Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Původně zaslal: OK406

Více fotek je na klubovém FTP.;)

FTP? Můžeš blíže specifikovat?

Teď sem chtěl dát údaje k mému emailu,který mám speciálně vytvořen na soubory,aby se tam poslali veškeré fotky, případně videa.

zkus tady se podívat....

je tam vše jak se tam dostanes...

Odesláno

Více fotek je na klubovém FTP.;)

FTP? Můžeš blíže specifikovat?

Teď sem chtěl dát údaje k mému emailu,který mám speciálně vytvořen na soubory,aby se tam poslali veškeré fotky, případně videa.

Ty chceš mi poslat další fotky a nebo si je chceš do své složky ty fotky co jsou v FTP???

Odesláno
Původně zaslal: John

A kolik myslíš, že mají motorky některé?? Jen opravdu škoda, že jsi tu nebyl!!!!!

No ja za motorky považuju ty co trošku jedou a né ty ala 350 atd.... ale CBR atd..... nj jiný povinosti byli...

Kde najdu výsledky ostatních ? motorky atd?

Docela mi to zajímá... ;) ;) ;)

[upravil dne 3/6/2007 John]

Zjistím ti to a dám ti vědět, jestli to bude někde zveřejněné.;)

Odesláno

To Ok406: A na jaký FTP server si to posílal? Zkoušel sem ten server ftp.posik.cz,ale nechce mi to zbaštit přihlašovací údaje. Jinak já žádné foto nemám.

je to na clubovém FTP serveru a to je :

server

ftp.lioned.com

login name: peugeot-club-www-02

heslo: dn63ej

a slozka : 1.minisraz P-C v Týně nad Vltavou dne 2.6.2007 - od OK406 a Komisar

Odesláno

Původně zaslal: komisar

tady při obědě abychom se posilnili OK406 fotil ten chybí;)

Kam asi zraky přítomných směřují :D:D:D:D:D:D:D:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:o:o:o:o

Teď sem si toho všímnul, Neon je obsluhou zcela hypnotizován. Určitě obdivoval účes :aut:aut:D:D:D

Odesláno

To John: Ten jsem taky zkoušel,ale nechce po mně žádné přihlašovací údaje a tváří se,že je prázdnej. Musím si nainstalovat nějaký program na FTP. Visty to nechtěj zbaštit v exploreru ani v průzkumníku.

Odesláno

To John: Ten jsem taky zkoušel,ale nechce po mně žádné přihlašovací údaje a tváří se,že je prázdnej. Musím si nainstalovat nějaký program na FTP. Visty to nechtěj zbaštit v exploreru ani v průzkumníku.

No ja teda na tohle používám Total commander a stačí na to vpohodě.

Odesláno

Mefisto86: děkuji tobě i tvému kamarádovi za účast. Sprint nebyl špatný. Ale druhý soubor se mi neotevřel (tancující mobily). Pokud by se někdy něco konalo, tak tě samozřejmě pozvu ale bude to i na fóru. A to už by si přijel 405 Mi16? Jsem za všechny rád, že jste přijeli i z takové dálky. Dík:papa:super:super:super

Tak už mi i druhý soubor funguje:super:super

[upravil dne 4/6/07 OK406]

Odesláno

To OK406: Odkaz fajčí v pohodě a video jsem normálně přehrál, tak nevim kde může bej chyba:myslim

btw s Mi16 bych přijel vemi rád, ale až bude aspoň v cajku. Papíry si už nějak vokecaj:D

[upravil dne 3.6.07 Mefisto86]

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

To OK406: Odkaz fajčí v pohodě a video jsem normálně přehrál, tak nevim kde může bej chyba:myslim

btw s Mi16 bych přijel vemi rád, ale až bude aspoň v cajku. Papíry si už nějak vokecaj:D

Problem s přehráním bude asi v tom že je to v .3gp, tohle jen tak nepřehraje pokud nemá nějakej soft pro telefon, nainstalovanej v compu.
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Mefisto86

Problem s přehráním bude asi v tom že je to v .3gp, tohle jen tak nepřehraje pokud nemá nějakej soft pro telefon, nainstalovanej v compu.

Mě se taky nechtělo otevřít 2.video, protože tam nebylo,ale teď už šlape ;)

Odesláno

Sraz byl fajn. Díky patří organizátorovi. Sprinty byli fajn, slalom byl fajn a couvací byla povedená inovace, kterou bychom mohli zavést na DJbáně ... Počasí se také vydařilo a naše posrazové intermezzo ve formě práce na mém autě také nemělo chybu -> Díky Komisari a OK406 :papa

M.A.R.I: já to taky jenom lechtal ... :D Jinak na tu servírku jsem zase tak horentně nehleděl, to zkresluje fotka, ale je pravda, že jsem si ji přeměřil ... holt už se nezměnim ... :nevim:D:D

Bobo: to je snad jasný, ne??? ... :myslim:D:D

Odesláno

Neon: dík za účast. Tak i z Prahy byli. Pokud by byl opět minisraz, tak se udělá soutěž o nejvzdálenějšího účastníka! Jak už jsem psal na začátku, škoda, že na motosprintu nebyla žádná členka P-C. Hned by jsme ji přihlásili ke kaskadérovi, vid např. aka a ostatní. I Medvěd to schvaloval účast. Nezapomeň zjistit to čidlo, proč ti nejde + kontrolka ruční brzdy. A pokud budeš někdy v Týně, tak se ukaž. Momentálně já nemohu nikam jezdit:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...