Schreek Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Palivoměr mi ukazuje asi o 1/4 nádrže víc než je skutečnost, přitom jinak funguje a s ubívající naftou plynule klesá dolů, v peugeot servisu s tim strávili spoustu času na diagnostice, ale na nic nepřišli. Je to sice blbost a dá se na to zvyknout, ale je to nepříjemný Kdybyste někdo měl nápad, co s tim udělat, byl bych moc vděčný... [upravil dne 2.5.2007 Schreek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 taky mi to na 206 delalo a oprava je fakt jednoducha!!! Ta rucka tam z nepochopitelnyho duvodu trosku proklouzla, tak ji staci vysunout a zasunout do spravny polohy. Nejlepe je to udelat kdyz mas plnou nadrz anebo kdyz jsou budiky odpojeny, tak tu rucku zvednes a ona by mela vyskocit do svisly polohy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 A nebyl by nějaký návod, jak rozebrat palubovku? Docela mě to děsí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: komisar http://www.peugeot-club.com/peugeot.htm Promin,ale nerozumim, nic sem na tý stránce nenašel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: komisar vlevo klikni na servis a pak články dole vpravo tam to je No jo, ale to je na 406ku a tu já nemám Nebo je to stejný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: komisar ono je to těžko když nenapíšeš co máš za auto dej si jej do podpisu a bude to tam napořád než hledat o co jde .Tak nic na 2,6 já nevím ani jsem v tom ještě neseděl,preferuji větší autí.To víš plno lidí je na srazu tak snad ti pak odpoví No sme v přeci sekci 206 Jasný, až se vrátěj, tak se třeba někdo najde, kdo už to dělal, ale dík za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: komisar já na sekci moc nekoukám tak sorry,ale co jsem koukal na CD tak jsem moc nevyčetl,je před budíkama nějaký ráček dole,snad se vyndá a pak jest-li ten kryt okolo budíku nevím.Nějaké odkazy na fr.stránky mám doma jest-li by to bylo tam pak mrknu Na CD? Ty máš nějaký zázračný cd, kde se tohle dá najít? Jinak dík za ochotu, pomůže mi cokoliv, asi hlavně fotky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: komisar CD náhradních dílů které koluje mezi členy.1 CD obsahuje 205,405,605 2 cd obsahuje 106,206,306,406,806 ještě Partner Boxer Aha, to ted taky stahuju, ale moc jsem od toho nečekal Jinak tamten příspěvěk jsem taky našel (prohledal jsem to tu skoro všechno) ale ten popis je takovej moc stručnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 A sakra Díky moc, něco se z toho poznat dá.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Tady máš přesně nafocené a vysvětlené vše okolo rozebírání a skládání budíku na 206. Budeš se muset ale zaregistrovat a přihlásit, jinak neuvidíš fotky. http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Perfektní Mockrát děkuju, to je přesně ono! Ted už to jenom nějak trefit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Takže po debatě s odborníkem na přístrojovky mi bylo doporučeno zkusit hledat problém nejdříve někde jinde, prý by to mohl dělat plovák nebo tak něco, máte s tim někdo nějakou zkušenost? Dá se to nějak zkontrolovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Nádrž je 50 litrů. Od toho by jsi se mohl odpíchnout. Mám ověřené, že od prvního pípnutí hladového oka jsem natankoval přesně 43 litrů do vypnutí tankovací pistole. Pokud si s tím chceš opravdu hrát, vypustil bych nádrž, nalik 25 l a ručička by měla ukazovat polovinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 No to už by bylo jednodušší natankovat plnou a napasovat to na tom palivoměru, otázka je, jestli s tim půjde hýbat za provozu (když to bude zapnutý). Stejně nevim jak bych vypouštěl nádrž... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Tak vytáhni čerpadlo jeho součásti je plovák. Pohýbej s ním do obou krajních poloh, uvidíš co to bude dělat na budíku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 To vidim, sice jsem nikdy nevyjel až do mrtě, že by mi došla nafta, ale při plný nádrži je ručička daleko v černym za jedničkou, je to prostě evidentně čistě posunutý, otázka je jestli na to může mít vliv plovák... Měl ho už někdy někdo rozebranej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Asi hloupej dotaz, ale kde to najdu na autě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Sundáš zadní sedadla a tam to uvidíš vsazené v nádrži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 A nebyly by nějaký fotky z blízka? Nikdy jsem to nedělal, tak abych věděl jak to tam má vypadat... Jinak děkuju všem za cenné rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 ta poslední fotka, detail čerpadla vsazeného v nádrži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts