Béďa Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 taky jsem testoval klimu jestli funguje a funguje super.. akorad uz tyden lezim doma s nachlazenim.. :D Citovat
skupko Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 Původně zaslal: vector Původně zaslal: skupko ...no.....dnes rano u nas bolo tri stupne pod nulou Protože Vitty zkoušel tu novou klimu a zapoměl zavřít okýnko. Hele Vitty uz by si mohol to okyyynko zavrit, ne? :D:D:aut:aut...este stale nam je ziiiima:aut Citovat
Miku Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 jj, kůže - v zimě studí ,v létě hřeje , proč ji vašnosto každý chce ? Citovat
Vvitty Odesláno 5. duben 2007 Autor Odesláno 5. duben 2007 2beda: no jo, nemas tu klimu poustet na minus deset 2miku: protoze vypada hezky a kdyz mas klimu a topeni, tak je i prijemna 2skupko: chmmchmmm, poprremyslim o tom... Citovat
Aluška Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 Původně zaslal: Miku jj, kůže - v zimě studí ,v létě hřeje , proč ji vašnosto každý chce ? Každej určitě ne, já třeba bych kůži rozhodně nechtěla, možná bych ji přetrpěla v nějakém coupátko, ale jinak Citovat
Tommy306 Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 taky jsem už zapínal klimu..a zjistil jsem, že mám v háji ložisko na jednom ventilátoru, takže to pěkně kmitá a vibruje..a novej stojí 4 tisíce:o..naštěstí mi to uznala pojišťovna ještě zpětně jako následek té drobné nehody, takže až se v srpnu vrátím, tak si to nechám na jejich účet vyměnit:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 Původně zaslal: Peta V zime klimu nepoustite? Ja teda ano! Já taky pouštím, tak 1 až 2x za měsíc když je nad nulou a pokud se mlží skla tak je to nutný, pokud je pod nulou tak by se stejně nerozběhla. Citovat
AKCZ Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 Gratuluju.. je videt ze GTi-6ky jdou letos do sebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.