Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo, na letišti se blbne hezky :D, dneska jsem to v práci taky zkoušel a po nádherný boční jízdě jsem se z tý hromádky sněhu skoro nedostal :D Taky mám dost přetáčivou káru :D (těžkej motor a prázdnej kufr dokáže svý :D:super)

P.S.: Marline, na kterym jsi byl letišti (v okolí Český Lípy vim asi o čtyřech)?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: OK406

Fusion: Copak Cadillac není zvyklí na sníh a zimu??:D:D:D:D

SOu tam eště původní letňáky :)

Tak to bude klouzat samo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No. A v Praze stojí Jižní spojka kvůli nějakým za...ým kamionům s exotickou posádkou, co jako vždy když je sníh na něj akorát vejraj. pak se do sebe zaklíněj a tím pádem je pětina Prahy na spoustu hodin odřízlá od dopravy. A řetězově do hodiny začne kolabovat doprava po celé Praze a zase si tady přečteme spoustu vtipných příspěvků, jak Pražáci neumějí jezdit. Prostě jako každý rok, už je to tady. :nevim

Takže sníh dorazil i do Prahy:myslim:myslim:myslim:myslim:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Marlin: Hradčany jsou good :super

OK: A dokonce tam i vydržel dýl než do dvanácti hodin, jindy je ve dvanáct po sněhu :D :D :D

A opravdu je to sníh??:myslim:myslim:myslim

Odesláno

No je to takový bílý studený mokrý svinstvo, na kterym auto krásně klouže, tak snad jo :myslim:D

oni: A co třeba parkoviště u TRW (za Olympií), tam ses podívat nebyl? Je to docela velký, jen si ho nejdřív projdi, aby tam nečuměl někde třeba sloupek nebo kus betonu.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

No je to takový bílý studený mokrý svinstvo, na kterym auto krásně klouže, tak snad jo :myslim:D

oni: A co třeba parkoviště u TRW (za Olympií), tam ses podívat nebyl? Je to docela velký, jen si ho nejdřív projdi, aby tam nečuměl někde třeba sloupek nebo kus betonu.

tam jsem byli vcera s kamosem a moc velky to neni,skoncilo to bouchlim rafkem,takze tam uz ne-e!!!!!!!:bojim:bojim

Odesláno

ked so vcera zavadzal tento prispevok tak to snad vyzeralo ze dosla zima.ale ona u nas nedosla:o v noci opat dast a cez den to iste.takze uz sme tu na vychode aj zabudli ako ten sneh vyzera.od vecera uz ani neprsi a je pomerne teplo.az sa mi nechce verit co ste to tu podavali za fotky.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ked so vcera zavadzal tento prispevok tak to snad vyzeralo ze dosla zima.ale ona u nas nedosla:o v noci opat dast a cez den to iste.takze uz sme tu na vychode aj zabudli ako ten sneh vyzera.od vecera uz ani neprsi a je pomerne teplo.az sa mi nechce verit co ste to tu podavali za fotky.:myslim

Neklam:P Poobede snezilo. Neviem presne kde v SV byvas ale na table sa ten \"sneh\" ako tak drzi...sice je to iba poprasok ale celkom sa smyka. No uvidimce ci este bude Perinbaba sypat aj u nas:myslim

Odesláno
Původně zaslal: mi16

Neklam:P Poobede snezilo. Neviem presne kde v SV byvas ale na table sa ten \"sneh\" ako tak drzi...sice je to iba poprasok ale celkom sa smyka. No uvidimce ci este bude Perinbaba sypat aj u nas:myslim

to sotva.pozri si kedy som podaval prispevok a kedy si odpisoval ty.dnes uz mame kopu snehu chapem.hotovych 0,5 cm.:potlesk

miestami ziaden

sorry za zavadzanie.som si nevsimol ze nie vcera som zavadzal prispevok,ale predvcerom.nevsimol som si tem cas 00:16

[upravil dne 25.1.07 jozefsv]

Odesláno

asi tak petadvacet cisel snehu a na teplomer tu radeji nikdo nekoukame....asi by nam byla jeste vetsi zima.....i kdyz dneska i sviti slunicko....

Odesláno

Původně zaslal: mi16

to sotva.pozri si kedy som podaval prispevok a kedy si odpisoval ty.dnes uz mame kopu snehu chapem.hotovych 0,5 cm.:potlesk

miestami ziaden

sorry za zavadzanie.som si nevsimol ze nie vcera som zavadzal prispevok,ale predvcerom.nevsimol som si tem cas 00:16

Ja som pozeral iba na datum, cas som nepozeral. Sorry za :xvul

Odesláno

Dnes ráno jsem byl v 6 hod na cestě okolo Lidlu a tam prázdné parkoviště,všude krasnych 10 cm noveho snehu a tak přišlo o panenství mou vinou,zařazená dvojka,ručka nahoru a dolů,asi 10 minut rozkoše.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...