Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarek vsem,

tak mi dnes jiny \"ridic\" pokrtil auti. V cca 15:50, kdy jeste celkem snezilo na cca 10cm ujezdeneho snehu to do mne zezadu napral asi ve 30km zavodnik ve Fabce, na hlinach, ale letnich./vzdycky jsem si myslel, ze hliny staceji :-)/Nastesti mam tazny /to je KO/takze to zadek celkem obstojne ustal, hodil mne na bok autobusu, ale to jsem ustal ja a vyhnul se, takze auti krom zadku OK. Je v trapu naraznik, ale hnuly se 5 dvere tak o 5 mm do strany, zitra si jedu na policajty pro papir pro pojistovnu. Pan mel takovej napad, ze mi da 5000 a nechame to byt, kdyz jsem odmitl, tak chtel odjet, zacal se na mne sapat, at mu koukam autem popojet, ze specha a ze se o zadnou skodu nejedna, tak jsem jej posadil do auta a delal mu spolecnost nez prijeli policajti. Jinak, pneu Brillantis - na vode asi neni spatne, ale led a snih mu fakt nesvedci. Policajt rikal, ze mam smulu, ze s pneu nic nenadelam, at jsem rad, ze to takhle dopadlo. Kdyby se pan vic cukal, tak jeste dostal po tlame.Blabolil, ze to auto s tim ABS fakt vubec nebrzdilo, ze ABS potrebuje take pneu mu nejak nedochazelo. Jsem rad, ze prisel o naraznik, oba chladice a svetlo, treba se mu rozsviti. Videl mne pres 60m, policajti to merili, jel jako kreten.Tak vsem preji, at se s timto typem ridicu potkavaji co nejmene. J.

Odesláno

na ty nosniky bych se taky podival, urcite s nima neco bude.

to je to same, ze se po dnesku musim podivat na zadni zaveseni... i kdyz to byla jen hromada hliny....

[upravil dne 24/1/07 Marlin]

Odesláno

to je právě problém tažných,nic zpočátku není vidět :grr

jinak přeji pevné nervy při jednání s pojišťovnou (hlavně že se nikomu nic nestalo)

Odesláno

Pata: Nechce to odvahu, to chce vymytou mozkovnu :grr

jakoubek: Hlavně, že to odnesly jen plechy a ne něčí zdraví, ať je autí v pohodě a pojišťovna vstřícná :super

Odesláno

Myslím si, že jsi udělal dobře, že ji ho nenechal odjet, že se ti ho podařilo blba vydržet s ním do příjezdu hlídky PČR. Samozřejmě, že je to jeho vina, jelikož měl přizpůsobit rychlost stavu a podmínkám vozovky. To že měl letní pneu je jeho chyby a je to třeba uvést do protokolu o DN. Ale i to, že chtěl z místa DN ujet a nevyčkat příjezdu PČR, jak u ukládá zákon. A myslím že těch 5000,-Kč by bylo málo. Jo, kdyby dal 50 000,-Kč, tak to by byla jiná. Tak ať ti všechno dobře dopadne, jak s pojišťovnou, tak s opravou auta. Hlavně, že to bylo bez zranění.:papa

Máš nějaké fotky?

Odesláno

Svym zpusobem o nic nejde, jedna se pouze o plechy, nakonec ani o ne moc ne, spise mne sere, ze ten blb po oprave dal bude jezdit nejspis na letnich a muze i nekoho sejmout vic. Vina to jeho je, ani se moc necukal, ale behani s tim mit budu. :-( Stat se nekomu neco na zdravi, tak jsem jej umlatil... policajty bych samozrejme nevolal a opravu si zaplatil sam :-) Smutne je, ze takovejch jezdi na silnici celkem dost, vsichni si myslej, ze se jim to stat nemuze. Zitra jdu do pojistovny, uvidim, vadi mi to behani :-( J. fotky muzu poslat pouze mailem.

[upravil dne 24/1/07 jakoubek]

Odesláno

Taky mě dnes postrčil nějakej dědek se 120cou.naštěstí sem si ho včas všiml,takže sem se rozjel a dědek se jen zlehka opřel.samozdřejmě že měl letní cca 2mm vzorek.tak sem ho vy*rcal tak,že měl normálně strach jet dál.

Odesláno

dneska jsem jel po dvouproudovce do stonavy a proti mne nakladak s vlekem, ktery predjizdel do kopce osobni auta!!!! a pak ze jsou ty smrtaky... neskutecne:grr

Odesláno

NAŠTĚSTÍ máš tažný??? Přesně naopak máš pěknou smůlu, že máš tažný, bez něj by to totiž nadělalo menší paseku na autě, a platba od pojišťovny by byla stejná nebo větší. Tomu říkáš \"naštěstí\" ?

Odesláno
Původně zaslal: @re

dneska jsem jel po dvouproudovce do stonavy a proti mne nakladak s vlekem, ktery predjizdel do kopce osobni auta!!!! a pak ze jsou ty smrtaky... neskutecne:grr

To víš, to jsou Ti profesionální řidiči... Od té doby co začal padat sníh už jsem jich pár po příkopech potkal...

Odesláno

Ja mel vcera tez \"prijemny\" zazitek: Jel jsem za pani ve Fordu Ka, ktera mela jak jinak nez letnaky. Vsechno docela dobry, nez prisel kopec a na jeho vrcholu stopka....

Pani vyjela, zastavila, rozhlydla se no a kdyz se chtela rozjet, tak prez rucku a poradne slapnout na plyn... takze ji to zacalo hrabat a auto zacalo couvat. Jeste ze za mnou nic nestalo, rychla jsem tam soupnul zpatecku a couval taky, sice jsem toho moc nevidel a malem zkoncil vedle silnice, ale porad lepsi nez s Ka-ckem v cumaku. :)

Odesláno

na letních vyjedu víc než většina aut na zimních :aut:aut:aut - vyzkoušeno na uježděném kopci u nás před barákem - do provozu vlítnu až dneska přezuju na zimní :roker:roker

Odesláno

Bohousi - s tim trochu nesouhlasim u 4x4 ti na letnich ujede zadek drive , na ujezdenem snehu vyjedes ale jak mile se obevi trochu cestvy snih tak do kopce nemas sanci , proste zatek nedrzi stopu a ujede doleva nebo doprava.

Odesláno

Oddie, vim, ze to neni zadna vyhra, ale na stolici to vytahnout pujde, je chycena podlaha v kufru, nosnik podelny je natrzenej, pricnej se nehnul, pouze se o cca 2mm promacknul v miste uchyceni tazneho, souosost je OK, byl jsem uz v Barumu na kontrole,byla to slusna racha, mohlo to dopadnout hur... :-( S pojistovnou to neni zadna velka vyhra, odecitaji amortizaci, tak uvidim, jak to dopadne. Jedno mne stve, auto je bez much, malo najeto, znam jej uz skoro 5 let, to je jedinne, co mne stale jeste odrazuje od prodeje, uvidim, zda pujde pryc, nebo zda si jej necham. Je bez vuli, klepani, proste OK, pouze ten blbec :-( J.

Odesláno

No, a kdyby tam to tažné nebylo, tak je zadní nárazník na s*ačky (ten je na vyhození stejně, takže to je fuk), na vytažení zadní čelo, ale nosníky zůstanou OK. A to je právě ten rozdíl. Mnohem lepší práce, a ocenění od pojišťovny přinejmenším stejné.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Bohousi - s tim trochu nesouhlasim u 4x4 ti na letnich ujede zadek drive , na ujezdenem snehu vyjedes ale jak mile se obevi trochu cestvy snih tak do kopce nemas sanci , proste zatek nedrzi stopu a ujede doleva nebo doprava.

V neuježděném sněhu to krásně klouzalo i na rovině, ale tam jsem nic nezkoušel a honem zpátky do garáže. Kolečko kolem baráku mě stačilo a teprve se zimákama to pořádně voroštuju :roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...