Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že jsem nikoho neukecal, aby jel z Prahy se mnou - musím se z dnešního srazu omluvit - užijte si to, Morava mi prostě není souzená

Odesláno

Ahojky vsem...sraz no prece super...stale trva a kdo vi, kdy skoncime - no klasika v Olomouci...tady se proste vzdycky konci az raaaaaaaaaano...

Zdravime vsechny...skoda ze tu nejste...

KIRRA, Escaper, Pepito, Ch.i.n.ch.i.l.a, Wolf, Leo, Barens...a zbytek co odjel...Trundik, Xantik, Dodo, Leitlik a posadka z cabria 306...

:super:super:super

[upravil dne 12-5-2007 Escaper]

Odesláno

Všechny přítomné zdravím a doufám, že snad někdy příště (když už jsem na tom Hradisku v r. 1989 trávil nějakej čásek ve Vojenské nemocnici, mohl bych si oživit i nějaké vzpomínky

(krásný sestřičky, pohled z okna pokoje na do půl těla vysvlečený ruský vojáky, kteří každé ráno kamsi běželi v těžkejch bagánech na nohou. Pak plastika uší a prudké snížení čísla - ze 300 a něco najednou díky Havlovi bylo nějakých 40, z toho ještě 10 dnů dovolenka . . . )

Prostě mazec - mám Olomouc rád

Odesláno

Chvilku sice byla bourka a dokonce padaly kroupy ale slo to v pohode preckat. Pred chvilkou jsme hodil svoje fotky na FTP.

Chtel bych podekovat vsem co prijeli, ani jsem ncekal za nas bude nakonec tolik.

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Chvilku sice byla bourka a dokonce padaly kroupy ale slo to v pohode preckat. Pred chvilkou jsme hodil svoje fotky na FTP.

Chtel bych podekovat vsem co prijeli, ani jsem ncekal za nas bude nakonec tolik.

Pls kam si dal ty fota???:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Pristup na FTP tady byl nekde psanej, ale nemuzu to najit tak ti to davam sem

hostitel: ftp.lioned.com

login name: peugeot-club-www-02

heslo: dn63ej

tam je slozka temp a v ni vytvoris slozku k jakemu srazu to je a svuj nick jestli je to jinak tak me prosim nekdo opravte

Odesláno
Původně zaslal: Berry

Escaper: tak takovej mahr na PC nejsem takže absolutně nefim co stim:D:D:D

Dej to sem::: www.edisk.cz

Nejjednodušší je:

1. Spustit nějaký souborový manažer podporující FTP (v mém případě třeba Windows Commander).

2. Vybrat v menu připojení na FTP (v mém případě Síť->FTP připojit se...->Nové připojení...).

3. Vyplnění podobné tabulky jako je uvedena oněmi třemi údaji (místo hvězdiček je heslo).

hostitel: ftp.lioned.com

login name: peugeot-club-www-02

heslo: dn63ej

4. Připojit se a už se klasicky kopíruje :papa.

Tady je něco o FTP serveru:

[upravil dne 13/5/07 Leo]

post-0-14109595629546_thumb.jpg

Odesláno

Už jsem zjistil jak to udělat i v Exploreru, který má snad každý (problém je s tím, že automaticky nevyběhne okno pro zadání jména a hesla). Dali by jste tam prosím fotky i vy ostatní?

1. Jako adresu v Exploreru zadáš ftp://ftp.lioned.com

post-0-14109595630339_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Leitlik

Tak to tam "hrnu" taky !!:super

Díky, ale máš je docela velké (někomu by se to nemuselo líbit). Mrkni sem pro pravidla posílání fotek:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...