Guest Lazáro Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ahoj, potřebuji vědět, jestli přehrává rádio clarion (r.v. auta 2002) mp3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Pokud je to origo tak určitě nepřehrává Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lazáro Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Jo je to originál, ještě na kazetu. Díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
navpoint Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 na kazety? a to se ptáš jestli přehrává mp3? obávám se že nechápu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Nemyslí náhodou ve spojení s CD měničem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Jeste existuje pokud vim paska (kazeta) ze ktere vede drat na pripojeni externiho zarizeni.. tudiz napr. i mp3.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Původně zaslal: AKCZ Jeste existuje pokud vim paska (kazeta) ze ktere vede drat na pripojeni externiho zarizeni.. tudiz napr. i mp3.. Jo tu mám tady v šuplíku;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ja to nikdy nevidel v praxi jen vim ze to existuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 proste kazetovy adapter,zhruba tak za 200kila.ja na to kdysi mel napichnuty diskman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: AKCZ Jeste existuje pokud vim paska (kazeta) ze ktere vede drat na pripojeni externiho zarizeni.. tudiz napr. i mp3.. Jo tu mám tady v šuplíku;) Tak jsem taky dnes zkoušel tuto variantu. Ale scheize musik. Chci se tedy zeptat, používá to někdo takto zapojené. Ono to sice hraje, ale v přestávkách mezi písničkama a při tižší hudbě prostě v reprákách hučí. Když odpojím mp3, pořád to hučí, takže mp3 to nebude. Dochází tam vlastně k doteku kov na kov. Je možné aby to něco rušilo?????????????? Kazeta je tedy HAMA, je možné že je to brak. Díky za zkušenosti popř. rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 pro spravnou funkci toho adapteru musi radio "citit" odpor pri toceni tou kladkou kterou se normalne naviji pasek. A tam jsou ozubeny kolecka a myslim ze tam vznika to chveni a bruceni ale jak se toho zbavit nepovim leda koupit nove radio:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts