Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To citron1 : jo jezdím, kromě toho blbýho startéru jsem s tím autem za ty čtyři roky co s ním jezdím neměl jedinej velkej problém, jen pár maličkostí jako vymlácenej zámek u pravých dvěří a proraženej tranzistor co ovládá ventilátor v interiéru. A táta ho měl cca 5 let předemnou a jediný co se mu na něm podělalo byl ztuhlej kloub na řízení, ale to se opravilo. Do teď to auto bylo spolehlivý, tak proč bych s ním nejezdil...

To Hafity : do Chomutova je to maličko z ruky, jsem z Prahy... ale moc děkuju za nabídku.

Jestli nebude nabídka od někud blíž, tak si asi ud+lám služební cestu do chomutova :-)

Odesláno

Vono se to dá i poslat. Už jsem posílal i na Slovensko hlavu na Mitsubishi a vstřikovací čerpadlo na BX TD. Bylo to sice krkolomný, ale šlo to.

Odesláno
Původně zaslal: citron1

cože rok výroby 1985? To maš 22 let starý auto a chceš ho opravovat? No já nevím koukni do annonce ale fakt s tým autem ještě jezdíš?

Ty si myslíš, že má každý na nový auto? A nebo bohaté rodiče, kteří by mu koupili nové auto?? Ale i nové auto je více poruchové např. 407 než 205. Nerozumím tvému příspěvku. To se chceš povyšovat nad jinými, kteří mají staré auto a jsou s ním 100% spokojeni?? Jako že ty jsi něco lepšího než ostatní? Zamysli se prosím tě nad sebou, než něco napíšeš. Ať neuděláš víc škody než užitku. :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:grr

Odesláno

Souhlas s OK 406! Pokud to není shnilá popelnice, tak proč to neopravit, když je to jinak spolehlivé? A 205ky jsou jednoznačně držáky. Samozřejmě záleží na údržbě.

Odesláno

A co v Butovicích, tam startér nemají? Nebo na Kladně u Q1? Pokud si pro něj přijedeš, tak ti ho i vyměním. Ještě aby nedošlo k nedorozumění, je to ten jugoslávskej startér, tuším že se zove Iskra. Dával jsem ho kámošovi do 309 1,4, než jsem dal do kupy to jeho Valeo. Nevím, jak kdo má zkušenosti s těma Iskrama.

Odesláno

No na Butovickou jsem se ještě nekoukal, a toho citrona neřešim... :-) Původní startér co tam mám (a je nefunkční ) je Valeo. Na 205ky jsou ty startéry všechny stejný? Aby mi tam pasoval.... Od nějakého mého známého jsem dostal radu, abych si sehnal z 205ky diesela, že má prý větší výkon, myslíte že je to pravda?

[upravil dne 10/2/07 MartyAA]

Odesláno

1,4 je motor typu TU, kdežto diesel je motor typu XU. I kdyby to šlo, proč dávat dieselovej startér do benzína? Pokud je tam ten, co tam patří a je v pořádku, tak přeci bohatě stačí!

Odesláno
Původně zaslal: citron1

cože rok výroby 1985? To maš 22 let starý auto a chceš ho opravovat? No já nevím koukni do annonce ale fakt s tým autem ještě jezdíš?

Kvalitu není potřeba měnnit.. Tuhle jsem viděl a svezl se v 205 1,8D 1986 a mela nalitano pres 880tisíc.. převodovku prej dával na 240 5kvaltovou protože byla jen 4.. Ale i tahle už měla fakt dost.. Leč stále jezdí a hravě se vejde do pěti litrů..ukaž mi jiný takový auto do dvaceti tisíc. :aut

Odesláno

Jejda! Motor XY je ještě monoblok! Čoveče tak to si nevzpomínám jestli tam pasuje z TU, nebo z XU, nebo jestli tam vůbec pasuje něco jiného, než originál. No dneska se chystám do dílny na otočku, tak se na něj mrknu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...