Neon Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Ahoy fšicí kamarádi, známi i spoludiskutéři (to je ale slovo) ... Myslím, že za 2 a půl roku mé účasti na této diskuzi a za více, než rok mé aktivity na srazech jste mě stihli všichni dostatečně poznat. Myslim, že to nebyly špatné měsíce, ba naopak. Proto bych se s Vámi rád rozloučil, páč odcházím, ale doufám, že se na nějakých akcích (ať již malých regionálních, nebo velkých republikových srazech) ukážu, i když nebudu součástí Peugeot CREW ... Rád jsem dělal na srazech bugr, zadýmovával cesty a pod ... tomu už je konec, tak na mě nezapomeňte a mějte na mě jen a jen dobré vzpomínky... Váš Neon (ROPIS 405) [upravil dne 24/5/2007 Neon] [upravil dne 24/5/2007 Neon] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 Pohled vzad ... anb odjíždím v dál ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 ti uz jsi to prodal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 tak toto nechapem:myslim :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 ropisku, ovzdusi bude zas o neco cistsi:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 My na tebe nezapomenem.To se ani nedá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 doufam,ze ale zde na klubu budes stale aktivni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 nezapomen uš at to maš doma nosiče čekaji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 trochu objasni to loučení, prodáváš auto, stěhuješ se do Ameriky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 bye bye bývalý bílý kolego :papa:papa EDIT: doufám, že v tom nejsou pravopisné chyby, jinak by mě někteří tady na foru mohli ukamenovat:bojim:bojim:bojim:D:P [upravil dne 19/5/2007 Trundik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 mas to bez chyb:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Tak se mej, nezapominej na Lvi silu a uzivej noveho vozu. BTW: co si porizujes??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr307 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Neone co tak najednou? Na dzbane jsi nic nerikal, ze bys uz priste nedorazil... kazdopadne je to skoda, ze to balis. trosku mi to pripada jako fake coz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Tak tedy bye, bye Neone a hlavně Ropisi (ještě z tebe musím zkusit škubnout ten výfuk ) :papa Snad se ještě potkáme a užijeme srandu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Teda doufám, že chápu dobře a Neon "jenom" prodal Ropise - ale věřím, že i pokud Neon zběhne k jiné značce než se lvíčkem na kapotě, zústane naším čestným členem (a vezme si třeba příklad z Aky, která ač nemotorizovaná byla na 90% srazů a kde byla, tam současně vešla i hora legrace - Neone, to je prostě výzva!!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Neon: skus nebyt na Sebetove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 jinak ja teda nevim, ale je tady par lidi, co uz piskotama nejezdi, ale stejne jezdi na srzay a jsou tady aktivni. Ale neonek by mohl prebehnout k bawu, aby udrzel tradici :mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Původně zaslal: Marlin jinak ja teda nevim, ale je tady par lidi, co uz piskotama nejezdi, ale stejne jezdi na srzay a jsou tady aktivni. Ale neonek by mohl prebehnout k bawu, aby udrzel tradici :mrk ale fuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Klííííd Neon předal auto přítelkyni, tak se neplašme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garfield Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Taky nerozumím... Naposledy jsem viděl Neona minulý týden, zrovna když si kupoval 406-ku od Trnkoše. To už jsi tu modrou 406 stačil zlikvidovat, Neo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts