OK406 Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: Neon Já bych jí nepomáhal... 1) lidi by si mohli myslet, že mám nějaké postranní oumysly 2) anebo je to nějaký šmééé a bude to maskovanej týpek a dal by mně zavyučenou a to bych opravdu nerad ... Skrytá kamera :myslim:myslim:D:D:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Skrytá kamera :myslim:myslim:D:D:D:D:D Přemejšlim, kde jí asi tak skrejvá. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Neon Já bych jí nepomáhal... 1) lidi by si mohli myslet, že mám nějaké postranní oumysly 2) anebo je to nějaký šmééé a bude to maskovanej týpek a dal by mně zavyučenou a to bych opravdu nerad ... Skrytá kamera :myslim:myslim:D:D:D:D:D Spíš skrytej bubák:D Citovat
Pata Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 mno a jeste tmavovlaska... :mrk:mrk asi bych ji kouknul na vahu vzduchu :mrk:mrk vendulko co mas proti vesnicanum? :myslim:myslim Citovat
aka Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Ja proti nim nic, oni proti mne vetsinou vidle:bojim:bojim:bojim:D Citovat
aka Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 A on je v tom rozdil?:myslim ale ja nekousu:D:D Citovat
Neon Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: Pata aka: velky Si pleteš slova velký a zanedbatelný, ne?? :D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 2 Aka & Neon: Hele, kazdej nemuze bejt z Praheeee, bo by to pak byla strasna nuda! Citovat
Devilstorm306 Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Původně zaslal: aka sem vetsinou byla sokovana jakymi \"auty\" se tam jezdi, ze na studium obleceni tech ridicu mi nestacila pozornost(a ze sem z praheee zvykla na ledacos!):D a vubec, vzdyt vis, ze ja jsem zcela zkazena prazka, co je furt nekde v lufte....... A jakými auty jezdili? Nebo tě šokovalo, že kluci z vesnice jezdí 306 S16 Citovat
aka Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 ferda: hlavne by se to do tej prahee prece vubec neveslo! devilstorm: az budou vsichni kluci z vesnice jezdit 306 S16, stehuju se taky na vidlakov, staci?:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.