výsledk = cca 10 bublinek o velikosti 1mm. Ta oktávka mi vkuse nešla ani po tvarování, tak jsem to udělal ze 2 dílů.

Resume: zvládnout se dá vše, ale chce to cvik a šikovnost.:super

Odesláno

Já už jsem se párkrát ptal ale už nevím jestli mě někdo odpověděl. Mám poškrábaná skla od prachu a el stahování okýnek. Folie to zvýrazní nebo skryje? Nebo dá se to nějak zamaskovat???? Nebo jen vyměnit okna nebo se na folie vykašlat?:D:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...