Přejít na obsah

Berilac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

Vše od uživatele Berilac

  1. Berilac

    406 - kupim

    Asi som to napisal dost spatne, ale potrebujem auto, ktore zoberiem na nahradne diely... takze ideal by bolo 2.0 HDi
  2. Zdravim, v sobotu som rozstrelil svoju 406ku, neviete niekto o 406 na predaj s novym faceliftom... Moze byt aj vzadu burana alebo z anglicka.
  3. Berilac

    Klima

    To sice jo, ale uz by som fakt chcel mat pokoj, nech to stoji co to stoji, tak aj komplet vymenu celeho systemu klimy. Predtym na 307 som mal manualnu klimu a kym som nenabral retarder tak, ze som urval trubku tak fungovala v pohodicke... po oprave taky... takze som z toho mimo
  4. Mozno je to uz niekde tu riesene, ale nepoznate niekto nejaky dobry servis kde mi konecne spravia klimu. Vymenene trubky - po mesiaci klima znovu nefungovala, vymeneny chladic - po 2 mesiacoch klima znovu nefungovala. Uz neviem co robit, a v tomto horku v ciernom aute sa fakt vydrzat neda. Prosim o radu ak mate niekto dobre skusenosti. diky.
  5. Berilac

    Electronic Ignition Failure

    Takze bol som na diagnostike, zistilo mi to ze je porucha v obvodu zhavicu... tak som nechal vymenit zhavice. Auto slo v pohode, dnes rano som nastartoval a siel na benzinku, kde som natankoval a hned potom mi zase motor nenaskocil. Takze uz fakt neviem co to moze byt.
  6. Ahojte, dnes rano som svojho milacka nenastartoval - palubny pocitac mi hadze tuto hlasku: Electronic Ignition Failure a na pristrojovke svieti oranzova kontrolka s klucom. Motor nestartuje ani pri startovani cez kable a starter funguje v pohode. Vcera som ujel cca 400 km a uz vcera mi auto trochu \"blblo\" obcas stracalo otacky a tachometer mi ukazoval sialene rychlosti. Neviete niekto poradit co mam spravit, alebo kde by mohla byt zavada ak s tym niekto ma skusenosti. Ak uz niekde je odpoved na tomto foru tak mi prosim poslite link. Dakujem
  7. Zdravim, nevedeli by ste mi poradit, alebo nema niekto na predaj motor 2,0 HDi 80 Kw. Do 406 rocnik 1999??? Moj motor sa odporucal do vecnych lovisk takze zhanam novy. Diky za odpovede.
  8. s vytekajucim olejom nedavno. Tiez som o tom pisal na foru ale nikto sa neozval. Ale u mna to nastastie nebola hlava, ale len tesnenie. Ale aj tak, som treti tyzden bez auta, lebo kym mi pretlakovali hlavu ci je ok atd, su s tym strasne problemy.
  9. Berilac

    Vytekajuci olej

    OK tak to by mohol spravit admin, lebo fakt neviem jak sa tu mazu prispevky, ked je nemozne zmazat prvy prispevok
  10. Zdravim, neviem ci sa to tu uz niekde preberalo, ale mam problem, vyteka mi olej, teda vytiekol mi uplne a cela lava strana motoroveho priestoru je od oleja. Viem, ze to moze byt praskle tesnenie, ale nestalo sa nieco podobne uz niekomu, aby som aspon vedel kolko ma to moze stat, a cim to vlastne je. Diky za vsetky odpovede. Inak je to 2,0 HDi 110k
  11. Zdravim, neviem ci sa to tu uz niekde preberalo, ale mam problem, vyteka mi olej, teda vytiekol mi uplne a cela lava strana motoroveho priestoru je od oleja. Viem, ze to moze byt praskle tesnenie, ale nestalo sa nieco podobne uz niekomu, aby som aspon vedel kolko ma to moze stat, a cim to vlastne je. Diky za vsetky odpovede. Inak je to 2,0 HDi 110k
  12. Berilac

    kryt motora

    A nemate niekto kompletny kryt motora, kupil som 406, ale kryt tam chyba
  13. Berilac

    ,,Home,,výroba mračítek

    Hm vam sa pacia mracitka???
  14. Mne sa paci ten predok, nie ten zadok. Ja som zatim len zhanal svetla. Inak pre info ten bodykit cely stoji 900 Eur a asi sa stejne vyraba na 406 pred faceliftom.
  15. A neviete niekto nieco podobne ako tie whole clear svetla ale na model 99-04? Nieco podobne ako je na tejto kraske: http://www.tuning.fr/ts_shop/tsimages/products_big/0605/406v.jpg
  16. Berilac

    Nove upravy na me 406 =o)

    Hm tak mne sa tam tie pruhy tiez moc nepacia... Tuning na 406ku sa da robit fakt len elegantne, decentne a toto mi pride dost pubertalne... Ale zase ak sa to paci Tebe tak si do toho nenechaj kecat, hlavne ze Tebe sa v tom dobre vozi. A ze sa v tom aute citis dobre. A nenechaj si nahovorit, ze to je tuzing... tuzing pre mna znamena nieco o dost ine ako pekne spravene auto... aj ked tam ma pasy. Jednoducho nikdy sa Tvoja kara nebude pacit kazdemu.
  17. 890 len za pochromovanu masku?
  18. Berilac

    Hlucna klima

    Hm tak to podla mna mohlo byt menene asi mesiac dozadu pri pravidelnej kontrole... ale moze byt, ze to nevymenili, skontrolujem.
  19. A kde sa tie svetla montuju?
  20. Berilac

    Novy zpusob otevirani dveri

    OK, takze tieto dvere nie su ziadna novinka... Tento koncept sa objavil v autach mitsubishi - myslim ze to bolo Mitsubishi HSR concept car na konci 80tych a zaciatku 90tych rokov... To auto je mozne vidiet vo filme Bozska Relikvia 2 (stary film s Jackie Chanom)... Mitsubishi HSR concept bolo male auticko - nieco na sposob Hondy CRX tretej generacie - targa a system dveri bol presne taky ako je uvedeny vo videu... Kazdy asi ma predstavu preco sa to nepodarilo s vyrobou... Bezpecnost tych dveri je minimalna.
  21. Berilac

    Hlucna klima

    OK Sahary idu obe... zistil som co je asi dovod... Motor ked je vyhriaty na prevadzkovu teplotu to nerobi... robi mi to len vtedy ked je sice uz zohriaty, ale nie dostatocne... aspon dufam, ze to je tak... lebo ked som to skusal vecer po hodine jazdy tak mi to nespravilo... ale skusal som to kratko, este poviem viac, ked to skusim na dlhu trat.
  22. Berilac

    Chip by Vector

    Hm, tak to je fakt spatne... preco vobec nieco taketo ponukaju?
  23. Berilac

    Hlucna klima

    No nedival by som sa na kapalinu, myslel som to tak, ze som ju nemenil... neres co nepali ale jo podivam a zreferujem zajtra
  24. Berilac

    Hlucna klima

    Klima chladi perfektne 18 stupnov v lete a je pekne chladnucko, auto mam mesiac a tak som zatial nepozeral stav kvapaliny v klime, ale nemyslim, ze by to bolo tym, kedze chladi aj hreje v pohode. Len ked topim tak je to hlucne.
  25. Berilac

    Hlucna klima

    Stejne problem je v tom, ze ked dam klimu na chladenie je to v pohode ide to tichucko, problem nastane ked klima ide na viac ako 23 stupnov.
×
×
  • Vytvořit...