Maverick Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Na srazík se rád dostavím, ale jak zde již bylo mnohokrát podotknuto, je třeba v čas oznámit termín, abych si mohl zařídit volno. A co se týče sprintu.............no vždyť mě znáte:D Jen jestli tam bude Neon budu muset hooooodně rychle dát dohromady tu černou Bestii :D:D [upravil dne 6.6.07 Mefisto86] Citovat
OK406 Odesláno 7. červen 2007 Autor Odesláno 7. červen 2007 Dám vědět dopředu. Ale bohužel jsou jiné starosti, tak to není prioritní. Jinak na tu tvoji černou bestii ji se těšíme všechny. Citovat
Neon Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Na srazík se rád dostavím, ale jak zde již bylo mnohokrát podotknuto, je třeba v čas oznámit termín, abych si mohl zařídit volno. A co se týče sprintu.............no vždyť mě znáte:D Jen jestli tam bude Neon budu muset hooooodně rychle dát dohromady tu černou Bestii :D:D [upravil dne 6.6.07 Mefisto86] Bestii do kupy dej - to bych potom neměl šanci Citovat
OK406 Odesláno 9. červen 2007 Autor Odesláno 9. červen 2007 Tak to se bude od gum kouřit na startu:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Co se sprintu týče - máš-li možnost zapůjčení časomíry, přikláněl bych se spíš k závodu do vrchu, než "jen" k pouhopouihé míli (popravdě mi zásadně neseděly komentáře moderátora typu: "Kdo mi vysvětlí, proč tu ty Peugeoty jedou, má u mě bod" a za b) mi jízda 3!!!! aut mezi motorkami přišla poněkud kontraproduktivní (něco ve stylu Vy to jezdíte na mašinách za 10??? My v plechovkách za 20 a NEBOJÍME SE VÁS). Takže z mého pohledu - pokud bys byl schopen zajistit zapůjčení časomíry a začal bys prověřovat okolnosti, za kterých by byla možná uzávěra 1 - 5 km dlouhého úseku okresní silničky se zajímavým jízdním profilem, myslím, že by to oslovilo spoustu nejenom závodníků Citovat
nemec.cb Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 Měl bych návrch na trasu:Od přehrady(nevím jak se jmenuje) směrem k Temelínu.Malej provoz a dost místa na parkování. sprint nejedu(bo bych neměl šanci),závod bych jel. Citovat
OK406 Odesláno 10. červen 2007 Autor Odesláno 10. červen 2007 Medvěd: S časomírou by byl zřejmě problém. Jinak co se týká komentářů, tak to už jsem si vyřídil. Ohledně účasti tří vozidel na motosprintu, tak tady šlo o to vyzkoušet si to a o zpestření, což mohou účastníci potvrdit. Uzavírání dnešní době jen část vozovky (úseku) je velice problematické a po všech stránkách náročné! Já spíš přemýšlím o orientačním závodě čí jízdě, kde by se plnili různé úkoly a věci. ještě nevím. Problém pro mě není vymyslet trať. Místa a úseků je okolo Týna spousty a znám je. Ale to je otázka času. A jak se ti líbil 1.minisraz P-C ??? Myslím místo a vše okolo? To víš, Praha to není ale sranda byla. Alespoň si myslím. nemec.cb: Myslíš zřejmě prvý břeh Vltavy a obec Hněvkovice. Taky asi dáme orientační závod. [upravil dne 10/6/07 OK406] Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 Sraz se mi líbil, ale ten sprint mi prostě tak nějak nejde pod vousy - myslel jsem, když jsi znovu navrhoval sprint, že už by to nebylo spojené s motorkama a tudíž, že máš tu časomíru třeba předjednanou. Pak mi přišlo smysluplnější než uzavřít hlavní tah kvůli blbnutí na sprintu uzavřít spíš nějakou menší okresku se zajímavějším jízdním profilem - pokud ale by opět šlo o vložku Pežotů mezi motorkáři, pak sorry, ale tomu nefandím (nicméně věřím, že některým by se i to líbit mohlo). Jinak ale na srázek do Týna klidně přijedu, bylo tam příjemně. Citovat
OK406 Odesláno 10. červen 2007 Autor Odesláno 10. červen 2007 Medvěd: tak to jsem asi špatně napsal tento příspěvek. Nebylo by to už společně s motorkami. Jinak každý věděl do čeho jde a byli i spokojení. Jinak ohledně nějakého orientačního závodu by jsme se domluvit mohli. A jakou by sis přestavoval celkovou vzdálenost a kolik kontrolních bodů?? Citovat
Bohumil Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 2 OK 406 : Záleží kolik času je na orieťák a kolik je účastníků. Před startem se vyplatí asi na hodinku říct něco o podmínkách. Na trať to vypouštět minimálně v 10min. intervalech, když budou připravený dva odjezdové směry, tak to máš až 12 posádek za hodinu. Optimální vzdálenost orienťáku by mohla být od 40 do 60km., s dvěma až třema konrolníma bodama, který využít na různé "hrátky" s posádkami. (Znalostní testy, ...). Něco jsem zkusil tady : Jihočeský sraz, (sekce SRAZY strana 2 dole). Sraz se konal ze soboty na neděli dne 16. a 17. října. 2004. Tenkrát nás tam bylo asi 50. S přípravou mi pomáhal Medvěd. [upravil dne 10/6/07 Bohumil] Citovat
OK406 Odesláno 10. červen 2007 Autor Odesláno 10. červen 2007 Bohumil: tak to je pěkná vzdálenost. Ale dala by se připravit. Tak popřemýšlím a uvidím co a jak. Já jsem jen tak uvažoval o nějakém orientačním výletě po okolí Týn n/Vltavou. Děkuji Ti za rady. Ale to by jsme se když tak domluvili. Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 Tak já se k tomu tak trochu zkusím vyjádřit Pokud by sraz měl být jednodenní nebo na odpoledne, pak na orienťák zapomeň - to se stihnout nedá. Úplně postačí když zajistíš, aby bylo volno na tom letišti a můžeme tam vymyslet spoustu zábavy (Ty Vaše sprinty, slalomek, nějakou rozborku/zborku součástky na autě, prostě je toho dost a dost) a lidi si při tom i pokecají. Orienťák se vyplatí na vícedenních srazech, 40 km trasa jako za Bohumila už je taky dávno překonaná - teď bývají orienťáky kolem 80 - 100 km, a to už chce spoustu času jenom při přípravě. Vícedenní srazy nemají smysl dělat častěji jak 4x ročně, proto byl vytvořen tento manuál - chceš-li v příštím roce připravit sraz na jihu pro cca 100 - 150 lidí, máš do konce prázdnin čas vymyslet program - v září pak bude hlasování o tom, který z programů má u lidí šanci a kam tedy lidi chtějí jet. Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2007 Autor Odesláno 11. červen 2007 Medvěd: uvidíme, co by se udělalo. Ale po přečtení všech příspěvků ohledně pořádání srazů si myslím, že bude stačit jednodenní setkání. I když vymyslet trat v délce okolo 100km by se při trošku dobré vůle dala. Ale problém bych viděl spíš v jiných věcech a je zapotřebí více faktorů. Zatím se nám osvědčují naše "komorní"minisrazy, které si děláme jak potřebujeme. Ale 2.minisraz v Týně n/Vl. by se uskutečnit mohl. Co se tam bude dělat, tak to bude i záležet na účastnicích. Budou li chtít si dát např. sprint, smyky apod. tak ať si to dají. Vždyť rozhoudnout se můžou i na místě. Citovat
Bohumil Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 Minulý týden jsem byl v Hluboké , Týně, Temelíně, na přehradě v Hněvkovicích. Při cestě zpátky do Hluboké jsem viděl vlevo od silnice takhe pod lesem nějaký kemp s chatkama, byla tam i cedule jak se to jmenuje, ale neudržel jsem to. Napadlo mě to v souvislosti se srazy. Kokal jsem do mapy, ale nemůžu to zaboha najít. Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2007 Autor Odesláno 11. červen 2007 Že by Bedrník?? Měl si se ozvat a mohli jsme posedět a pokecat. Takový malý minisraz komorní, jaký děláme s Komisar a další. Citovat
Bohumil Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Tak jsem to asi nakonec našel , možná to je tohle : http://www.krivonoska.cz/index.php Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Bohumil: myslel jsem, jak si jel z Týna na Hněvkovickou přehradu ten kemp. Ale toto je Křivonoska asi 2 km od Hluboké n/Vlt. po pravé straně. Tak to je jiná. Je to pěkné místo. Koná se tu hodně akcí např. veteránská rally apod.. Citovat
Bohumil Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 2 OK 406 : Mohlo by se tam konat i "Jihočeký minisrazy v Kameňákově". :super:super Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Takže dva v jednom:D:D:D:D Tratě se dají připravit v okolí bez jakýkoliv problémů. Záleží, kolik lidí by bylo ochotno pomoci s organizací. Pro začátek něco malého. Co ty na to. Pokud budeš mít někdy čas, tak můžeš přijet na naš komorně-pracovní minisraz;) Citovat
Bohumil Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Už jsem tam chtěl jet, ale ... Kdy bude příští? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.