Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stabilizační tyčky

Recommended Posts

Guest Mišina
Odesláno

Nazdárek

Koupil jsem si peugeota 406, nový model, ovšem potřebuju vyměnit stabilizační tyčku u pravého předního kola a nechce se mi v servisu dávat za výměnu 500 Kč. Můžu to udělat normálně když auto zvednu heverem na té straně a vymontovat jí?? nebo jak se to dělá poraďte jsem začátečník co se týče peugeota

Odesláno

Ja bych to sice doporucil to umistit do sekce Servis . Ale teroroticky by to melo jit , jen bych byl opatrny lehat pod nejaky hever , jenhorsi je kdyz ti nepujde sundat matka to se pak musi odrezavat . Take se pri koupi podivej jestli v sade je i nova matka, popripade si ji hned kup.

Odesláno

Akorát napiš jestli se ti to podaří s tím heverem. Když zvedneš jednu stranu, tak stabilizátor a tyčky budou dobře napjaté, bude se ti ti těžko dělat. Lepší by bylo mít auto symetricky - na jámě.

Odesláno

jj, ja taky pri vymene zvednul celej predek, jak pravou tak levou stranu najednou, klicem a imbusem to neslo ani po prostrikani uvolnovacem, takze prisla na radu flexa a tou to slo naaadherne :) je vyhoda ze tam je dost mista

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...