Medvěd Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 Tak vzhledem k tomu, že jsem nikoho neukecal, aby jel z Prahy se mnou - musím se z dnešního srazu omluvit - užijte si to, Morava mi prostě není souzená Citovat
Escaper Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Nevadi medvede, treba to jednou vyjde, urcite to neni posledni sraz v olomouci Citovat
Leitlik Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Héééj a to máme tak dobrou slivovici !! Citovat
Escaper Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Původně zaslal: Leitlik Héééj a to máme tak dobrou slivovici !! Medved by stejne nepil Citovat
Marda106 Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 sakra tak je to spatne:nevim:roll nemuzu dorazit jak sem psal vise auti je u doktora a tata odjel se svym pryc... tak si to uzijte budu na vas myslet Citovat
Escaper Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Ahojky vsem...sraz no prece super...stale trva a kdo vi, kdy skoncime - no klasika v Olomouci...tady se proste vzdycky konci az raaaaaaaaaano... Zdravime vsechny...skoda ze tu nejste... KIRRA, Escaper, Pepito, Ch.i.n.ch.i.l.a, Wolf, Leo, Barens...a zbytek co odjel...Trundik, Xantik, Dodo, Leitlik a posadka z cabria 306... :super:super [upravil dne 12-5-2007 Escaper] Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Všechny přítomné zdravím a doufám, že snad někdy příště (když už jsem na tom Hradisku v r. 1989 trávil nějakej čásek ve Vojenské nemocnici, mohl bych si oživit i nějaké vzpomínky (krásný sestřičky, pohled z okna pokoje na do půl těla vysvlečený ruský vojáky, kteří každé ráno kamsi běželi v těžkejch bagánech na nohou. Pak plastika uší a prudké snížení čísla - ze 300 a něco najednou díky Havlovi bylo nějakých 40, z toho ještě 10 dnů dovolenka . . . ) Prostě mazec - mám Olomouc rád Citovat
lukáš.t Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 hlavně že vám přálo počasí,i když ze začátku trochu chcalo.. Citovat
Escaper Odesláno 13. květen 2007 Autor Odesláno 13. květen 2007 Chvilku sice byla bourka a dokonce padaly kroupy ale slo to v pohode preckat. Pred chvilkou jsme hodil svoje fotky na FTP. Chtel bych podekovat vsem co prijeli, ani jsem ncekal za nas bude nakonec tolik. Citovat
Berry Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Původně zaslal: Escaper Chvilku sice byla bourka a dokonce padaly kroupy ale slo to v pohode preckat. Pred chvilkou jsme hodil svoje fotky na FTP. Chtel bych podekovat vsem co prijeli, ani jsem ncekal za nas bude nakonec tolik. Pls kam si dal ty fota???:myslim:myslim Citovat
Escaper Odesláno 13. květen 2007 Autor Odesláno 13. květen 2007 Pristup na FTP tady byl nekde psanej, ale nemuzu to najit tak ti to davam sem hostitel: ftp.lioned.com login name: peugeot-club-www-02 heslo: dn63ej tam je slozka temp a v ni vytvoris slozku k jakemu srazu to je a svuj nick jestli je to jinak tak me prosim nekdo opravte Citovat
Berry Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Escaper: tak takovej mahr na PC nejsem takže absolutně nefim co stim:D:D:D Dej to sem::: www.edisk.cz Citovat
Trundik Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Bylo to pěkné. Škoda, že jsem musel tak rychle odjet, ale rodinné povinnosti se nedají moc odkládat. P.S. Krásně jsem se tam rozloučil se svým peugeotkem. Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Původně zaslal: Berry Escaper: tak takovej mahr na PC nejsem takže absolutně nefim co stim:D:D:D Dej to sem::: www.edisk.cz Nejjednodušší je: 1. Spustit nějaký souborový manažer podporující FTP (v mém případě třeba Windows Commander). 2. Vybrat v menu připojení na FTP (v mém případě Síť->FTP připojit se...->Nové připojení...). 3. Vyplnění podobné tabulky jako je uvedena oněmi třemi údaji (místo hvězdiček je heslo). hostitel: ftp.lioned.com login name: peugeot-club-www-02 heslo: dn63ej 4. Připojit se a už se klasicky kopíruje . Tady je něco o FTP serveru: [upravil dne 13/5/07 Leo] Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Už jsem zjistil jak to udělat i v Exploreru, který má snad každý (problém je s tím, že automaticky nevyběhne okno pro zadání jména a hesla). Dali by jste tam prosím fotky i vy ostatní? 1. Jako adresu v Exploreru zadáš ftp://ftp.lioned.com Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 2. Zvolíš v menu Soubor->Přihlásit se jako... Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 3. Vyplníš jméno a heslo, zmáčkneš Přihlásit se a jsi tam. Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Původně zaslal: Leitlik Tak to tam "hrnu" taky !! Díky, ale máš je docela velké (někomu by se to nemuselo líbit). Mrkni sem pro pravidla posílání fotek: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.