Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P406 silné lupnutí z pravé stany přední nap.

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,prosím o radu.Při redju silné lupnutí z pravé stany přední napr. při tahu dopředu i dozadu.Vyměnil jsem homokinetické klouby,tlumiče odpojil jsem stabilizátor žádná změna.Přitom to táhne trochu doprava po geometrii.Na technické kontrole přední náp.bez vůle,taky vodicí tyče řízení bez vůle.Vyměnil jsem svislý čep a pořád to dělá.Vyměnil jsem i ložisko kola což je nesmysl.I segmenty brzdy to nejsou (zvlněný kotouč).Tak už nevím co to může dělat?P406 hdi

Odesláno

koukal jsi na ulozeni motoru ? jestli neni povolena ta velka matka, co drzi velky silentblok na podbehu. Mel jsem ji povolenou a loupalo to pekne, pri zatoceni, pri akceleraci, nebo brzdeni

Odesláno

muzes to vyzkouset taky tak, ze nastartujes, pravou nohou slapnes na brzdu a levou budes poustet spojku s motorem na volnobeh, nebo lehce pulkou prave nohy drzet vyssi otacky a pak poustet spojku tak aby se motor dostaval lehce do zaberu, jakobys chtel autem poposkocit, tim motor rozhoupes a pokud to bude cvakat nebo loupat je to 100% to ulozeni

[upravil dne 4/4/07 Ferry]

Odesláno

Já to měl při vybitém čepu. Taky to bouchalo a podle popisu bych to připodobnil. Koukni i na pneu, jestli se nedělají na vnitřní straně lehce zubové plošky.

Odesláno

Tohle už jsem taky řešil.Byl to ten silentblok na pravé straně.Stačilo lehce přizvednout motor a dotáhnout.Od té doby klídek a vše OK.Zpočátku jsem to nemohl najít ale bylo pořád silnější a nakonec už to šlo i vidět.Při vypnutém motoru zařaď kvalt a koukni na to od motoru.Stalilo pak už jen požduchovat tam a zpět.Krásně se to ukázalo.:potlesk

Odesláno

To bude to ulozeni motoru na 100%.Na me 405 to delalo to same.Po royebrani se mi ten sillenblok takz ydal utayenej ale majzlem a kladivem jsem ho dotahl jeste skoro o celou otacku a od te dobz je klid.Kamosovi se ale na 306 stalo e mu praskl ten plech co je v nem zavarena matla pod silenblokem.Takze doporucuju ho vysrobovat zkontrolovat a pak teprve dat zpet a radne dotahnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...