John Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: M.a.R.i Původně zaslal: OK406 Více fotek je na klubovém FTP. FTP? Můžeš blíže specifikovat? Teď sem chtěl dát údaje k mému emailu,který mám speciálně vytvořen na soubory,aby se tam poslali veškeré fotky, případně videa. zkus tady se podívat.... je tam vše jak se tam dostanes... Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2007 Autor Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: M.a.R.i Původně zaslal: OK406 Více fotek je na klubovém FTP. FTP? Můžeš blíže specifikovat? Teď sem chtěl dát údaje k mému emailu,který mám speciálně vytvořen na soubory,aby se tam poslali veškeré fotky, případně videa. Ty chceš mi poslat další fotky a nebo si je chceš do své složky ty fotky co jsou v FTP??? Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2007 Autor Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: OK406 A kolik myslíš, že mají motorky některé?? Jen opravdu škoda, že jsi tu nebyl!!!!! No ja za motorky považuju ty co trošku jedou a né ty ala 350 atd.... ale CBR atd..... nj jiný povinosti byli... Kde najdu výsledky ostatních ? motorky atd? Docela mi to zajímá... ;) [upravil dne 3/6/2007 John] Zjistím ti to a dám ti vědět, jestli to bude někde zveřejněné. Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 To Ok406: A na jaký FTP server si to posílal? Zkoušel sem ten server ftp.posik.cz,ale nechce mi to zbaštit přihlašovací údaje. Jinak já žádné foto nemám. Citovat
John Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: M.a.R.i To Ok406: A na jaký FTP server si to posílal? Zkoušel sem ten server ftp.posik.cz,ale nechce mi to zbaštit přihlašovací údaje. Jinak já žádné foto nemám. je to na clubovém FTP serveru a to je : server ftp.lioned.com login name: peugeot-club-www-02 heslo: dn63ej a slozka : 1.minisraz P-C v Týně nad Vltavou dne 2.6.2007 - od OK406 a Komisar Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: komisar tady při obědě abychom se posilnili OK406 fotil ten chybí Kam asi zraky přítomných směřují :D:D:D:D:D:D:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:o:o:o:o Teď sem si toho všímnul, Neon je obsluhou zcela hypnotizován. Určitě obdivoval účes :aut:D:D:D Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 To John: Ten jsem taky zkoušel,ale nechce po mně žádné přihlašovací údaje a tváří se,že je prázdnej. Musím si nainstalovat nějaký program na FTP. Visty to nechtěj zbaštit v exploreru ani v průzkumníku. Citovat
John Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: M.a.R.i To John: Ten jsem taky zkoušel,ale nechce po mně žádné přihlašovací údaje a tváří se,že je prázdnej. Musím si nainstalovat nějaký program na FTP. Visty to nechtěj zbaštit v exploreru ani v průzkumníku. No ja teda na tohle používám Total commander a stačí na to vpohodě. Citovat
Maverick Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Tak před chvilkou jsem se vrátil z chaty. Musim říct, že srázek se velmi vdařil, a moc se mi líbil. Už se těším na další. Zde jsou dvě videa z akce který kámoš natočil. Je to mobilem, takže nic moc:nevim Sprint mé 405GL A tancující telefony na M.a.R.i.ho zadní haubně Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2007 Autor Odesláno 3. červen 2007 Mefisto86: děkuji tobě i tvému kamarádovi za účast. Sprint nebyl špatný. Ale druhý soubor se mi neotevřel (tancující mobily). Pokud by se někdy něco konalo, tak tě samozřejmě pozvu ale bude to i na fóru. A to už by si přijel 405 Mi16? Jsem za všechny rád, že jste přijeli i z takové dálky. Dík:papa:super:super:super Tak už mi i druhý soubor funguje:super:super [upravil dne 4/6/07 OK406] Citovat
Maverick Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 To OK406: Odkaz fajčí v pohodě a video jsem normálně přehrál, tak nevim kde může bej chyba:myslim btw s Mi16 bych přijel vemi rád, ale až bude aspoň v cajku. Papíry si už nějak vokecaj:D [upravil dne 3.6.07 Mefisto86] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 To OK406: Odkaz fajčí v pohodě a video jsem normálně přehrál, tak nevim kde může bej chyba:myslim btw s Mi16 bych přijel vemi rád, ale až bude aspoň v cajku. Papíry si už nějak vokecaj:D [upravil dne 3.6.07 Mefisto86] Problem s přehráním bude asi v tom že je to v .3gp, tohle jen tak nepřehraje pokud nemá nějakej soft pro telefon, nainstalovanej v compu. Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Mefisto86 To OK406: Odkaz fajčí v pohodě a video jsem normálně přehrál, tak nevim kde může bej chyba:myslim btw s Mi16 bych přijel vemi rád, ale až bude aspoň v cajku. Papíry si už nějak vokecaj:D [upravil dne 3.6.07 Mefisto86] Problem s přehráním bude asi v tom že je to v .3gp, tohle jen tak nepřehraje pokud nemá nějakej soft pro telefon, nainstalovanej v compu. Mě se taky nechtělo otevřít 2.video, protože tam nebylo,ale teď už šlape Citovat
Bohouš Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Koukám koukám a nestačím se divit - Neon všude na prvním místě :mrk Dobře jsi reprezentoval za Prahu :potlesk Citovat
OK406 Odesláno 4. červen 2007 Autor Odesláno 4. červen 2007 Bohuš: škoda, že jsi nebyl. Mohl sis zadovádět na loce či na šotolině;) Citovat
Neon Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Sraz byl fajn. Díky patří organizátorovi. Sprinty byli fajn, slalom byl fajn a couvací byla povedená inovace, kterou bychom mohli zavést na DJbáně ... Počasí se také vydařilo a naše posrazové intermezzo ve formě práce na mém autě také nemělo chybu -> Díky Komisari a OK406 M.A.R.I: já to taky jenom lechtal ... Jinak na tu servírku jsem zase tak horentně nehleděl, to zkresluje fotka, ale je pravda, že jsem si ji přeměřil ... holt už se nezměnim ... :D Bobo: to je snad jasný, ne??? ... :D Citovat
OK406 Odesláno 4. červen 2007 Autor Odesláno 4. červen 2007 Neon: dík za účast. Tak i z Prahy byli. Pokud by byl opět minisraz, tak se udělá soutěž o nejvzdálenějšího účastníka! Jak už jsem psal na začátku, škoda, že na motosprintu nebyla žádná členka P-C. Hned by jsme ji přihlásili ke kaskadérovi, vid např. aka a ostatní. I Medvěd to schvaloval účast. Nezapomeň zjistit to čidlo, proč ti nejde + kontrolka ruční brzdy. A pokud budeš někdy v Týně, tak se ukaž. Momentálně já nemohu nikam jezdit:( Citovat
Bohouš Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 OK406 - njn holt nemůžu být všude :roll Tak třeba příště Neon - holt jsi trénovanej ze Džbánu Citovat
OK406 Odesláno 4. červen 2007 Autor Odesláno 4. červen 2007 Bohouš: opravdu škoda. Ta cesta + louka přímo vybízela k projetí s vozidlem 4x4. Samozřejmě, že by se pak umylo! Citovat
Bohouš Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Umytí není problém - máme v garáži vapku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.