Ferry Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 FX je menil na zadnim stabilizatoru, mel je uplne rozpadle Citovat
Tornado Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Me je menili na zadnim stabilizatoru, jen jeden - byl uplne rozpadlej. Druhej byl OK. [upravil dne 7.6.2007 Tornado] Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Můžete mi prosím někdo označit na obrázku, o čem se tu na tý zadní nápravě bavíte (případně bych uvítal přidat obrázek přední nápravy)? Mám totiž taky 406 a zatím mi měnili jen díly č. 6 a pak na přední nápravě "čepy řízení" ... Moc děkuju [upravil dne 8.6.07 MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: MJSytic [upravil dne 8.6.07 MJSytic] to neni ono, bylo mysleno to co je pod cislem 2 na tomhle obrazku Citovat
Tornado Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Mj sytic: Pokud de o zadni napravu a ty silentbloky stabilizatoru, tak na tomhle obrazku jsou to dily c.3. ---------------------------------------------------------------------------------- Na zadni naprave mam jinak jeste meneny dily c.6, c.7 Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 for AJVENA: tie gumy (silentbloky) skús prestreknúť WD čkom, alebo sa ich pokús niečím namazať ak to pôjde ak nie sú ešte moc vybité. [upravil dne 8.6.2007 mirec.dk.406] [upravil dne 8.6.2007 mirec.dk.406] Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Výborně, díky za info:super Koukám, že tam toho je, jak nasr... Každopádně teď musím hlavně pořešit ty tlumiče, a pak se uvidí ... [upravil dne 8.6.07 MJSytic] Citovat
Toomm Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak jsem dnes zjistil že na předních tyčkách stabilizátorů jsou uplně rozpadlé spodní prachovky, jsou totalně zpuchřelé. Tyčky byli měněny začátkem září 2006 a je na nich najeto asi 4000km. Řeším reklamaci, příští týden výměna za nové a servis si tyhle vyreklamuje. Tyčky by měli být FEBI, tak nevim kde soudruzi od Bilstein udělali chybu:( mě se stalo úplně to samé,ale na zadní nápravě, vydrželi 4 měsíce najeto 3000,- km také od Febi , myslel jsem, že jsou kvalitní a ono houby Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tak tady jsou moje spojovacky po 25 000km ( meneny po lonske dlouhe zime nekdy v dubnu ) , znacka Optimal, zvlast na prave strane jsou kloubky uplne vymlacene a s velkou vuli, leva strana neni tak hrozna, ale ma stejne roztrhane prachovky, takze vymlaceni vetsi vule byla otazka jen nekolika malo stovek km spodni kloub horni kloub [upravil dne 13/6/07 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: komisar nedají se sehnat pracvhovky nové??myslím že s Favoritu,pokud není vůle a kvůli gumě měnit tyčky by se mi nechtělo na prave strane jsou oba kloubky dost vymlacene s velkou vuli a na leve strane je nacatej horni kloubek, ten uz ma malou vuli a mozna jedinej spodni by jeste neco vydrzel, bohuzel nebyla jina moznost, mlatilo to hodne, pri sebemensi nerovnosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.