Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: mjolnir

Koukal jsem na tohle na aukru (je to u nas v CB):

http://www.aukro.cz/item195640169_peugeot_309_1_6_gri.html

Zda se mi to, nebo je blbe spasovany kufr? Pripadne jak se vam (podle tech par fotek) zda?

Smela otazka - je v Ceskych Budejovicich nebo okoli nejaky hrdy majitel Peugeotu ktery "vi kam kouknout" a byl pripadne ochotny se mnou nejake auto prohlednout? Za nejakou tekutou nebo podobnou odmenu.

Vit Herman

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5673179

v 309 se nevyznám

A mistr Štika:D:D:D:D:grr

Známí mají 309 1,9D a jsou s ní spokojení. Je jich pět ale jezdí sní všude. Do Chorvatska a pod. a vždy dojedou a nikde je nenechala. Záleží hodně, jk se k autu člověk chová a jakou mu dělá údržbu. Je to vděčné auto:super:super:super:potlesk:potlesk

[upravil dne 17/5/07 OK406]

Odesláno

Koukal jsem na tohle na aukru (je to u nas v CB):

http://www.aukro.cz/item195640169_peugeot_309_1_6_gri.html

Zda se mi to, nebo je blbe spasovany kufr? Pripadne jak se vam (podle tech par fotek) zda?

Smela otazka - je v Ceskych Budejovicich nebo okoli nejaky hrdy majitel Peugeotu ktery "vi kam kouknout" a byl pripadne ochotny se mnou nejake auto prohlednout? Za nejakou tekutou nebo podobnou odmenu.

Vit Herman

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5673179

v 309 se nevyznám

To je doporuceni konkretniho kusu nebo jen upozorneni kam take kouknout? Uz jsem ho na internetu videl, ale nejak nebyl cas se tam zastavit :(

Odesláno

ne jen jsemkoukal že jsi okolo ČB zadal jsem 306 a věř že bych asi šel na 100 % do 306,309 je pěkné auto ale má už něco za sebou a ND na ní pak shánět ,bude lepší volba ta 306.zde máš do 50táců jsou tam i pěkné kousky http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_m=70&f_n=545&f_b=&f_o=1&f_pf=&f_pt=50000&f_yf=&f_yt=&f_t=&f_c=&f_r=CZ0311&f_ft=

Ok, asi jste me presvedcili na 306ku ;) Nevim proc, ale nejak me ta 309ka zaujala... ale vase argumenty zni rozumne. Akorat bych asi chtel spis sedan nez hatchback, no uvidime co se bude dat sehnat, uplne aktualni to preci jen jeste neni.

Odesláno

Teda za vama jit pro radu ;) Pulka rika 306, druha 309 :( Me je porad 309 sympatictejsi, jde asi o to, ktera logika je lepsi: jestli koupit za mene penez dobrou 309 (+nejake investice) nebo za vice penez horsi 306 (+nejake investice) - porad je to o tom kolik bude investic.

Btw kolik je realne ocekavat u jednotlivych motorizaci 309 a 306 spotrebu (ted myslim benzinaky)?

A posledni otazka - co 405? Posledni dobou nejsou take nijak drahe, ale predpokladam ze udrzba nebude zrovna nejlevnejsi....

Odesláno

jdi do 306. u 309 je jedina cilova stanice ekologicka likvidace, 306 se asi bude dat jeste za neco malo zpenezit. a budou se ti na ni lepe shanet dily, ktere zacinaji byt za par korun.

co se tyka spotreby, tak se podivej do fora 306, tam se to resilo.

ja mel 309 1.6 a jezdil jsem za 9-10.

ze sezenes dobrou 309 neni moc realne, malokdo se jich zbavuje ve fajn stavu.

Odesláno

No, otazkou je, jestli mezi 40ti a 50ti tisici sezenu dobrou 306, preci co koukam tak se vetsina pohybuje spis nad touhle hranici a srot se mi fakt kupovat nechce... Co ta 405?

Odesláno

No, pokud 405 tak jedine v dieselu, benzin bych asi neuzivil... Spis mam opet stejne otazky - slozitost oprav svepomoci, dostupnost a cena dilu, poruchovost a pod - nejlepe srovnat opet s 306/309.

Jestli uz jsou ty otazky moc otravne tak reknete, ale ja mam zkusenosti akorat se skodovkama a penez fakt moc nemam, tak je chci vynalozit co nejlip.

Odesláno

Co se týče 405ky - jdi též do NEW modelu - tj. po r. 92. Co se týče investic, samozřejmě záleží, na jakej kápneš kousek a možná - možná se bude NEON brzo jednoho docela dobrýho zbavovat (tuším, že by ses do Tvé ceny vejít mohl). Jinak oproti 309ce je 405 přeci jen prostornější a o třídu lepší auto a dílů se dá sehnat všude hromada. Prostě já mít limit 50, tak právě po 405ce v naftě koukám (loni jsem prodal za 32 kombíka v turbodieselu a byl absolutně bez problémů)

Odesláno

Ok, diky za tip. Dneska se jedu kouknout na jednu 309ku, chce za ni sice cca 30 tisic, ale je to nafta a udajne po repasi zadni napravy, vymene rozvodu, pumpy a pod - tak jsem zvedavy, jak bude vypadat. Ale 405ku tedy zahrnuju na seznam variant ;) Je to sice pekny auto, ale z te spotreby mam preci jen trochu strach.... Vidim to, ze se budu tak tyden az 14 dni rozmyslet a pak proste prijde chvile kdy si reknu "kua uz dost" a neco pujdu koupit ;)

Odesláno

No i tech sest litru je na muj vkus docela dost - ted me nekamenujte ale jsem zvykly z Octavie na spotrebu nekde tesne pod pet litru, pet a pul kdyz jedu svizne. A oproti tomu atmosferaku v 309 je to taky sakra rozdil (ovsem i ve vykonu, to je fakt). Proc jen novy model? Je jich po internetu jako safranu, starych je daleko vic...

Odesláno

Jo, vim no :) Uvidim jak bude dneska vypadat ta 309ka, za 30 tisic by mel byt stav predpokladam hodne slusny ne? Opet opakuji, kdyby nejaky jihocesky peugeotak mel dnes naladu na vylet a chtel ho se mnou prohlednout, je to kousek od susice a budu tam dnes cca kolem pate vecer ;)

Odesláno

Jinak jeste me varoval kamarad, ze na 309kach odchazeji palivova cerpadla - co je na tom pravdy? Jak moc nakladna je pripadna vymena?

Jedna babka povidala, zrovna tohle je vec, ktera muze odejit u vsech aut v benzinu :myslim:myslim:myslim

Jinak nic proti - ale srovnavat oktavku s autama o 10 let starsima? :D:D:D:D Srovnej 309tku a favorita, 306tku a felicii :super

Odesláno

Tak jsem se dneska byl kouknout na jednu 309, 1.9D, najeto cca 150 tisic, dovezeno z nemecka v roce 2000, do te doby vedena servisni kniha - poctu kilometru jsem celkem i ochotny verit, s nejakou rezervou. Rok vyroby 92, vizualni stav docela slusny, zacinajici koroze na spodcich dveri a predni podbehy, jinak kastle OK, zadni naprava po repasi, rozvody delane. Kdyz jsem s tim jel tak pocit z jizdy celkem dobry, v zatackach dobre sedi, vule v rizeni zadne. I se sadou zimnich kol by mi to dal za 28 tisic, co rikate na tuhle cenu? Me se to auto zdalo docela ok, umerne svemu veku docela slusne. Prekvapilo me jak moc je to line, ale papirove to zadny sprinter neni a posledni dobou jsem byl zvykly trochu na silnejsi. Jedine co me trochu prekvapilo jsou brzdy - prisly mi az prilis malo ucine - jak moc maji u 309 byt? Ne ze by to vylozene nebrzdilo, to ne, ale treba felicie mi prijde podstatne kousavejsi - trosku jako kdyby to auto nemelo posilovac brzd. Jak moc ostry nastup maji u 309 mit?

Bohuzel jsem nemel sebou fotak, jinak bych udelal nejake fotky a hodil to sem, ale podle popisu - zda se vam ta cena primerena?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...