Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na srazík se rád dostavím, ale jak zde již bylo mnohokrát podotknuto, je třeba v čas oznámit termín, abych si mohl zařídit volno. A co se týče sprintu.............no vždyť mě znáte:D Jen jestli tam bude Neon budu muset hooooodně rychle dát dohromady tu černou Bestii :D:D:D

[upravil dne 6.6.07 Mefisto86]

Odesláno

Dám vědět dopředu. Ale bohužel jsou jiné starosti, tak to není prioritní. Jinak na tu tvoji černou bestii ji se těšíme všechny.:super

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Na srazík se rád dostavím, ale jak zde již bylo mnohokrát podotknuto, je třeba v čas oznámit termín, abych si mohl zařídit volno. A co se týče sprintu.............no vždyť mě znáte:D Jen jestli tam bude Neon budu muset hooooodně rychle dát dohromady tu černou Bestii :D:D:D

[upravil dne 6.6.07 Mefisto86]

Bestii do kupy dej - to bych potom neměl šanci :mrk

Odesláno

Co se sprintu týče - máš-li možnost zapůjčení časomíry, přikláněl bych se spíš k závodu do vrchu, než "jen" k pouhopouihé míli (popravdě mi zásadně neseděly komentáře moderátora typu: "Kdo mi vysvětlí, proč tu ty Peugeoty jedou, má u mě bod" a za b) mi jízda 3!!!! aut mezi motorkami přišla poněkud kontraproduktivní (něco ve stylu Vy to jezdíte na mašinách za 10??? My v plechovkách za 20 a NEBOJÍME SE VÁS).

Takže z mého pohledu - pokud bys byl schopen zajistit zapůjčení časomíry a začal bys prověřovat okolnosti, za kterých by byla možná uzávěra 1 - 5 km dlouhého úseku okresní silničky se zajímavým jízdním profilem, myslím, že by to oslovilo spoustu nejenom závodníků

Odesláno

Měl bych návrch na trasu:Od přehrady(nevím jak se jmenuje) směrem k Temelínu.Malej provoz a dost místa na parkování.

sprint nejedu(bo bych neměl šanci),závod bych jel.

Odesláno

Medvěd: S časomírou by byl zřejmě problém. Jinak co se týká komentářů, tak to už jsem si vyřídil. Ohledně účasti tří vozidel na motosprintu, tak tady šlo o to vyzkoušet si to a o zpestření, což mohou účastníci potvrdit. Uzavírání dnešní době jen část vozovky (úseku) je velice problematické a po všech stránkách náročné! Já spíš přemýšlím o orientačním závodě čí jízdě, kde by se plnili různé úkoly a věci. ještě nevím. Problém pro mě není vymyslet trať. Místa a úseků je okolo Týna spousty a znám je. Ale to je otázka času. A jak se ti líbil 1.minisraz P-C ??? Myslím místo a vše okolo? To víš, Praha to není ale sranda byla. Alespoň si myslím.

nemec.cb: Myslíš zřejmě prvý břeh Vltavy a obec Hněvkovice. Taky asi dáme orientační závod.

[upravil dne 10/6/07 OK406]

Odesláno

Sraz se mi líbil, ale ten sprint mi prostě tak nějak nejde pod vousy - myslel jsem, když jsi znovu navrhoval sprint, že už by to nebylo spojené s motorkama a tudíž, že máš tu časomíru třeba předjednanou. Pak mi přišlo smysluplnější než uzavřít hlavní tah kvůli blbnutí na sprintu uzavřít spíš nějakou menší okresku se zajímavějším jízdním profilem - pokud ale by opět šlo o vložku Pežotů mezi motorkáři, pak sorry, ale tomu nefandím (nicméně věřím, že některým by se i to líbit mohlo).

Jinak ale na srázek do Týna klidně přijedu, bylo tam příjemně.

Odesláno

Medvěd: tak to jsem asi špatně napsal tento příspěvek. Nebylo by to už společně s motorkami. Jinak každý věděl do čeho jde a byli i spokojení. Jinak ohledně nějakého orientačního závodu by jsme se domluvit mohli. A jakou by sis přestavoval celkovou vzdálenost a kolik kontrolních bodů??

Odesláno

2 OK 406 : Záleží kolik času je na orieťák a kolik je účastníků. Před startem se vyplatí asi na hodinku říct něco o podmínkách. Na trať to vypouštět minimálně v 10min. intervalech, když budou připravený dva odjezdové směry, tak to máš až 12 posádek za hodinu. Optimální vzdálenost orienťáku by mohla být od 40 do 60km., s dvěma až třema konrolníma bodama, který využít na různé "hrátky" s posádkami. (Znalostní testy, ...).

Něco jsem zkusil tady : Jihočeský sraz, (sekce SRAZY strana 2 dole). Sraz se konal ze soboty na neděli dne 16. a 17. října. 2004. Tenkrát nás tam bylo asi 50. S přípravou mi pomáhal Medvěd.

[upravil dne 10/6/07 Bohumil]

Odesláno

Bohumil: tak to je pěkná vzdálenost. Ale dala by se připravit. Tak popřemýšlím a uvidím co a jak. Já jsem jen tak uvažoval o nějakém orientačním výletě po okolí Týn n/Vltavou. Děkuji Ti za rady. Ale to by jsme se když tak domluvili.

Odesláno

Tak já se k tomu tak trochu zkusím vyjádřit

Pokud by sraz měl být jednodenní nebo na odpoledne, pak na orienťák zapomeň - to se stihnout nedá. Úplně postačí když zajistíš, aby bylo volno na tom letišti a můžeme tam vymyslet spoustu zábavy (Ty Vaše sprinty, slalomek, nějakou rozborku/zborku součástky na autě, prostě je toho dost a dost) a lidi si při tom i pokecají. Orienťák se vyplatí na vícedenních srazech, 40 km trasa jako za Bohumila už je taky dávno překonaná - teď bývají orienťáky kolem 80 - 100 km, a to už chce spoustu času jenom při přípravě.

Vícedenní srazy nemají smysl dělat častěji jak 4x ročně, proto byl vytvořen tento manuál - chceš-li v příštím roce připravit sraz na jihu pro cca 100 - 150 lidí, máš do konce prázdnin čas vymyslet program - v září pak bude hlasování o tom, který z programů má u lidí šanci a kam tedy lidi chtějí jet.

Odesláno

Medvěd: uvidíme, co by se udělalo. Ale po přečtení všech příspěvků ohledně pořádání srazů si myslím, že bude stačit jednodenní setkání. I když vymyslet trat v délce okolo 100km by se při trošku dobré vůle dala. Ale problém bych viděl spíš v jiných věcech a je zapotřebí více faktorů. Zatím se nám osvědčují naše "komorní"minisrazy, které si děláme jak potřebujeme. Ale 2.minisraz v Týně n/Vl. by se uskutečnit mohl. Co se tam bude dělat, tak to bude i záležet na účastnicích. Budou li chtít si dát např. sprint, smyky apod. tak ať si to dají. Vždyť rozhoudnout se můžou i na místě.

Odesláno

Minulý týden jsem byl v Hluboké , Týně, Temelíně, na přehradě v Hněvkovicích. Při cestě zpátky do Hluboké jsem viděl vlevo od silnice takhe pod lesem nějaký kemp s chatkama, byla tam i cedule jak se to jmenuje, ale neudržel jsem to.:roll Napadlo mě to v souvislosti se srazy. Kokal jsem do mapy, ale nemůžu to zaboha najít.:myslim

Odesláno

Bohumil: myslel jsem, jak si jel z Týna na Hněvkovickou přehradu ten kemp. Ale toto je Křivonoska asi 2 km od Hluboké n/Vlt. po pravé straně. Tak to je jiná. Je to pěkné místo. Koná se tu hodně akcí např. veteránská rally apod..

Odesláno

Takže dva v jednom:D:D:D:D

Tratě se dají připravit v okolí bez jakýkoliv problémů. Záleží, kolik lidí by bylo ochotno pomoci s organizací. Pro začátek něco malého. Co ty na to. Pokud budeš mít někdy čas, tak můžeš přijet na naš komorně-pracovní minisraz;):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...