Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Je dobré občas prolézt skříně

Dundee

Recommended Posts

Tak jsme dneska s Mončou přebírali věci ve skříních, abysme udělali místo na "mimi" věci a přeskládali to, co už se na Monču nevejde. Při tom všem jsem sáhl do kapes dvou bund a objevil následující... ;) Občas se prostě vyplatí do těch skříní nejenom dávat věci, ale i "prohrábnout"... :D:super

post-0-14109595475906_thumb.jpg

Původně zaslal: Dundee

Tak jsme dneska s Mončou přebírali věci ve skříních, abysme udělali místo na "mimi" věci a přeskládali to, co už se na Monču nevejde. Při tom všem jsem sáhl do kapes dvou bund a objevil následující... ;) Občas se prostě vyplatí do těch skříní nejenom dávat věci, ale i "prohrábnout"... :D:super

Když přestaneš kouřit tak toho příště najdeš podstatně méně:D:D:D:D

Jednou jsem v bundě ze sekáče pro mladyho našel 10€:D

[upravil dne 9/4/07 Radek Hurvajz]

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Když přestaneš kouřit tak toho příště najdeš odstatně méně:D:D:D:D

To asi jo :D Prachy jsme žádný nenašli, ale nechápu, kde se tam vzala ta malorážovka, když žádnou nemám :D Ta krabička je aspoň dva roky stará, byla ještě zabalená a neni na ní napsaáno Made in EU...

Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Když přestaneš kouřit tak toho příště najdeš odstatně méně:D:D:D:D

To asi jo :D Prachy jsme žádný nenašli, ale nechápu, kde se tam vzala ta malorážovka, když žádnou nemám :D Ta krabička je aspoň dva roky stará, byla ještě zabalená a neni na ní napsaáno Made in EU...

Tak to musejí ty cigarety být pěkně vysušený, zapalíš jednou potáhneš a je pryč:D:D:D:D:D

Já když si koupil svoji 309 tak jsem v ní našel asi 30 vlásenek všude možně,v lékarničce kondomy z roku 93 a dále 2 marky a 30 pfeniků.

A asi před 14 dny jsem si prohlížel knihu kterou jsem si strašně rád prohlížel asi jako 10ti letej kluk a našel jsem v ní 100 kčs..

A když jsem si koupil JAWU 555,tak v místě pod sedadlem (úložný prostor) byla lékárnička z roku 1967...