Ferry Odesláno 4. duben 2007 Odesláno 4. duben 2007 jj je to z toho JK design, jsou z poctivyho nerezovyho plechu, zadnej mekkej hlinik. Zadni prah vzhledem ke sve velikosti nema zadny napis Citovat
Pinďa Odesláno 8. duben 2007 Odesláno 8. duben 2007 Taky o tom přemýšlím, že by jsem něco dal na ty prahy. Vypadá to dobře vše za 643 Kč????? [upravil dne 8/4/07 Pinďa] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2007 Odesláno 8. duben 2007 Původně zaslal: Pinďa Taky o tom přemýšlím, že by jsem něco dal na ty prahy. Vypadá to dobře vše za 643 Kč????? [upravil dne 8/4/07 Pinďa] Jo akorát + poštovný, nebo se zeptat někde v prodejně, třeba by to objednali a ušetříš za poštovný Citovat
Pinďa Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pinďa Taky o tom přemýšlím, že by jsem něco dal na ty prahy. Vypadá to dobře vše za 643 Kč????? [upravil dne 8/4/07 Pinďa] Jo akorát + poštovný, nebo se zeptat někde v prodejně, třeba by to objednali a ušetříš za poštovný Jo, poštovné. To se musí zjistit. Hlavně odkud to je. (jestli jsem dobře viděl až od Plzně) Třeba se todá sehnat při srazu na Křivoklátsku. Citovat
OK406 Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pinďa Taky o tom přemýšlím, že by jsem něco dal na ty prahy. Vypadá to dobře vše za 643 Kč????? [upravil dne 8/4/07 Pinďa] Jo akorát + poštovný, nebo se zeptat někde v prodejně, třeba by to objednali a ušetříš za poštovný V Auto desing v Č.Budějovicích to mají za 500,-Kč. A Klub by tam měl mít slevu. Jednal jsem o tom s Rebikem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pinďa Taky o tom přemýšlím, že by jsem něco dal na ty prahy. Vypadá to dobře vše za 643 Kč????? [upravil dne 8/4/07 Pinďa] Jo akorát + poštovný, nebo se zeptat někde v prodejně, třeba by to objednali a ušetříš za poštovný Jo, poštovné. To se musí zjistit. Hlavně odkud to je. (jestli jsem dobře viděl až od Plzně) Třeba se todá sehnat při srazu na Křivoklátsku. Tady to máte, při srazu to sotva vyzvedneš protože ten je o víkendu a to v tý firmě nikdo nebude, a v pátek pochybuju, jinak Plzeň je ještě kousek od Křivoklátu Citovat
Brandy Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 Tak jsem si ty kryty objednal a dneska přišly. Problém je v tom, že mezitím jsem si na prahy nalepil takovou fólii a s výsledkem jsem spokojený. Navíc, když jsem ty nerezové kryty zkoušel přiložit, nenadchly mě natolik, aby mi to stálo za sundavání těch fólií. Docela fest drží. Tudíž pokud by o ně měl někdo zájem, rád mu je s určitou slevou přenechám. Citovat
Brandy Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 Fotky sem dám až se dostanu k foťáku. Takže pravděpodobně nejdřív v neděli. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Původně zaslal: Brandy Tak jsem si ty kryty objednal a dneska přišly. Problém je v tom, že mezitím jsem si na prahy nalepil takovou fólii a s výsledkem jsem spokojený. Navíc, když jsem ty nerezové kryty zkoušel přiložit, nenadchly mě natolik, aby mi to stálo za sundavání těch fólií. Docela fest drží. Tudíž pokud by o ně měl někdo zájem, rád mu je s určitou slevou přenechám. Jsou to ty samý co má Ferry?? Sundaval jsi tu krycí folii z ty oboustranný pásky? Vyfoť je, a napiš mi kolik za ně. Teda jako předpokládám že jsou 100% bez vady. Kolik myslíš tou určitou slevou?? [upravil dne 13/4/07 Radek Hurvajz] Citovat
OK406 Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Budeš zvelebovat svoje autíčko?? Tak to bude tedy fešák:myslim:D:D;) Citovat
Brandy Odesláno 13. duben 2007 Autor Odesláno 13. duben 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jsou to ty samý co má Ferry?? Sundaval jsi tu krycí folii z ty oboustranný pásky? Vyfoť je, a napiš mi kolik za ně. Teda jako předpokládám že jsou 100% bez vady. Kolik myslíš tou určitou slevou?? Jsou to přesně ty samý. Objednaný z JK DESIGNu. Krycí fólii jsem nesundaval, jen jsem jeden ten kryt zkušebně přiložil v místě u řidiče. Nic jsem nelepil. Jsou teda ve 100 % stavu, tak jak přišly. Žádný škrábance nebo odlepená fólie z lepicí pásky. Stály mě 742 Kč i s dopravou, takže bych to viděl tak na 600 i s poštovnym. Co ty na to? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2007 Odesláno 13. duben 2007 Původně zaslal: Brandy Původně zaslal: Radek Hurvajz Jsou to ty samý co má Ferry?? Sundaval jsi tu krycí folii z ty oboustranný pásky? Vyfoť je, a napiš mi kolik za ně. Teda jako předpokládám že jsou 100% bez vady. Kolik myslíš tou určitou slevou?? Jsou to přesně ty samý. Objednaný z JK DESIGNu. Krycí fólii jsem nesundaval, jen jsem jeden ten kryt zkušebně přiložil v místě u řidiče. Nic jsem nelepil. Jsou teda ve 100 % stavu, tak jak přišly. Žádný škrábance nebo odlepená fólie z lepicí pásky. Stály mě 742 Kč i s dopravou, takže bych to viděl tak na 600 i s poštovnym. Co ty na to?To by šlo, pošleš to na dobírku nebo ti pošlu prachy na účet?? Maš ICQ?? moje je v profilu Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. duben 2007 Odesláno 14. duben 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Já je mám vyhlídnutý už dýl, tak mám v záložkách schovanej odkaz:D:D Taky uz je mam vyhlidnuty uz prez pul roku, ale porad nejak nejsou zbytecny prachy... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. duben 2007 Odesláno 14. duben 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Radek Hurvajz Já je mám vyhlídnutý už dýl, tak mám v záložkách schovanej odkaz:D:D Taky uz je mam vyhlidnuty uz prez pul roku, ale porad nejak nejsou zbytecny prachy... No vidíš, já je vzal od Brandyho že to bude o kousek levnější, jinak bych taky ještě vyčkával;) [upravil dne 14/4/07 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Tak kryty od Brandyho dorazili v pohodě a musím pochválit důkladný zabalení Citovat
OK406 Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 A ještě je dát na svého miláčka a pak nafotit a je to :super:super Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Původně zaslal: OK406 A ještě je dát na svého miláčka a pak nafotit a je to :super:super Tak se nezapomen pochlubit fotkama.... Citovat
OK406 Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Však nám to Radej Hurvajz nafotí a uvidíme jeho miláčka;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Tak tady jsou ty fotky pro ty nedočkavce:D [upravil dne 19/4/07 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.