Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teda já vím že ptát se v květnu na zimní gumy je šílené,ale teď jsou na ně docela velké slevy,tak chci něco pořídit.Můžete mi poradit jaké mám zvolit?Chci pořídit i disky (plechové),a to 15palců 195x65

Bridgestone Blizzak LM25

Dunlop SP Winter Sport M3

Pirelli W 190 SnowSport

Michelin Alpin A3

Až na ty Michelinky jsou všechny za cca.1500Kč

Nyní mám obuté Goodyear Eagle NCT 5 205x55x16 letní na elektronech.

Předem dík za vaše názory.

Peudeot 1.6 16V 80kw Hatchback

Odesláno

Uvědom si, že je teď budeš půl roku někde válet, pak je nasadíš, budou házet a jsi v . . . .

Proto jsou na ně teď slevy - já bych je teď určitě nekupoval, nejsem tak bohatej, abych mohl vyhazovat tisícovky.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Uvědom si, že je teď budeš půl roku někde válet, pak je nasadíš, budou házet a jsi v . . . .

Proto jsou na ně teď slevy - já bych je teď určitě nekupoval, nejsem tak bohatej, abych mohl vyhazovat tisícovky.

No já hodlám koupit ty disky a hned je nasadit

Odesláno
Původně zaslal: JarryC

Nerozumíme si - já myslel, co budeš dělat, když po půl roce objevíš VÝROBNÍ vadu?

Odesláno

Původně zaslal: JarryC

Nerozumíme si - já myslel, co budeš dělat, když po půl roce objevíš VÝROBNÍ vadu?

No to máš samozřejmě pravdu,to riziko tady je,ale ten cenový rozdíl je 4000Kč a záruka by nějaká měla být.Výrobci jsou to věhlasní,ne? ;)

Odesláno

Předtím jsem měl na OI Barum Polaris, GY UG7 jsou oproti tomu za rozumné peníze nesrovnatelně lepší (jízdní vlastnosti, komfort etc.), takže když jsem je v těchto dnech zouuval z OI i P307SW, jen jsem tiše zamáčkl slzu... neboť na P307SW byly v rozměru 195/65 R15 i v těchto dnech pořád ještě lepší, než ty "originál" letní šmejdy Dunlop SP2000 Sport 205/55 R16...

Odesláno

Samé lepší značky, já odjezdil už druhou sezonu na KUMHO KW17 205/55 R16 a nemám co bych jim vytknul, předtím jsem měl Michliny a ty byly také velmi dobré.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...