Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to mozna, ale ja nevim jak je tezky vyndat plovak, to jsem nikdy nedelal, ale budiky jsem vyndaval asi 10x a s tou ruckou jsem si taky parkrat hral a nevidim v tom nic riskantniho, tedaaa pokud na to nevemes kladivo a hasak!! :D

Odesláno
Původně zaslal: kveton

jeste mas jednu moznost jak to sestelovat a psal jsem ji hned na zacatku.

Vyndej budiky a brnkni do rucicky a ona se zastavi ve svisle poloze. Jestli ji budes mit posunutou, tak bude nekam naklonena. potomm budes videt o kolik se ti posunula. Ta rucka jde volne a pri vypnutem klicku ma dve takovy polohy. Jednu smerem nahoru a jednu smerem dolu, ale do ty se nedostane, protoze je zarazena o ten zobacek.

Můžeš to trošku upřesnit? Jak to myslíš brnknout do ručičiky? Takže když ji povytáhnu a ona se nebude moc zarazit o ten zobáček, tak by měla být vodorovně dolů? (neni to jen gravitací?)

Odesláno

neni to gravitaci, normalne tu rucku vychylis nahoru jako k plny nadrzi, ucejtis malej odpor jako od slaby pruzinky a jak se rucka dostane pres pul nadrze, tak ti sama vyleti nahoru a kdyz je spravne nasazena, tak ukazuje primonahoru. me ukazovala asi na 2 hodiny.

Kdybys chtel aby ukazovala dolu, musel bys vyndat ten zobacek o kterej je zarazena a ona by spadla zase dolu.

Tu rucicku nevytahuj, jen ji vytlac nahoru a uvidis, nic na tom neni a nemusis se bat ze neco pokazis. Dulezity je, abys na nic takovyho nepouzival silu.

Odesláno

To zní dobře... Jen bych potřeboval poradit jak vyndat ty budíky, hlavně první krok, jak sundat ten kryt na nich...

[upravil dne 29.4.2007 Schreek]

Odesláno

tak tam je potreba trosku sily.

Musis ho vytahnou smerek sobe. Nejdriv to musis nydzdvihnout a pak to vytahnout k sobe. blbe se to popisuje, ale nemusis se bat sily, bez ni to nepujde

Odesláno

Nadzdvihout a pak k sobě jo? Jsou tam nějaký západky, který se musej vycvaknout nebo tak něco? Abych tam něco neurval...

Odesláno

presne tak, zapadky tam jsou dve a to na dolni casti pod budikama, nahore je to tam jen zasunuty.

Pak jsou ty budiky jen na myslim jednom sroubu a to predni plexi jde krasne vycvaknout.

Odesláno

Takže problém vyřešen :super Nejdříve jsem chtěl mrknout na ten plovák, přístup k němu byl celekem v pohodě, ale ani za boha nešel povolit, takže tuhle variantu jsem brzy zavrhnul a šel jinou cestou:aut Budíky šli vyndat celkem v pohodě, dlouho jsem sice dumal nad tim jak z nich sundat ten plastovej rámeček, ale nakonec to spravila troška síly :roker Takže celá palubovka byla rozebrána, dokonce i víc než sem sám chtěl, ale vše šlapalo OK. Ručičku palivoměru jsem šoupnul nahoru a ukazovala tak někam na pů třetí, tak jsem ji vyndal a zasunul zpět přesně na dvanáct hodin dle návodu od Kvetona (kterému za to moc děkuji). Další postup už byl jenoduchý, ručičku jsem opřel zpět o zobáček vše nacvakal zpět a šlape to jak hodinky :super Ukazuje to ted slabě pod půlku a to mám najeto asi 450km od plný nárdže, takže s mojí těžkou nohou to myslim, tak nějak odpovídá, moudřejší budu až se budu blížit k nule. Jak jsem se toho bál, tak teď můžu říct, že už bych to klidně udělal znovu beze strachu...

Takže bych Vám všem moc chtěl poděkovat, sám bych na to nikdy nepřišel, díky jste skvělý :potlesk

Jo a ještě taková blbina, zjistil jsem, že dost žárovek je popraskanejch a některý chyběj úplně (kontrolka dveří, pásů a bočních airbagů), dá se to někde sehnat?

A ještě něco, zjistil jsem, že je tam kontrolka žhavení, samo, že byla bez žárovky, ale ani když jsem tam žárovku dal odjinud, tak se nerozvítila, rozsvicuje se Vám u motorů 2.0 HDi ?

[upravil dne 1.5.2007 Schreek]

Odesláno

Jsem rad, ze se ti to povedlo a ze jsem byl trosku uzitecnej.

Zarovka na zhaveni se nam taky moc nerozsveci, jedine kdyz je fakt zima, tak je videt, ze chvilku sviti.

Ostatni zarovicky muzes vyzkouset, ale pochybuju, ze ti budou svitit bocni AB, kdyz je tam pravdepodobne nemas. Pasy taky asi nebudou zapojeny a dvere taktez ne. (alespon u nas to tak je) :myslim

Nejlepsi bude, kdyz das vsude zarovicky a zkusis to.

Daj se koupit vcelku kdekoliv v autopotrebach za par korun. V Peugeotu je maj taky, ale jednu asi za 50kc.

Odesláno

Trosku? Mooooc! :potlesk Ty žárovky to jsou patice (bílá umělá hnota) + žárovka, nebo je to celý v kuse? Snažil jsem se to oddělit, ale vůbec mi to nešlo...

[upravil dne 1.5.2007 Schreek]

Odesláno

jsou to zarovky + paticše. ty zarovky jdou vytahnout, ale obcas dost blbe. Kdyz to neslo rukou, tak jsem to vytahoval klestema, ale chce to cit, par jsem jich samozrejme rozmacknul

Odesláno

Tak jsem zašel do jednoho obchodu s elektronikou, ukázal jim žárovku a hned jich koupil pět s tim, že to mi přeci musí stačit, dyť tam svítilo skoro všechno. Příjdu domu, rozeberu a začnu měnit. A ejhle, jsem v půlce palubky a všechny pracně nakoupené žárovky pryč :myslim Takže jsem zjistil, že v celý palubce z celého podsvícení svítila jedna žárovka uprostřed a zbytek dosvicovaly žárovky svítících kontrolek, no hrůza!!! :mad: Ale po zkoušce jak to svítí jsem teda vážně čučel, nikdy by mě nenapadlo, že to může bejt tak nádherně všechno vidět :D Nádhera :super

Odesláno

Takže první zjištění. od plné nádrže najeto 850 km, hladové očičko ani nebliklo, ukazovalo to mezi první čárkou a červenym, rozhodl jsem se pro jistotu natankovat a ejhle, natankoval jsem 47 l :myslim V jaké pozici je ručička u Vás aby se rozsvítila kontrolka? Zdá se mi to nějaké divné... (při plné nádrži mi to ted ukazuje těsně pod jedničku, to vypadá Ok) Je určitě nádrž jen na 50 l ?

Odesláno

Mi zahouká palubní počítač a rožne se kontrolka mezi první čárkou a červeným čtverečkem. Není to ale přesně mezi, je to trochu blíže tomu červenému čtverečku. Možná jsi to propásnul jen o nějaké deci v nádrži. Při plné mám rafičku nadoraz 1. Uplně nahoře.

http://sweb.cz/imaster/PA080024.JPG

[upravil dne 4/5/07 imaster]

Odesláno
Původně zaslal: imaster

Mi zahouká palubní počítač a rožne se kontrolka mezi první čárkou a červeným čtverečkem. Není to ale přesně mezi, je to trochu blíže tomu červenému čtverečku. Možná jsi to propásnul jen o nějaké deci v nádrži. Při plné mám rafičku nadoraz 1. Uplně nahoře.

http://sweb.cz/imaster/PA080024.JPG

[upravil dne 4/5/07 imaster]

No a kolik ti tam vejde, když zahouká?

Odesláno

No my máme vlastní pumpu a já to tam vždy ještě pouštim, ikdyž pistole vypla, protože to vždy dost pění a pak se tam ještě hodně vejde... Mě jen přišlo divný, že by mi nádrži zbývali 3 litry a kontrolka furt nic :-(

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

No my máme vlastní pumpu a já to tam vždy ještě pouštim, ikdyž pistole vypla, protože to vždy dost pění a pak se tam ještě hodně vejde... Mě jen přišlo divný, že by mi nádrži zbývali 3 litry a kontrolka furt nic :-(

Vlastní pumpu? Tak to by členové P-C mohli mít nějakou slevu? :myslim:myslim:myslim:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...