Dundee Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Tak jsme dneska s Mončou přebírali věci ve skříních, abysme udělali místo na "mimi" věci a přeskládali to, co už se na Monču nevejde. Při tom všem jsem sáhl do kapes dvou bund a objevil následující... Občas se prostě vyplatí do těch skříní nejenom dávat věci, ale i "prohrábnout"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: Dundee Tak jsme dneska s Mončou přebírali věci ve skříních, abysme udělali místo na "mimi" věci a přeskládali to, co už se na Monču nevejde. Při tom všem jsem sáhl do kapes dvou bund a objevil následující... Občas se prostě vyplatí do těch skříní nejenom dávat věci, ale i "prohrábnout"... Když přestaneš kouřit tak toho příště najdeš podstatně méně:D:D:D Jednou jsem v bundě ze sekáče pro mladyho našel 10€ [upravil dne 9/4/07 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Když přestaneš kouřit tak toho příště najdeš odstatně méně:D:D:D To asi jo Prachy jsme žádný nenašli, ale nechápu, kde se tam vzala ta malorážovka, když žádnou nemám Ta krabička je aspoň dva roky stará, byla ještě zabalená a neni na ní napsaáno Made in EU... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Radek Hurvajz Když přestaneš kouřit tak toho příště najdeš odstatně méně:D:D:D To asi jo Prachy jsme žádný nenašli, ale nechápu, kde se tam vzala ta malorážovka, když žádnou nemám Ta krabička je aspoň dva roky stará, byla ještě zabalená a neni na ní napsaáno Made in EU... Tak to musejí ty cigarety být pěkně vysušený, zapalíš jednou potáhneš a je pryč:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Asi začnu nakupovat v sekáčích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 ono by mozna staciloi tam obcas zajit a projit kapsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: aka ono by mozna staciloi tam obcas zajit a projit kapsy Zeptam se Radka, kde nakupuje pro mladyho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 Taky asi skáknu do nějakýho sekáče. Že bych doma po kapsách našel nějaký peníze (natož cizí měnu) totiž nehrozí :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 dundee: a to u me zase jo....a spis prave tu cizi... Peta: mam napady vid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: aka ono by mozna staciloi tam obcas zajit a projit kapsy Hehe, takovejch tam potkáš mraky:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Já když si koupil svoji 309 tak jsem v ní našel asi 30 vlásenek všude možně,v lékarničce kondomy z roku 93 a dále 2 marky a 30 pfeniků. A asi před 14 dny jsem si prohlížel knihu kterou jsem si strašně rád prohlížel asi jako 10ti letej kluk a našel jsem v ní 100 kčs.. A když jsem si koupil JAWU 555,tak v místě pod sedadlem (úložný prostor) byla lékárnička z roku 1967... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 Vlastně peníze jsem našel- v Golfu tenkrát asi 2 marky a 30 pf, v Gerardovi byl pod ližinou sedačky spolujezdce "zašitej" belgickej dvacetifrank z roku tušim 83 (otázka- platí ještě?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 2Dundee:Určitě platí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 to já když sem kupoval kdysi 405ku tak při převozu domu sem si zapálil cígo,otevřel popelník a ejhle.....ležel v něm pytlík s ganjou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts