iok Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Ahoj, potrebuji udelat rozvody na sve 405-ce + nejake dalsi drobnosti (termostat, palivovy filtr), tak jsem hledal nejaky servis a dle tady toho: je tento servis velmi chvalen. Jenze je to jiz nejaky ten rok, takze bych se chtel zeptat, jestli s ma s nimi nekdo v posledni dobe zkusenost - zejmena, jestli se to nejak nezhorsilo... Dikes moc za info Citovat
Guest Ludweek Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 byl jsem tam nedavno na repasi zadni napravy a vymene spojky. pristup k zakaznikovi stale velmi prijemny a odvedena prace taky velmi dobra a rychla. proste porad spokojenost Citovat
BATT Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Jasně, myslím že tam není žádný problém. Zavolej tam a dohodni se přímo. Citovat
*jose_106* Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Byl jsem tam před měsícem na rovnání hlavy a komplet přetěsňování motoru + nějaké další drobnější věci a zatím se zdá, že je vše uděláno hezky. Citovat
Prof2 Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Mohu potvrdit, byl jsem u Vasendu nedavno na rozvodech, zadnich brzdach a jeste par drobnostech. Naprosta spokojenost, velmi rychle hotovo. Citovat
Schreek Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Mohu potvrdit, byl jsem u Vašendy asi před měsícem a vše naprosto v pořádku, cena slušná, přístup perfektní Rozhodně tam příště pojedu znova... Citovat
Garfield Odesláno 13. květen 2007 Odesláno 13. květen 2007 Jo jo, taky se přidávám s chválou. Navíc je to jeden z mála servisů, kde umějí nejen vyměňovat díly, ale i OPRAVOVAT AUTO. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.