Aluška Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Chápu, že se vám to líbí, ale 2x by to tady na fóru snad být nemuselo . Citovat
Oliver Riedel Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Jéje,tak to mě nenapadlo se podívat i model 307:DTak to se omlouvám,ale na hezké věci se člověk snad rád podívá dvakrát:mrk Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Nemáte něco hezčího?? :D [upravil dne 6/3/07 Aluška] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Aluška:Já nic hezkého nehledal,to mi tam skočilo samo:D Citovat
tutman Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: jozefsv urcite hlada kde sa tankuje palivo ne něco ji tam zasyčelo:D pak z toho vznikne toto: to už se snad alušce bude líbit:myslim Citovat
Aluška Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: tutman Původně zaslal: komisar Původně zaslal: jozefsv urcite hlada kde sa tankuje palivo ne něco ji tam zasyčelo:D pak z toho vznikne toto: to už se snad alušce bude líbit:myslim To je už lepší, ale pořád to není ono .... Citovat
Driver Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: Aceman206 Pěkná práce Já ti dám pěknou práci, se zeptám Jitky co by ti řekla na takovouhle pěknou práci :D Citovat
Ajdamek Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 A s čím mám pomoct? Já nejsem mechanik No možná, kdybch se snažil Citovat
Kurt Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: Ajdamek A s čím mám pomoct? Já nejsem mechanik No možná, kdybch se snažil Předpokládám, že jí to vcuclo šaty a teď je hledá. Citovat
Kurt Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: aka Kurte? To se stava casto?:o:bojim To já nemůžu vědět - my vesničani přece jezdíme v teplákách! Citovat
aka Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 a teplakum se to nestava? a fakt jezdej vidle v teplakach?:myslim Citovat
Kurt Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: aka a teplakum se to nestava? a fakt jezdej vidle v teplakach?:myslim ee, tepláky mají gumu a ta drží Jako jsi nikdy neviděla v čem se na venkově jezdí? Vytáhni patky z Praheeee a budeš čučet! Citovat
aka Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 sem vetsinou byla sokovana jakymi \"auty\" se tam jezdi, ze na studium obleceni tech ridicu mi nestacila pozornost(a ze sem z praheee zvykla na ledacos!):D a vubec, vzdyt vis, ze ja jsem zcela zkazena prazka, co je furt nekde v lufte....... Citovat
Neon Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Já bych jí nepomáhal... 1) lidi by si mohli myslet, že mám nějaké postranní oumysly 2) anebo je to nějaký šmééé a bude to maskovanej týpek a dal by mně zavyučenou a to bych opravdu nerad ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.