Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl by někdo jít příští neděli 27.5. odpoledne na bobovku na Prosek??? Myslím, že by to mohla být docela psina, ne?

http://www.bobovadraha.cz/index.html?lang=cz&target=front.html

Pokud bude zájem, viděl bych to tak od 15 hodin až dokud nás to bude bavit (samozřejmě podle počasí).

Předesílám, že sám tam jít nehodlám, takže zjišťovat co a jak budu v případě, že nás bude aspoň 5

[upravil dne 1/7/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Chtěl by někdo jít příští neděli 27.5. odpoledne na bobovku na Prosek??? Myslím, že by to mohla být docela psina, ne?

http://www.bobovadraha.cz/index.html?lang=cz&target=front.html

Pokud bude zájem, viděl bych to tak od 15 hodin až dokud nás to bude bavit (samozřejmě podle počasí).

Předesílám, že sám tam jít nehodlám, takže zjišťovat co a jak budu v případě, že nás bude aspoň 5

Jdeme, tedy já a dcera ,už se těším, fíííííííííííííííííííííííííííííííí

Odesláno

Jo byl jsem tak kdysi a je to super. Nejlíp permanentka na tři jízdy, protože pak to někomu může přijít jako furt dokola... Pak asi nějaká restauračka... ;)

Odesláno

Uvidím, mám v plánu jednu akci, a to 24 hodinový offroad maraton v Dobřanech u Plzně, tak bych se možná pak přesunul směr Prahaa

Odesláno

mno, v sobotu mam prazskou patnactku...tak necekam, ze budu v nedeli pouzitelna....ale kdyby nahodou jo, pridam se...

Odesláno
Původně zaslal: aka

mno, v sobotu mam prazskou patnactku...tak necekam, ze budu v nedeli pouzitelna....ale kdyby nahodou jo, pridam se...

sraz patnactiletych? Na Džbáně mi přišlo že jsi starší.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak to je v poradku, to si mi ubral jen pul roku:D:Dprosila bych to priste zduraznit vvittymu....

pokud nezapomenu přijedu s 16 na dveřich na 30. Džbán ,myslíš že to pochopí?:D

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak to by me zajimalo kolik byl uplatek za vydani ridicaku mladistve :D

pokud nepudu v sobotu do prace tak bychom se prijeli podivat

ja beru komplet Pe.Tr family

Odesláno
Původně zaslal: buml

vzdyt pisu bychom, akorat nevim kolik "bychom" by nas bylo

no jedno Bumlátko se k nám vejde a popřipadě i kočičky do kufříku:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku