Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem tam zašel a oni podle roku výroby a motoru poslali kryt motoru. Jen tu desku zespodu. Šrouby jsem nějaké našel v garáži, v tom krytu byly již nějaké díry,ale ty sem převrtal a přišruboval, je to operace cca na půk hodiny,hodne zdaru

Odesláno

Já tam měl ten origo ten papundeklovej nebo jakej ale ten jsem rozštípal o kus ledu který spadl ze zástěrky náklaďáku a já se už nestih vyhnout a koupil jsem novej a bez problémů jsem ho přišrouboval je to hned

Odesláno

Chtěl bych si ten kryt taky koupit, ale mám obavu, jestli by to neovlivnilo chlazení motoru, když tam původně ten kryt nebyl. Mám motor 1,9 td. Změní se teplota :myslim??

Máte s tím někdo zkušenosti?? Díky za každou odpověď :papa

[upravil dne 7.3.07 pavel.happy]

Odesláno

Mám hatchback,r.v. 2000 1.4 benzin a nemám ten kryt pod motorem.Zjišťoval jsem v servisu Peugeotu jestli je tam original z výroby a prý ne.Dávali se na naftu.Jedině tu desku sehnat a upravit.Neni špatný to tam mít na zimu.

• O 4 roky později...
Odesláno

Já ho tam na combíku 1.4 b taky nemám a řešit to nebudu. Neměl jsem ho ani na feldě a jezdil jsem každý den do práce 30km i v zimě a žádná újma mě nepotkala. Při montážní práci třeba na výfuku mě alespoň nezdržoval :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...