Přejít na obsah

Jerome

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Jerome's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jerome

    Fólie na skla

    Myslim, ze velmi vecna otazka Ta cena by me taky zajimala.
  2. Jerome

    Fólie na skla

    Ja mam radsi stejny odstin na vsech sklech, samo krome celniho ( pozn. pro PCR :D:D ), ale pruh na celnaku by se celkem siknul. Uz se nemuzu dockat, az to tam bude.
  3. Jerome

    Xenon

    Asi se to tu zrejme probiralo, ale nikde jsem to nenasel... Mam na mysli instalace xenonu do norm. svetel. Prosim i o odkaz, pokud nekdo vite, kde to najdu. Dik
  4. Jerome

    Hlučné pneu ?

    Nevim, jestli to budes davat k P, ale připrav se na to... je to takova mrtvice pro penezenku. Nicmene jsem se vcera dostal na dalnici ( myslim po servise ) a zacalo mi okolo 130 vibrovat rizeni ... mam horsi zimaky, ktery zrejme prehazeli v servisu a je to fakt znat.
  5. Jerome

    Výhřev sedadel

    Zajímavý info ... dej vědět víc
  6. Jerome

    Výhřev sedadel

    Už jsem si dělal naděje, ale jak to tady čtu... Holt se bez toho budu muset obejít. Nicméně ještě prubnu \"profíky\" a pak dám vědět.
  7. Jerome

    kola???

    Já myslím, že je to zn. AZEV Kámoš má hodně podobný.
  8. Jerome

    Fólie na skla

    OMLOUVÁM SE - VYHLEDÁM
  9. Rád bych dodal orig. výhřev sedadel do mojí 307. Víte někdo JAK a za KOLIK? Chtěl jsem mít představu, než půjdu optat se do servisu.
  10. Má prosím někdo zkušenosti s fóliemi na skla? Chtěl bych si nechat zatmavit skla, ale nevim kde a hlavne nemám představu za kolik. Dejte někdo ňáký ECHO. Díkes [upravil dne 11.3.07 Jerome]
  11. Jerome

    Hlučné pneu ?

    MEL jsem stejny problem - prostorové hučení, ale delalo to pouze pri studenym motoru... Bylo to těsně před 120.000 km garancí, kde se mi měnilo spousta věcí ( kap., spojovačky, ňáky ty čepíky, rozvody atd. ) Po servisu uz to nedela!
  12. Jerome

    Přesnost palubního počítače

    NO... je pravda, že NĚKDY se na PP a spotřebu radši nedívám... protože by mi pak asi peněženka pěkně nafackovala :D:D ALE CO... hlavní je, že nás baví řídit ty naše PAŽÓTY, ne? \"VONO to ve finále zas až tak horký nebude...\" Sorry za trochu
  13. Jerome

    Čtrnáct barviček 307ček

    A taky základní modrá ( omlouvám se, ale název nevím ) Protože MODRÁ je ČUPR [upravil dne 11.3.07 Jerome]
  14. Moje spotreba taky celkem ujde - dlouhodoby prumer okolo 7,3l/100km ( benzin 1.6 16V v Breaku ). A ted po 120.000 km garanci... ( menilo se snad uplne vse ) mam pocit, ze mam new CAR Skoda jen tech vysokych otacek na dalnici ( okolo 130 ) - nekdy to dost otravuje ( kdepak ty frantici asi udelali chybu... )
  15. Jerome

    Rada jak získat manuál na P307

    Mnohokrát děkuji za MANUÁL... Vše funguje. :potlesk:potlesk
×
×
  • Vytvořit...