Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Má prosím někdo zkušenosti s fóliemi na skla?

Chtěl bych si nechat zatmavit skla, ale nevim kde a hlavne nemám představu za kolik.

Dejte někdo ňáký ECHO.

Díkes

[upravil dne 11.3.07 Jerome]

Odesláno

ja som to mal na starej 307 a dám si to aj na túto novú mal som celé auto okrem predného samozrejme. predné boli najbledšie zadné bočné najtmavšie a zadné o odstien svetlejšie od zadného boku :) vtedy som mal tmavomodrú metlu a vizeralo to neskutočne pekne :D

Odesláno
Původně zaslal: Minooo

ja som to mal na starej 307 a dám si to aj na túto novú mal som celé auto okrem predného samozrejme. predné boli najbledšie zadné bočné najtmavšie a zadné o odstien svetlejšie od zadného boku :) vtedy som mal tmavomodrú metlu a vizeralo to neskutočne pekne :D

Ja mam radsi stejny odstin na vsech sklech, samo krome celniho ( pozn. pro PCR :D:D:D ), ale pruh na celnaku by se celkem siknul.

Uz se nemuzu dockat, az to tam bude.

Odesláno

Mám na kombajne fólie na zadných oknách /zadné dvere 2x, zadné sklá bočné kufor 2x, zadné dvere - 5-te/ s certifikátom.

Cena 4.100,-Sk vrátane DPH a osvedčenia.

ŽILINA - slovakia - europe /možno?/:roker

Odesláno

no ja som platil celkom 4800Sk ten píkep čo som si to dal k nemu robiť je síce o niečo drahší ale mám istotu že to je spravené na 110%, tiež som mal certifikát ale len na tie zadné toš predné sú neni povolené :)))) ale pežot má predné okno altertické či jaké to tak to sa ani nezdalo že v predú sú folie :)

Odesláno

Nechal jsem si také dát fólie.Jediné co neudělali je zadní okno.Objel jsem už dva servisy a nejde jim to.Prý to okno je moc zaoblené, jak na výšku tak na šířku.Tak nevím jak dál.Nedělali to někomu už v okolí České Lípy??

Odesláno

to je divny,ze ti ho neudelali??zrejme si neverili!ja to mel na 406 sedan,zadni je taky zaobleny,navic je to sedan a je k tomu pristup jak k penezum,ale mel jsem to super!v Liberci od Schona,folie Lumix/myslim/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...