Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi prosím někdo označit na obrázku, o čem se tu na tý zadní nápravě bavíte (případně bych uvítal přidat obrázek přední nápravy)? Mám totiž taky 406 a zatím mi měnili jen díly č. 6 a pak na přední nápravě "čepy řízení" ...

Moc děkuju :super

[upravil dne 8.6.07 MJSytic]

post-0-14109595785347_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

to neni ono, bylo mysleno to co je pod cislem 2 na tomhle obrazku

image.asp?smod=D8A&subgrp=153&unit=50C01A

Odesláno

Mj sytic: Pokud de o zadni napravu a ty silentbloky stabilizatoru, tak na tomhle obrazku jsou to dily c.3.

image.asp?smod=D8A&subgrp=155&unit=51A01A

----------------------------------------------------------------------------------

Na zadni naprave mam jinak jeste meneny dily c.6, c.7

image.asp?smod=D8A&subgrp=201&unit=51A60A

Odesláno

Výborně, díky za info:super

Koukám, že tam toho je, jak nasr... :grr

Každopádně teď musím hlavně pořešit ty tlumiče, a pak se uvidí ...

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak jsem dnes zjistil že na předních tyčkách stabilizátorů jsou uplně rozpadlé spodní prachovky, jsou totalně zpuchřelé. Tyčky byli měněny začátkem září 2006 a je na nich najeto asi 4000km. Řeším reklamaci, příští týden výměna za nové a servis si tyhle vyreklamuje. Tyčky by měli být FEBI, tak nevim kde soudruzi od Bilstein udělali chybu:(

mě se stalo úplně to samé,ale na zadní nápravě, vydrželi 4 měsíce najeto 3000,- km také od Febi :grr , myslel jsem, že jsou kvalitní a ono houby :o

Odesláno

tak tady jsou moje spojovacky po 25 000km ( meneny po lonske dlouhe zime nekdy v dubnu ) , znacka Optimal, zvlast na prave strane jsou kloubky uplne vymlacene a s velkou vuli, leva strana neni tak hrozna, ale ma stejne roztrhane prachovky, takze vymlaceni vetsi vule byla otazka jen nekolika malo stovek km

spodni kloub

spodni_kloub.jpg

horni kloub

horni_kloub.jpg

[upravil dne 13/6/07 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

nedají se sehnat pracvhovky nové??myslím že s Favoritu,pokud není vůle a kvůli gumě měnit tyčky by se mi nechtělo

na prave strane jsou oba kloubky dost vymlacene s velkou vuli a na leve strane je nacatej horni kloubek, ten uz ma malou vuli a mozna jedinej spodni by jeste neco vydrzel, bohuzel nebyla jina moznost, mlatilo to hodne, pri sebemensi nerovnosti

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...