Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proč se ptám vas pežoťaku: Sou tu lidi co autum rozumí a dokaží poradit.

Dva na auto: Ano určitě si pro auto nepujdu sám, to s tachometrem sem apsal spíš jen proto abych dodal udaje, jak jednou psal oddie udaj je spíš pro kontrolu.

Toledo a krása: Toledo není zrovna krasavec ale pracant.Jeho provozní naklady sou velice malé a jak většina říka dílu sou 3 prdele.

Nafta versus olej: Nynější majitel měl přístup k naftě stoho usuzuju že by nemusel mít potřebu tam lít olej a paní předním snad taky né.

To jestli Toledo koupím není vubec jasná věc.Teď se ve fazi kdy sním spíše koketuju než abych byl pevně rozhodnut.Majitel nespěchá s prodejem bo shaní díly v barvě aby mohl prodat auto draž.Takže je dost času si auto prohlednou a říct poslední slovo.

Trošku nechapu jak mam zkontrolovat to rozvodové kol?:myslim jestli sou jedinou příznaky špatné starty.By se poznalo hned.

Zatím moc dík za rady

Odesláno

Jak psáno výše - u každého auta jsem HNED po koupi dělal rozvody, oleje, filtry , následně jsem řešil nějaké ty čepy, tlumiče a brzdy - to vše během první návštěvy servisu a nikdy bych jinak nejednal. Odkráglovat motor nebo si rozbít hubu kvůli "ušetřenejm" pár stovkám, na to se mám tak nějak moc rád.

Odesláno
:( je to špatné asi sem skončil o jednaní s Toledem: Takže rozvody nový, po bouračce rovnano na stolici, gumy nesjíždí, byl měněn i nějaký čep jaký si majitel nepamatuje, startuje na drb olej nežere.K autu bych dostal ještě jedno na díly ale moc dilu sněho nezbylo.To nejhorší pytle šli ven a nynější majitel nove nedal takže je to bez begu což docela nechci když už to teda pytle ma mít.Taky nevím kolik by mě vyšlo si tam pytle dodat:( Takže pežotek asi zustane ještě chvíly doma a budem se dívat po nějaké zachovalé 406.
Odesláno

podle mě není problém pytle sehnat. Mrkni na nějaký fóra. Já často koukám na VW-club a tam se prodavaj samostane pytle nebo i s volantem.... Jen hledat

Odesláno

Víc než bohatá minulost, dal bych od toho ruce pryč ...

Když vyhodit 50 litrů do luftu, tak vem drahou polovočku na dovolenou a budeš mít kladné body a ne brouka v hlavě jak to auto trochu dát do pucu a pak za nějakou chvíli mudrovat komu to zase střelíš že ti na něm vadí ješta hafol věcí.

Člověk by se měl poučit z vlastních, nebo reprodukovaných zkušeností.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...