Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čtrnáct barviček 307ček  

1. 1. Čtrnáct barviček 307ček

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Tak na to koukám - chybí i zelený Sherwood :aut Bohumile co ty na to ?

No, chybí, :grr , ale na druhou stranu kdyby tam měly být všechny barvy včetně odstínů, byl by to pěkný seznam. Hlasovat ale bohužel nemůžu.:mrk:mrk:P:P:P:D:D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Sedá Cérianthe :super

Při výběru jsem šel po cevene Lucifer, ale nebyla :(, takže jsme vybrali usedlejsi sedou. Ale naramna spokojenost. Mam ji od 3/2007 a kdyz ji vidim, nemuzu se odtrhnou :aut ocima.

Je to skvele auticko - laska na prvni pohled.

Odesláno

tak jsem koukam jediny kdo ma montechristo :) videl jsem model pred faceliftem v teto barve, ale byla trosku jina, ne takova "drava", spis takova matna. po faceliftu ma uplne jiny grady :super

foto kousek od Monaca ;)

monaco.jpg

straphael.jpg

[upravil dne 3/7/07 petr307]

• O 3 roky později...
Odesláno

Díky za anketu,

dlouho jsem nevěděl jak se jmenuje odstín na mém autě teď už to vím \"Modrá Montebello\". Hledal jsem to na internetu i stránkách Peugeotu a bez úspěchu. :)

Zajímala by mě však jiná věc. Používá Peugeot jako základovou barvu bílou? Vrtá mi totiž hlavou jedna věc.

[upravil dne 1/10/10 od Lví-ček]

Odesláno
Díky za anketu,

dlouho jsem nevěděl jak se jmenuje odstín na mém autě teď už to vím \"Modrá Montebello\". Hledal jsem to na internetu i stránkách Peugeotu a bez úspěchu. :)

Zajímala by mě však jiná věc. Používá Peugeot jako základovou barvu bílou? Vrtá mi totiž hlavou jedna věc.

[upravil dne 1/10/10 od Lví-ček]

kto hlada ten najde

http://www.forum307.com/couleurs-peugeot307.php

http://www.forum307.com/viewforum.php?f=23

Odesláno

Ahoj robozv,

asi jsem to napsal blbě. S tou bílou barvou by mě zajímalo jestli to používá Peugeot jako základovou barvu(pod nejvrchnějším lakem) než to přestříkají na Metalickou barvu atd.

U levého pantu pátých dveří se mi totiž objevil slabý proužek bílé (když jsou otevřené dveře pant překrývá hranu střechy, kde je třetí brzdové světlo) je mi divné, že by se to takto samovolně odlouplo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...