Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj je to z toho JK design, jsou z poctivyho nerezovyho plechu, zadnej mekkej hlinik. Zadni prah vzhledem ke sve velikosti nema zadny napis

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Taky o tom přemýšlím, že by jsem něco dal na ty prahy. :super

Vypadá to dobře vše za 643 Kč????? :roker

[upravil dne 8/4/07 Pinďa]

Jo akorát + poštovný, nebo se zeptat někde v prodejně, třeba by to objednali a ušetříš za poštovný
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jo akorát + poštovný, nebo se zeptat někde v prodejně, třeba by to objednali a ušetříš za poštovný

Jo, poštovné. To se musí zjistit. :(

Hlavně odkud to je. (jestli jsem dobře viděl až od Plzně)

Třeba se todá sehnat při srazu na Křivoklátsku. :myslim:D:myslim

Odesláno

V Auto desing v Č.Budějovicích to mají za 500,-Kč. A Klub by tam měl mít slevu. Jednal jsem o tom s Rebikem.

Odesláno

Jo, poštovné. To se musí zjistit. :(

Hlavně odkud to je. (jestli jsem dobře viděl až od Plzně)

Třeba se todá sehnat při srazu na Křivoklátsku. :myslim:D:myslim

Tady to máte, při srazu to sotva vyzvedneš protože ten je o víkendu a to v tý firmě nikdo nebude, a v pátek pochybuju, jinak Plzeň je ještě kousek od Křivoklátu

post-0-14109595475548_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem si ty kryty objednal a dneska přišly. Problém je v tom, že mezitím jsem si na prahy nalepil takovou fólii a s výsledkem jsem spokojený. Navíc, když jsem ty nerezové kryty zkoušel přiložit, nenadchly mě natolik, aby mi to stálo za sundavání těch fólií. Docela fest drží. :) Tudíž pokud by o ně měl někdo zájem, rád mu je s určitou slevou přenechám.

Odesláno
Původně zaslal: Brandy

Tak jsem si ty kryty objednal a dneska přišly. Problém je v tom, že mezitím jsem si na prahy nalepil takovou fólii a s výsledkem jsem spokojený. Navíc, když jsem ty nerezové kryty zkoušel přiložit, nenadchly mě natolik, aby mi to stálo za sundavání těch fólií. Docela fest drží. :) Tudíž pokud by o ně měl někdo zájem, rád mu je s určitou slevou přenechám.

Jsou to ty samý co má Ferry?? Sundaval jsi tu krycí folii z ty oboustranný pásky? Vyfoť je, a napiš mi kolik za ně. Teda jako předpokládám že jsou 100% bez vady. Kolik myslíš tou určitou slevou??

[upravil dne 13/4/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Jsou to ty samý co má Ferry?? Sundaval jsi tu krycí folii z ty oboustranný pásky? Vyfoť je, a napiš mi kolik za ně. Teda jako předpokládám že jsou 100% bez vady. Kolik myslíš tou určitou slevou??

Jsou to přesně ty samý. Objednaný z JK DESIGNu. Krycí fólii jsem nesundaval, jen jsem jeden ten kryt zkušebně přiložil v místě u řidiče. Nic jsem nelepil. Jsou teda ve 100 % stavu, tak jak přišly. Žádný škrábance nebo odlepená fólie z lepicí pásky. Stály mě 742 Kč i s dopravou, takže bych to viděl tak na 600 i s poštovnym. Co ty na to?
Odesláno
Původně zaslal: Brandy

Jsou to přesně ty samý. Objednaný z JK DESIGNu. Krycí fólii jsem nesundaval, jen jsem jeden ten kryt zkušebně přiložil v místě u řidiče. Nic jsem nelepil. Jsou teda ve 100 % stavu, tak jak přišly. Žádný škrábance nebo odlepená fólie z lepicí pásky. Stály mě 742 Kč i s dopravou, takže bych to viděl tak na 600 i s poštovnym. Co ty na to?
To by šlo, pošleš to na dobírku nebo ti pošlu prachy na účet?? Maš ICQ?? moje je v profilu
Odesláno

Já je mám vyhlídnutý už dýl, tak mám v záložkách schovanej odkaz:D:D

Taky uz je mam vyhlidnuty uz prez pul roku, ale porad nejak nejsou zbytecny prachy... :(

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Já je mám vyhlídnutý už dýl, tak mám v záložkách schovanej odkaz:D:D

Taky uz je mam vyhlidnuty uz prez pul roku, ale porad nejak nejsou zbytecny prachy... :(

No vidíš, já je vzal od Brandyho že to bude o kousek levnější, jinak bych taky ještě vyčkával;)

[upravil dne 14/4/07 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...