Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Řekněte mi,kdo z kluk ve věku 23 let by přemýšlel,jakou 405 si koupí příště:D

O tom bys mohl přemýšlet třeba zrovna ty, jestli vyměníš 405-I za 405-II či jiný vůz :D Kdyby byla někde v nabídce 405 break ve stejný výbavě, kterou mám a novější, dost bych o ní uvažoval, to si piš...

Odesláno

Ja bych taky vyměnil za novější typ 405 s turbem je super auto a mam rad její tvary.A ta spotřeba, když stím budu jezdit jak s traktorem tak si veme 7.No jo kdyby nebyla ještě tak stará:super

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Řekněte mi,kdo z kluk ve věku 23 let by přemýšlel,jakou 405 si koupí příště:D

Pokud bych měl 405 třeba v 1,6 benálu a to auto se mi líbilo, byl s ním spokojenej, klidně bych se poohlížel třeba po nějakým míčku s v lepším stavu, novějším, míň nalítáno.

Mám ale 205 GTI, tam už vejš moc jít nemůžeš, max. T16tku, ale tu si nechám na čas, kdy vyhraju nějaký miloše

Odesláno

MPavel: to je přesně můj případ, je schovaný v garáži (třeba bych ho nabídl i s garážovým stáním;). Jenže já takhle vidím že buď můžu mít nějaké peníze (malé přihození na bydlení)

a nebo zamilované auto které ztácí každým dnem na ceně, ač vzacné. A já tohle dilema nemůžu rozřešit:(

V tom případě bych se autí nezbavoval když může být schované v garáži. Hezky bych si ho vydržoval...

Co se týče té laťky. Coupátko mi jí nasadilo též dost vysoko. Mam ho taky se slušnou výbavou na kterou jsem si velice rychle a rád zvykl a ten vzhled... :)

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

MPavel: to je přesně můj případ, je schovaný v garáži (třeba bych ho nabídl i s garážovým stáním;). Jenže já takhle vidím že buď můžu mít nějaké peníze (malé přihození na bydlení)

a nebo zamilované auto které ztácí každým dnem na ceně, ač vzacné. A já tohle dilema nemůžu rozřešit:(

V tom případě bych se autí nezbavoval když může být schované v garáži. Hezky bych si ho vydržoval...

Co se týče té laťky. Coupátko mi jí nasadilo též dost vysoko. Mam ho taky se slušnou výbavou na kterou jsem si velice rychle a rád zvykl a ten vzhled... :)

:xvul Ještě by to chtělo motor :D

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: MPavel

:xvul Ještě by to chtělo motor :D

Taky píšu, že toto coupátko si nenechám... 3.0 je na řadě příště... :roker:cool:

Odesláno

Jj, to chce.

To Art: takže neprodávat, pokud Tě to auto ještě neomrzelo a je to pořád Tvůj mazel, tak se ho nezbavuj. Kdyby sis to ale někdy rozmyslel, tak Ti od něj příští rok pomůžu :D

[upravil dne 21/3/07 Vertex]

Odesláno

za 100 to podle me neprodas. Nech si to, nestoji to vubec za prodej, nechat a mit bud jako konicka druhe auto - jen obcasne vylety, aby te to nesezralo, a jako pracanta si koupit jine auti novejsi a mensi motor hlavne ze :)

Odesláno

Děkuji jsem rád, že máte povětšinou stejné cítění. Slíbené foto přidávám, a na pár dalších jsou odkazy (snad budou fungovat). Já se jen obávám pomíjivosti :-/ (jenže to je asi u všeho..)

Vertex: vše moc hezky napsaný :)

Možná to nechám nějak neuzavřené a uvidím..

IMG_1127.JPG

http://sweb.cz/x.art/IMG_1129.jpg

http://sweb.cz/x.art/IMG_2222.jpg

http://sweb.cz/x.art/IMG_1119.jpg

http://sweb.cz/x.art/IMG_0433.jpg

http://sweb.cz/x.art/IMG_1121.JPG

Odesláno

To Art: přesně jak říkáš, nech to neuzavřený, ještě ho přes léto hýčkej a pak uvidíš

Fotky jsou nádherný, je to úžasný auto :potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 22/3/07 Vertex]

Odesláno

no krasne auti, je to asi tmavemodra ze ? Ty okna k tomu docela pasujou, pekne kola. Mas hodne novy rocnik, cili auto neni az tak sesle casem a kilakama, takze to neni zas tak stara plecka do ktere budes muset sypat prachy.

V ostrave na autoburze jsem pred lety, jeste nez jsem si koupil svoji 605, tj. tak 3-4 roky zpatky videl 605 v trilitru, najeto mela kolem stovky a zvenku ten lak vypadal, ze sotva vyjela z fabriky, proste ani skrabnuti, zevnitr taky pekna. A ten borec ji prodaval za 80 klacku... rok nevim

Odesláno

JJj je to ten stroj co se pákrát oběvil na Džbáně... a je to krasavec....

P.S a když budeš moc... tak tohodle krasavce si nech... je to škoda to prodávat... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...