Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Ahoj všichni :papa Teprve před chvílí jsem se dostal ,k počítači a budu sem vkládat fotky ze srazu.Dělám to poprvé,takže mi to jde trochu ztuha,tak vydržte :myslim

Bude jich asi 30.

Začínám ;)

[upravil dne 13.5.07 Pepito]

Proč nepoužiješ FTP jak bylo uvedeno výše (měl by jsi to jednodušší), ale stejně díky :papa.

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Ahoj všichni :papa Teprve před chvílí jsem se dostal ,k počítači a budu sem vkládat fotky ze srazu.Dělám to poprvé,takže mi to jde trochu ztuha,tak vydržte :myslim

Bude jich asi 30.

Začínám ;)

Proč nepoužiješ FTP jak bylo uvedeno výše (měl by jsi to jednodušší), ale stejně díky :papa.

Zkouším se s tím poprat,ale nějak se mi to v polovině stahování zaseklo :myslim

Už se stěmi fotkami peru asi dvě hodiny,ale nevzdávám to :mad:

Odesláno

Bude jich asi 30.

Začínám ;)

Nějak mi to nejde :mad: Teď už jdu spát,ale zítra to zkusím znovu :papa

Odesláno

Bude jich asi 30.

Začínám ;)

Pokud s tím máš problém, tak fotky zabal (třeba ZIPem) a pošli mi je v příloze mailem. Já se to tam zítra pokusím protlačit (třeba mi to půjde líp) :papa.

Odesláno

tak mě to nakonec na srazek nevyšlo po příletu z dovolené jsem byl 11.5 totálně kaput. Příště se budu těšit ikdyž jak jsme psal zatím žádné extremní upravy nemám :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Pepito: fotky jsou super. Urcite je neco driv nes sebetov ale zalezi na tom jak daleko se ti chce jet. nebo jeste muzem udelat jeden olomouc do te doby.

Dík za pochvalu :D Na srázek bych jel rád,ale ne moc daleko,Olomouc mi vyhovuje :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...