OK406 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Tak to se nám ale nějak Pražáci rozjeli:D a co ovce a koza?? Tak schválně, dám husu x kachnu a už jsem viděl mnoho učených Pražáků a vedle jak ta jedle;):D:D:D Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 ovce je tupa, zatimco koza...no radsi ne..... ovecky becej a kozy mecej ne?:D Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 2OK406: a muzu si je nejdriv opect? Pak se to Prazakum poznava lepe )) a jinak s tim horkem v tramvaji nepodlehejte trudomyslnosti, kdyz jsem jeste jezdil do skoly, tak jsme hodinu jeli vlakem, do ktereho zcela regulerne snezilo. Venku -25, okna nesly zavrit jak byly zkrizeny a do toho nam jeste pani pruvodci mile oznamila, ze na nadrazi jim zapomeli natankovat naftu do topeni tak si na to vzpomente, az budete v rozpalene tramvaji Citovat
Netopýrka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 ovce: hlasový projev - bééé bééé, je hezká, děti ji mají rádi. Mužské od ovcí nazýváme beránky a žereme je povětšinou na Velikonoce (z těsta a ideálně jako biskupskej chlebíček v čoko - ňam ňam). Jinak ještě vím, že ovce nosí nejčastěji trvalou, což je momentálně docela out, ale jinak jsou to milé holky a tak jim to promíjím (to, že se říká "hloupá jako ovce" asi souvisí s blond barvou jejich kožíšků - není prokázáno) koza: hlasový projev - mééé mééé, není tak hezká jako ovce, sežere všechno a dostane se skoro všude. Je drzá. Doma mi říkali často "jsi drzá koza!".... ale už je to přešlo, teď spíš slíchám "stará koza". Ještě nevím, jaký je v tom přesně rozdíl (občas říkají, že jsem hloupá jak ovce, asi to má souvislost - i když blond melíry už nenosím). Koza má rohy a to je jediná věc, co jí závidím. hm, to je asi všechno... Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 to nam ma spravit naladu? kdyz ti budem zavidet? Citovat
Netopýrka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Pata: ale no táááááááááááááááááák ...to byl pokus o blonďatej vtip 2all: navrhuji Neonkovo vlákno přejmenovat na naučnou encyklopedii o životě ve městě a na venkově Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Netopýrka: jsou ovce i kozy, co nemají rohy je to dané plemenem. A vždyť to tu pořád tvrdíme, že pražáci jen jí a je jim jedno co. Jinak kamarád má doma krajtu a jinou exotickou havěť. Já nevím, ale skopové není zrovna voňavé maso. aka: tak jaký je prosím ten rozdíl mezi buranem a komu kouká sláma z bot?? A co ty vidle?? Já bych na Vás poslal krocana;):D:D:D Citovat
Maverick Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Ještě klika že se tu neukázal Peugeot 306:D By mohla Aka zas dostat vylágoš za a mi ostatní sní:D:D Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 no jak se poznaji KOZY, to bych vedel a vetsinou chodi v paru... ale nedoporucuje se moc zkoumat nezname kozy kvuli vaznemu riziku urazu Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 jako ze by ti ublizily tema rohama? nebo byva nablizku nakej kozel?:D:D skutecne poucna encyklopedie:D:D Citovat
Maverick Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: Vvitty no jak se poznaji KOZY, to bych vedel a vetsinou chodi v paru... ale nedoporucuje se moc zkoumat nezname kozy kvuli vaznemu riziku urazu Jen doplním, že v blízkosti neznámých KOZ se čas od času objevuje i neznámý a ve vědšině případů velice agresivní VŮL:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: OK406 Netopýrka: jsou ovce i kozy, co nemají rohy je to dané plemenem. A vždyť to tu pořád tvrdíme, že pražáci jen jí a je jim jedno co. Jinak kamarád má doma krajtu a jinou exotickou havěť. Já nevím, ale skopové není zrovna voňavé maso. aka: tak jaký je prosím ten rozdíl mezi buranem a komu kouká sláma z bot?? A co ty vidle?? Já bych na Vás poslal krocana;):D:D:D ČÍST AŽ PO 22 HODINĚ: ano ano, moje kůzlátka taky nemaj rohy :D ČÍST KDYKOLI (I P306 ): a vůbec, Pražáci pořád jen nejí, já třeba teď pracuju...trošku ... skopové jím málokdy, o krajtách nemluvě.... a buran - to je prostě obyvatel Buranova, kdežto sláma může koukat z bot i Pražákům (co maj v Buranovech chatičky a jezdí tam na víkend nasávat lidovou tamosféru). Vidle jsou vesničká naběračka na slámu (do bot). Krocana? .... :bojim:bojim hudry hudry.... horší než pitbůl... Citovat
Trundik Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 no, po přečtení posledních dvou stránek tohoto vlákna jsem se vlastně musel podívat, o čem že to vlákno vlastně je. Nějak mě to už nesedí. Dotaz na admina: jde jedno vlákno rozdělit do dvou? Jinak hezké počteníčko, dost jsem se pobavil. Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 trundik: jde, ale to se chudak kurt bude muset docist az sem..... mefisto: vul u kozy? to je nejake podivne.... Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Jinak kozel je puk a jak "voní". Tak jsem se zase nedozvěděl, ten rozdíl od aka. Tak snad jindy, jestli se někdy uvidíme osobně. Jinat na tomto vláknu není nic špatného. Naopak je to velice poučné, když Pražáci poznávají život na venkově a vědí, co jaký výraz znamená!:myslim:D Citovat
Neon Odesláno 25. květen 2007 Autor Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: Neon pp? Jestli myslíš palubní počítač, tak to je jedna z věcí, která ji z výbavy chybí ... (nemá ostřikovač na světla, PP, zadní stěrač a ele. sedačky) ... jinak myslím, že je PLNÁ ... takže i kůže ???? :mrk:roker Nojo,no ještě mimo kůže ty rejpale .... Ale uvidíme, co mně časem přelítne přes nos - třeba se po nějaké poohlédnu, ale zatím jsou důležitější kosmetické věci, které chci řešit, jako je koupě elektronů, folie, oprava lvíčka u kufru, lišty kolem dveří s chromem (jestli půjdou sehnat), držáčky těsnění dveří a ještě určitě na něco přijdu, ale technicky je to auto špígl nýgl ... Jo a vlastně mně ještě OK406 přiměl na myšlenku dodělat palubní počítač, se kterým by mi prý s komisarem pomohli, takže přek koženým interierem jsou ještě nějaké priority ... ikdyž v tomhle vedru, jako je dneska, tak na to nemám abych řekl pravdu ani pomyšlení ... to musí bejt hrozná "léčebná kůra" na p...l!!:D Citovat
Medvěd Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: Neon pp? Jestli myslíš palubní počítač, tak to je jedna z věcí, která ji z výbavy chybí ... (nemá ostřikovač na světla, PP, zadní stěrač a ele. sedačky) ... jinak myslím, že je PLNÁ ... takže i kůže ???? :mrk:roker Nojo,no ještě mimo kůže ty rejpale .... Ale uvidíme, co mně časem přelítne přes nos - třeba se po nějaké poohlédnu, ale zatím jsou důležitější kosmetické věci, které chci řešit, jako je koupě elektronů, folie, oprava lvíčka u kufru, lišty kolem dveří s chromem (jestli půjdou sehnat), držáčky těsnění dveří a ještě určitě na něco přijdu, ale technicky je to auto špígl nýgl ... Jo a vlastně mně ještě OK406 přiměl na myšlenku dodělat palubní počítač, se kterým by mi prý s komisarem pomohli, takže přek koženým interierem jsou ještě nějaké priority ... ikdyž v tomhle vedru, jako je dneska, tak na to nemám abych řekl pravdu ani pomyšlení ... to musí bejt hrozná "léčebná kůra" na p...l!!:D OK umí PP???? Zajímavá informace Co se týče kol, tak jsem tuhle viděl inzerát možná by Tě mohl zajímat, když teď už máš čtyřistašestou (zkus toho Neona, je to celkem spolehlivej borec, akorát mi občas přijde, že neví co chce) Citovat
Dundee Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: Neon ikdyž v tomhle vedru, jako je dneska, tak na to nemám abych řekl pravdu ani pomyšlení ... to musí bejt hrozná "léčebná kůra" na p...l!!:D Ani ne, pokud máš možnost nechat trochu pootevřený okna, aniž by ti někdo vybílil interiér, tak se to celkem dá, než ti klima správně zchladí prostředí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.